Grattis älskade Elsa 11 månader
Publicerat den

Vår underbara Elsa, du förgyller varje dag med ditt leende!
 

Idag fyller vår lilla Elsa 11 månader, grattis! Tänk att det bara är en månad kvar tills hon fyller 1 år, helt galet vad fort detta år har gått.
 
11 månader gammal så kryper Elsa runt för fullt, reser sig upp mot allt och står stadigt på sina ben. Går längs möbler och med allt som förflyttar sig så som gåvagnen eller katternas klöspelare. Är mycket fascinerad av djurläten och älskar att läsa den fina boken hon fick av faster Gabriella. Kan själv skälla som en hund och gör detta så fort hon får syn på en hund, riktig eller ej :)
Vinkar glatt när man säger "hej hej" och klappar händerna när vi säger "bravoooo". Pekar med sitt lilla finger på allt möjligt hela tiden och lampan är en stor favorit.
Älskar när hennes pappa skjutsar runt henne i lägenheten på sin rosa bil och är redan en mycket skointresserad tjej, alltså att äta på skorna i hallen dårå.
Elsa är en mycket social tjej i sällskap där hon känner igen alla men när det är för många nya ansikten så blir hon en riktig blygis och kurar upp hos mamma eller pappa. Gladare tjej får man leta efter och hon skrattar verkligen med hela ansiktet och mammas hjärta smällter varje gång.
Mat och sovrutiner varierar lika ofta som veckan har dagar. Ibland äter hon som en häst och sover nästan hela nätterna medans andra dagar äter hon knappt alls och vakar skrikandes på nätterna. Suck!
Två små tänder har äntligen tittat upp nertill i munnen och de små risgrynen gör Elsa om möjligt ännu sötare tycker hennes föräldrar :)
 
Så mycket glädje och kärlek att ha fått spendera 11 hela månader med denna underbara lilla tjej och ser framemot varje ny dag då vi får vakna upp till hennes leende och bus!
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?