Hårfrisyrer
Publicerat den

För mig är det alltid lite ångestladdat att gå till frisören. Man vet aldrig riktigt hur det blir i slutändan så det gäller att lita på frisören. Sen är det så många val och beslut att ta innan. Lugg eller inte lugg? bleka eller slinga? uppklippt eller rakt
   
Vi får se hur det blir, återkommer med resultatet i eftermiddag



Torsdag & Valborg
Publicerat den


Snygga shorts med hög midja från Chicy.se  259kr

Solen skiner och långhelgen närmar sig med stormsteg för min del. Slutar vid 12-tiden idag och har i eftermiddag bokat tid för klippning/färgning/slingning på Bobbys hårstudio, Drottninggatan 81. Måste göra något åt den hemska utväxten som blivit efter missödena med håret som ni tidigare läst om här & här.
Valborgskvällen kommer spenderas hos vänner som ikväll har inflyttningsfest. Hoppas det blir trevligt

Vad gör ni denna Valborg?




Gucci outlet
Publicerat den



Har spanat på lite godingar från modehuset Gucci då vi förhoppningsvis ska besöka deras outlet butik i New York. Mina förhoppningar är att det ska vara super billiga priser på allt i butiken och att jag ska trippa ut därifrån fullastad med Gucci-påsar, kan hända att verkligheten ser annorlunda ut men det tänker vi inte på nu :)



50% rabatt
Publicerat den



Fick hem ett erbjudande från Ellos med 50% rabatt på dyraste varan. Om det även gäller för möbler så funderar jag på att beställa detta sideboard. Kostar 1999kr och får jag då betala halva priset 999,50kr så blev det ganska prisvärt. Får fundera lite på saken



Onsdag
Publicerat den


Bild: Kallhomen
Jag får aldrig nog av vitt och detta härliga sovrum ovan inspirerar mig till att öppna färgburkarna hemma och måla ännu mer vitt i mitt hem. Älskar sängborden och lamporna på dem, vill verkligen ha dessa!

Onsdagen började lungt och behagligt. Har lämnat bilen på verkstaden och förhoppningsvis får de ordning på allt med den så den kan säljas på lördag då en spekulant kommer och tittar på bilen. Detta blir sista hela arbetsdagen denna vecka, imorgon jobbar vi halvdag och därefter är det ledigt i 3 hela dagar. Så skönt!!

Ha en riktigt härlig onsdag  ♥



Forever21
Publicerat den






Dessa plagg kommer jag definitivt spana efter på Forever21 när vi anländer till New York om snart 2 veckor



Tisdags outfit
Publicerat den


Tröja från Modekungen.se, under det linne från H&M Trend, jeans H&M och vita tygskor

Tips: ta en slinga hår och snurra runt tofsen, fäst med en hårnål undertill. Får en enkel hästsvans att se lite mer avancerad ut



God morgon tisdag
Publicerat den


God morgon kära läsare. Denna tisdagsmorgon blev betydligt mer strukturerad än måndags kaoset igår. Allt flöt på bra och jag hann dessutom ta en bild på söta Lillis som var mycket fascinerad av de vackra tulpanerna som jag fick igår

Hoppas ni får en underbar tisdag  ♥



Storkok en måndag kväll
Publicerat den


Likt hemmafruarna i Desperat Housewifes Ställde jag mig och lagade storkok när jag kom hem från jobbet ikväll. Ingredienser flög från höger och vänster ner i grytan och slutresultatet blev en helt okej köttfärssås.

Lite mörk bild men visar ungefär hur det såg ut vid middagen. Resten av kvällen har det slappats i soffan, är inte allt för pigg en måndagskväll efter veckans första arbetsdag

Hoppas ni haft en underbar måndag, sov gott!



Måndag
Publicerat den


Måndagens outfit: tröja:Gina Tricot, svarta jeans: H&M och tygskor från Skopunkten

Den underbart härliga måndag som jag imorrse vaknade upp till vändes snabbt upp och ner och skappade kaos start på veckan. Var klar i god tid för att åka till jobbet och med fullpackad väska och packning trippade jag ner till bilparkeringen med bilnyckeln i högsta hugg. För att där upptäcka att min bil inte fanns på parkeringen. "Vart skjutton är bilen??" han jag tänka kort innan jag kom på att den står parkerad i centrum vid tåget. Smart!!! Fick snällt promenera till bussen med all min packning. Självklart var bussen 15min försenad så när jag väl kom upp till bilen var det rätt stressigt för min del. KOm där på att det inte fanns någon bensin i bilen så mina alternativ var att åka och tanka bilen eller ta tåget, så tåget fick det bli.

Man kan säga att min start på dagen inte blev som det var tänkt. Hoppas verkligen att resten av veckan blir bättre



Helgen
Publicerat den


Stockholm är undebart vacker

L
ördagskvällen bjöd på middag på Jimmys Steakhouse där vi åt god mat och drack gott vin. Avslutades sedan på Vampire lounge som serverade fantastiska drinkar. På söndagen var det lika vackert väder så då begav vi oss ut på promenad i stan. Gick från Hornstull över till Gamla Stan där vi åt glass på Ben & Jerry, därefter gick vi över till skeppsholmen och vidare över till strandvägen där vi fikade lite i solskenet. Var nog ute och gick i 3-4h vilket kändes rejält i fötterna men gud så härligt det är nu när alla människor tagit sig ut i det härliga vädret.

Längtar efter sommaren




Bilder från vår picknick i lördags
Publicerat den




Som ni tidigare läst så hade vi tjejer alltså picknick i det underbara försommar vädret i lördags. Helt underbart att kunna kunna sitta på en filt, äta massor av gott och njuta av solskenet. Blev en mycket lyckad picnic så detta måste vi absolut göra om snart igen

Tack tjejer för en härlig dag :)



Picknick outfit
Publicerat den


Detta blev dagens klädval: Shorts köpte på Mallorca, linne: Weekday, "farfarströja": Gina Tricot, Gladiatorsandaler: Ellos.se och under detta bikini från H&M

Jobbigt med långt hår i solen, blir väldigt varmt så håret har jag flätat upp i inbakade flätor och fäst fast i varandra runt huvudet (lite knepigt att beskriva)

Picnic-väskan är packad så nu väntar jag bara på att morgontrötta Laura ska maka sig hit så vi kan åka



Gårdagens shopping
Publicerat den


Dett fick följa med mig hem: Blå/vit randig tröja, beiga chinos, vit "farfars-tröja", siden carf från Gina Tricot, och ett vitt linne med rosett på från H&M



Helglyx
Publicerat den


Lyx för mig är att vakna utvilad en lördagsmorgon och kunna ligga kvar i sängen, läsa en tidning eller bok och bara njuta av att det är helg. Precis detta har jag ägnat morgonen åt och nu ska det ätas lite frukost innan picknicken ska börja förberedas.

Äntligen helg!!



Fredags kvällen
Publicerat den


Kvällens film: Anchorman
Så var äntligen denna arbetsvecka till sin ende. En vända till Stinsen blev det efter jobbet med en hel del lyckad shopping, lägger upp bilder på fyndan imorgon. Nu på kvällen har vi lagat god fredags middag och nu när vi är lagom mätta och belåtna passar det perfekt att avsluta kvällen med film och nygjorda chokladbollar.

Hoppas ni får en underbar fredag  ♥



Sommar?!
Publicerat den


Har ni sett vädret inför helgen på SMHI, ser riktigt lovande ut!



Vill ha!!
Publicerat den


Så sugen på att beställa denna men borde verkligen inte nu när vi ska åka till NY. Lär bli en hel del shopping där så borde spara pengarna. Men vad ska jag då ha på mig när jag shoppar? Ska kolla efter denna i helgen ändå tror jag :)



T.G.I.F
Publicerat den


Morgontrött men nyfiken Lillis som alltid vill vara med när det fotograferas på morgon. Tänkte att hon förtjänat en egen dagens outfit-bild idag :)

Så äntligen var det fredag igen och det ser lovande ut inför helgen då det redan imorrse kl:06:30 var +7c ute och strålande solsken. Hoppas på en underbar helg med mycket värme, sol och roligheter. har bla planerat in picnic med tjejerna imorgon och förhoppningsvis brunch på söndag.

Allt som vi verkligen älskar är oersättligt, och allt som vi kunnat oss ersätta har vi aldrig i sanning älskat
//Citat: Henrik Jonsson



Fredags outfit
Publicerat den


jeans klänning från H&M, blommig scarf: Gina Tricot och till det strumbyxor och tygskor.
Håret har jag tvinnat på båda sidorna och fäst baktill med hårnålar

  



Glassprovning
Publicerat den


Provade den nya Nogger-glassen igår med mintsmak. Kändes som en lovande glass för sommaren men icke. Tyckte inte att den smakade gott så halva åkte i soporna. Smakade mest tillsatts och konstgjord, rekomenderas inte!!!




Pyssel i vårsolen
Publicerat den


Det som göms i snö ni vet?

Nu när solen och värmen äntligen behagat att titta fram så börjar det bli dags att iordningställa balkongen. Påbörjade detta igår med att slänga förra sommarens pelargoner som inte tycks ha överlevt den långa vintern. Detta har säkert alla ordningsamma gjort redan i höstas men det orkade inte jag så därför fick jag istället göra det igår.

Nu längtar jag tills man kan plantera fullt med färg glada blommor i alla krukor på balkongen

Har ni fixat mer era balkonger/uteplatser än?



Filmkväll
Publicerat den


Trött som jag var när jag kom hem igår så passade det perfekt att bädda ner sig i soffan och mysa framför en bra film. Såg "Marley & Me" och detta är verkligen en film jag kan rekomendera. Vad riktigt bra och herregud vad jag grät på slutet, gick inte att låta bli.



Onsdags eftermiddag
Publicerat den


Längtar så efter att få vandra runt på New Yorks gator

Bytte arbetspass med kollegan idag för att få lite sovmorgon, började då kl:10:00. Detta innebär dock att jag fortfarande är kvar på jobbet och slutar först kl:19 men vad gör det när tankarna ständigt far iväg över atlanten til NYC :) Har läst ett antal bloggar idag där man varit i New York och för varje inlägg jag läser om staden så stiger förväntningarna och förhoppningarna. Herregud vad det ska shoppas där. Vågar knappt tänka på hur jag ska få med allt hem men det får bli ett senare prolem.


Nu är det snart dags att gå hem. Hoppas ni har en underbar onsdags kväll.



Onsdagsoutfit
Publicerat den


Chinos: Gina Tricot, Skjorta & väst: H&M, tygskor: Skopunkten, halsband: ?

      
Frisyren idag består av en inbakad fläta på sniskan



New York - here i come
Publicerat den


Igår blev det äntligen bokat och klart, jag åker till New York om 3 veckor!! Har aldrig tidigare varit i USA så ska bli så himla roligt och herregud vad det ska shoppas. Längtar redan!

Alla tips på staden och vad man bör se och göra välkomnas :)



Tisdag
Publicerat den


Jag är tröttare än tröttast idag denna mulna tisdag. Vet inte hur många gånger jag tittat på klockan, bara för att inse att det knappt gått 5 min sedan senast jag kollade. Har lite träningsvärk från träningspasset igår och nu har jag precis varit ner i gymmet och gjort 150sittups och 300varv hopprep. Jobbigt men skönt efteråt och desstutom får man äta lunch när det är färdigtränat så bara att bita ihop

Nu har dessutom halva dagen gått och ikväll är det tjejkväll hos Jenny med tjejerna, alltid lika trevligt



Slut för idag
Publicerat den



Äntligen dags att gå hem!!



Måndag 20/4
Publicerat den


Måndagens outfit: Tunika- Gina Tricot, jeans -H&M, blommig scarf -Gina Tricot

God morgon måndag. Är oerhört trött idag men ändå har nästan halva arbetsdagen redan avklarats smärtfritt så då kanske man kan säga att det snart är hemgång? Eller inte! Lovade dessutom i förvirringens hast att träna på lunchen vilket nu känns som ett dumt beslut. Får se om jag överlever det för då kan resten av dagen bara bli bättre.


"Give a girl the right shoes, and she can conquer the world."
/Bette Midler ur Fashion Bible.



Söndagskväll
Publicerat den

Har fått väldigt mycket gjort denna söndag. Vinterdäcken på bilen har bytts ut mot sommardäck, det har fikats i Sigtuna och köksbordet har blivit vitmålat. Har även sysselsatt mig med den tråkiga uppgiften att tvätt i tvättstugan hela kvällen och ska snart springa ner dit och hämta upp alla rena kläder.  Riktigt effektiv dag alltså....

Har samtidigt Fredrik och Filips nya program "Söndagsparty" på tv:n. Vet inte om de är lite nervösa när det är första programmet men de känns lite spännda. Får ge dem en chans för de har ju rätt spännande gäster i kvällens program, Marilyn Manson och Jonas Gardell

Vad gör ni denna söndag?



Söndagens projekt
Publicerat den


har äntligen kommit igång med projektet att måla det nya köksbordet

Alla som känner mig vet att jag avskyr förarbetet, mest pga brist på tålamod

Men då är det tur att jag har sådan bra hjälp vid min sida

Bra mycket roligare att måla än vad det är att slipa. Självklart blir det vitt, vitt, vitt!!

Han bara med att grundmåla bordet idag så projektet fortsätter någon annan dag då det är dags för högblank vit lackfärg som blir pricken över i:et



Äntligen tillbaka!!
Publicerat den

Tog en välbehövlig paus under en veckas tid från bloggandet, jättetråkig jag vet men hunnit med så mycket annat :)

Men nu kör vi igen!



Middag på Koh Phangan
Publicerat den


Äntligen fick jag äta middag på restaurangen Koh Phangan och maten var så himla god, som att vara i Thailand nästan. Vi har varit där ett par gånger tidigare och försökt fått bord men med deras knasiga kösystem så har det alltid varit knökfullt. Men det var verkligen värt all tidigare väntan för idag fick vi bord direkt och den thailändska atmosfären där inne tog mig tillbaka till strönderna i thailand för en stund, längtar verkligen dit!

Hoppas att ni också haft en underbar lördag!





Postorder shopping
Publicerat den


Hämtade ut två paket som låg och väntade på mig hos posten

I det ena paketet låg min efterlängtade tröja från Modekungen.se som jag blev glatt överaskad över. Är till och med snyggare i verkligheten än på bild och materialet är underbart. Ett mycket lyckat köp.

Inte öppnat H&M paketet än, ingen aning om vad som är i men återkommer med det innehållet senare.



Promenad på Djurgården
Publicerat den


Idag har det varit helt underbart vackert väder med 18-20 grader i solen, så himla skönt. Vi tog oss ut och promenerade på Djurgården och stannade även för att fika i Rosendals trädgård. Riktigt njöt av värmen i solskenet på den medtagna picnic-filten, det kallar jag livskvalite att äntligen tinas upp från vinterkylan i vårsolen.


Stockholm är så vackert nu när våren kommit och lockat ut alla invånare på stadens gator.



Kvällens lugn lägger sig
Publicerat den


Tar på krafterna att fira påsk så nu är det pyjamas på och kvällmacka med en stor kopp söderthé till som gäller. Kurar ner mig i soffan och där får denna kväll avslutas


Hoppas ni haft en underbar helg hittills!



Fjärde i serien av Sophie Kinsell
Publicerat den


Till min glädje hittade jag dessutom bok nummer fyra (den lila) idag i pocketshopen. Visste inte ens att det var en fjärde bok på väg så blev glatt överaskad när jag hittade den där bland nyheterna. Perfekt att krypa ner med den nu ikväll efter att precis ha sett filmen på bio.

Har ni läst dem?



Långfredagen
Publicerat den

Denna långfredag bjöd på trevlig middag hos familj och därefter bio i Kista C. Ett perfekt sätt att tillbringa årets längsta fredag.

Fick äntligen se filmen "En shopoholics bekännelse" som är baserad på boken med samma titel skriven av Sophie Kinsell. Filmen var en riktig "chic flic-film" som uppfyllde alla måsten så som shopping, mode, designkläder och intriger. Hoppas verkligen att de tänker göra fler uppföljare på denna!



Nagelfixning
Publicerat den


Passade på att lacka naglarna för en stund sedan. Som vanligt fick det bli fransk manikyr som alltid känns rätt.



Studenter 2009
Publicerat den



2009 ser ut att vara studenternas guld år, åtminstone om man tittar på Gina Tricots utbud av vita klänningar. Dessa fyra drömklänningar hittar ni på deras webshop för mellan 249-399kr.
Önskar att jag haft en klänning som dessa på min student för 7år sedan.



Skärtorsdag
Publicerat den


Nu närmare sig påsken med stormsteg och idag läser vi Skärtorsdagen i almenackan. Dags för alla små påskkärringar att bege sig ut och tigga godis idag va? Själv startade jag dagen med träning i gymmet och ska jobba till kl:19:00 ikväll. Inte så roligt när alla andra på företaget jobbar halvdag och redan gått hem.  Men därefter är det långledigt ända till på tisdag så man ska inte klaga

Hoppas ni får en härlig skärtorsdag kära läsare  ♥



God morgon onsdag
Publicerat den


dagens outfit:
Jeans och kofta: H&M
t-shirt: Gina Tricot
tygskor: Skopunkten

Så var det onsdag och snart är denna vecka till sin ände. Är dessutom långledigt nu fredag-måndag vilket känns både välbehövligt och underbart.




Problemlösning del 2
Publicerat den


Daisy försöker rädda stackars Lillis från sitt öde men icke!

Visst hjälpte dammsugningen av Lillis en hel del men idag var det dags för henne att bada. Det är ändå det bästa sättet att få bort all lös päls. Bäst att angripa problemet så kanske jag slipper lite av all städning här hemma.
Skönt när det är klart men herregud vilket jobb, Lillis avskyr verkligen att bada.

Vet inte varför hon står på huvudet där inne i duschen, knasfian?!



Måndagens outfit
Publicerat den


Medans lugnet fortfarande höll i sig här hemma så komponerades denna outfit för måndagen.
Vit skjorta, Stuprörsjeans, tygskor från Skopunkten och randigt skärp



Kaos Måndag
Publicerat den


Bild från gårdagens pizza-middag, funderar starkt på att byta karriär tll pizzabagare när jag blir stor ;)

Vaknade upp imorse och såg fram emot en bra start på den nya veckan. Såg framför mig hur jag skulle mjukstarta min måndag med en kopp thé och frukostsmörgås vid datorn på jobbet, hälsa på alla och bibehålla lugnet som infunnit sig under helgen. Men ack så fel det blev, lugnet var till att släppas av i farstun när jag steg in på jobbet för där rådde totalt kaos på vår avdelning. Han knappt hänga av mig jackan innan jag var i full fart och när det väl var dags att gå hem igen visste jag knappt vart måndagen tagit vägen. Han inte häller blogga som ni nog förstår



Söndagsbrunch och söndagsmiddag
Publicerat den

Brunch på stan blev det men på imperiet i gamla skatteskrapan istället för på Debaser som det först var planerat. Visade sig att det endast var i Malmö som Debaser serverar brunch, lite långt att åka kanske? Blev även en vända in på Bolagret där en ny vas införskaffades för att ersätta den gamla trasiga.
Nu ska det lagas hemmagjord pizza här och därefter blir det söndagsmys i soffan för hela slanten.

Ha en fortsatt skön söndag  ♥



Problemlösning
Publicerat den


Ett stort problem som medföljer när man har tre väldigt håriga katter är att man har hår precis överallt. Spelar ingen roll hur mycket man än städar, det håras ner lika snabbt igen. Så istället för att städa lägenheten har jag nu kommit på den genealiska lösningen att dammsuga katterna istället. Kan låta makabert men som ni ser så trivs Lillis mycket bra med att dammsugas. Så varför inte?



Vasen ersätts
Publicerat den


Före: Hel vas

Olyckan har dragit fram i form av tre katter och vasen var ett minne blott

Efter. Ny vas innhandlades idag på Bolagret för 249kr som får ersätta den gamla



God morgon söndag
Publicerat den


God morgon kära läsare. Denna söndag verkar bjuda på grå himmel och regn, en stor kontrast mot gårdagens sommarlika väder. Dessutom har jag beredskap för jobbet idag så blev väckt av den ringande telefonen och det var till att stiga upp. Lite senare ska vi iväg och äta brunch på Debaser med vännerna så fram tills dess får jag inta soffan eller så.

Hoppas ni får en riktigt skön söndag  ♥




Årets första grillning
Publicerat den


Igår var det så dags för årets första grill-middag och gud så härligt det var att kunna stå i solen och känna doften av kolgrillen. Som man har väntat på detta hela långa vinterna.

Middagen blev gudomligt god, kan inte bli annat när det grillas tror jag? Tillsammans med lite rött vin och trevligt sällskap så blev detta en härlig vårkväll. Längtar redan efter mer!



Vår och grillning
Publicerat den


Tröja: Weekday
Chinos: Gina Tricot
Tygskor: Skopunkten
Pärlhalsband: Chicy.se

Dagens frisyr fick bli inbakade flätor som har fästs baktill med hårnålar och sprayats på plats

Ikväll är det dags för årets första grillning, ska bli så himla gott!

Hoppas ni får en underbar Lördag ♥



Shopping på Weekday
Publicerat den



Blev en vända på stan igår i det vackra vårvädret och ett stopp på butiken Weekday resulterade i lite nyuppdateringar till vårgarderoben. Blå/vit randig topp och två linnen fick följa med hem. Kan verkligen rekomendera denna butik om ni inte tidigare varit där. Väldigt mycket snyggt och annorlunda till bra priser. Kommer definitivt återvända för det fanns så mycket snyggt där.

Blev också premiär för årets första fredagsöl på uteservering i solen, nu närmare sig sommaren med stormsteg verkligen. Fredags kvällen avslutades med sedan med middag och spel (TP) hemma hos goda vänner.
En underbar fredag sammantaget!



Spårlöst försvunnen
Publicerat den

Som ni märkt har det varit väldigt tyst här på bloggen denna vecka. Ingen fara på taket, det har inte hänt något hemskt eller så utan det har bara varit en stressig och fullbokad vecka. Inspirationen tryter ibland och jag kunde inte komma på något direkt att blogga om så lät bli.

Men nu är batterierna laddade och blogginläggen tillbaka :)