Måndag
Publicerat den

   
dags att deklarera, tur att jag har Daisy som hjälper mig :)

Blev dåligt med blogginlägg idag. Har haft en hektiskt måndag med väldigt mycket att på jobbet och den nya sommartiden hjälper inte direkt till häller. Vet knappt vad klockan är längre, inget stämmer. Efter en så stressig dag är det skönt att komma hem till lugnet och bara göra ingenting, vilket är precis vad jag gjort hela kvällen. Myst i soffan med katterna och lagat lite middag.

Hoppas ni haft en härlig måndag och att ni får en bra vecka 14  ♥



Inte bara fördelar med att ha katt
Publicerat den


Detta möttes jag av när jag klev in i hallen hemma. Min fina vas som ni kan läsa om här har gått i tusen bitar och tre mycket "oskyldiga" katter satt bredvid och låtsades som ingenting. Jäklar vad arg jag är på dem!



Söndag
Publicerat den


Efter att ha spenderat nästan hela helgen i stan så var det imorse dags att åka hem till katterna och lägenheten i Kungsängen. Frukostmacka och aftonbladet fick förgylla den annars så tråkiga tågresan.

Ni har väll inte glömt att ställa fram klockan 1h till idag?



Earth hour
Publicerat den

Släcker ni lamporna ikväll?

Earth Hour anordnas av WWF där alla människor uppmanas att mellan 20.30-21.30 lokal tid släcka ljuset för att visa för jordens politiker att de ska agera för att stoppa den globala uppvärmningen.



Lördag
Publicerat den


Sitter framför datorn och läser favoritbloggarna medans det rullas chokladbollar i köket för fulla muggar.

Har haft en lugn och skön lördag som mjukstartades med frukost i soffan och 2st nya avsnitt av favorit serien Lost. Så himla spännande serie, förstår inte hur de komemr på alla sjuka vändnignar som sker i serien. Hade ju planerat att besöka Monki´s butik idag så det blev en sväng till Södermalm på eftermiddagen men måste säga att det blev en besvikelse. På butikens hemsida ser alla kläder jättesnygga och lockande ut men hittade inget alls i butiken så kom hem tomhänt från shoppingrundan. Inte varje dag det händer.
Blev ett besök på den lokala Thai-restaurangen till middag och nu blir det chokladbollar och soffmys för hela slanten, resten av kvällen

Hoppas ni har och får en underbar lördag  ♥




Lets Dance final ikväll
Publicerat den


Ikväll går dessutom finalen av Lets Dance av stapeln, Laila Bagge vs magnus Samuelsson.
Kommer ni titta?
Jag trot att Laila vinner och det förtjänar hon verkligen, menvisst är magnus oerhört söt när han dansar runt med alla muskler i sina tajta byxor. Helt klart min favorit.



Äntligen helg
Publicerat den

Om 2min börjar min helg och det tänker jag fira med onyttigt = pizza, läsk och godis. Nerbäddad i soffan framför tv:n, längtar redan men först ska jag ta mig ut i snöstormen som råder utanför fönstret och försöka hitta hem.


 



Shoppat lite från Modekungen.se
Publicerat den


Tyckte denna tröja var så himla snygg när Engla recenserade den här så klickade hem den igår. Ni hittar den på modekungen.se



Favoriter hos Monki
Publicerat den




Ska försöka hinna med ett besök till butiken i helgen, får se vilka favoriter som får följa med hem därifrån



T.G.I.F
Publicerat den


Äntligen fredag, så himla skönt. Trots att jag har 5,5h kvar på arbetsdagen så känns allt lite lättare, lite bättre och mycket roligare tack vare att det är fredag och snart helg.
Blir en lugn fredag för min del, hoppas på lite god mat och mys i soffan framför tv:n ikväll.

Ha en riktigt underbar fredag ♥



Fredagens outfit
Publicerat den


Rosa skjorta: ellos.se
jeans: H&M
scarf, tygskor och berlockarmband


Sov med flätor för att få håret lockigt till idag



Sommarklänningar hos Gina Tricot
Publicerat den


Denna söta klänning från Gina Tricot borde vara ett måste i sommar, 299kr



Även dessa fyra får gärna flytta in i min garderob 249-299kr



Solen skiner där ute...
Publicerat den

Men jag har 3,5h kvar på jobbet innan jag får gå hem. Vid det laget är det nattsvart ute så får dessvärre inte ta del av det vackra vädret mer än från insidan av fönstren på kontoret. Trist när det äntligen är vårväder ute :(



Torsdags outfit
Publicerat den


Blå tunika: ellos.se
grå kofta: H&M
jeansleggings: VILA
Stövlar: Nilsons
Scarf: H&M



Onsdag
Publicerat den

Usch vad kallt det är ute. Höll på att frysa ihjäl imorse på vägen till jobbet. Vad hände med våren som hade anlänt förra veckan? Förkylningen vill inte bli bättre och kylan hjälper nog till med att förvärra situationen så jag får fortsätta snörvla och hosta och drömma om bättre tider och varmare breddgrader.
 

    
Bjuder på lite bilder från middagen igår på restaurangen Kungsholmen. Vi åt väldigt god mat och tillsammans med trevligt sällskap så blev det en lyckad kväll.



Med eller utan lugg?
Publicerat den






Är jättesugen på att klippa lugg men vet inte om jag vågar och verkligen vill.
Hittade dessa snygga före och efterbilder på kändisar som valt lugg.



Förkylning och middag
Publicerat den

  

har lyckats snörvla mig igenom hela denna tisdag. Borde kanske ha stannat hemma idag och kurrerat min förkylning men tog mig till jobbet ändå och har överlevt. Ikväll ska vi ut och äta middag på restaurangen Kungsholmen, har inte ätit där förut men menyn ser lockande ut så jag hoppas på god mat och framförallt trevligt sällskap.

Vad gör ni denna tisdags kväll?




Tisdags outfit
Publicerat den


Skjorta: H&M
Jeans leggings: VILA
stövlar: Nilsons
Halsband: Chicy.se



Måndag
Publicerat den


Dagens outfit:
marinblå kofta: Zara
grå topp: H&M
jeans: H&M
Till detta har jag en beige scarf och vita tygskor

Så var det måndag igen. Började jobbet kl:10:00 idag så hade gott om tid imorrse att i lugn och ro äta frukost och se på ett SATC-avsnitt. Skönt med mjukstart på dagen men min hemska förkylning har dock blivit värre så nu kraxar jag likt en skata mellan hostanfallen. Inte roligt alls.

Hoppas ni får en bra start på den nya veckan



Köksbordet är på plats
Publicerat den



Som jag har planerat och letat efter det "rätta" köksbordet. Hade en klar bild över att det skulle vara runt och lite gammeldags och det ska gå att dra ut och lägga i en iläggsskiva så många kan sitta och äta vid det. Det rätta bordet hittades på Blocket.se och igår var vi ut och hämtade det. Så nu är det bara lite färg som saknas, självklart ska det bli vitt precis som mina ommålade stolar. Detta blir veckans projekt!



Lite pyssel har jag hunnit med också
Publicerat den


Min Keep Calm poster har satts in i en vit ram från IKEA och hängts upp i köket.
Ni hittar postern här: petrifiedinpink.se/



Lördagen
Publicerat den

Har haft en lugn och skön lördag. Mötte upp Laura och Jenny på dagen för en promenad i det fina vädret och efter att ha promenerat i nästan 2h så avslutade vi med fika hos Jenny. Kladdkaka med grädde var precis vad vi behövde efter all frisk luft, viktigt att fylla på med energi :) Lite bilder från promenaden kan ni se här och här

har kännt mig lite krasslig senaste dagarna så bestämde moig för en lugn lördagskväll. Så nu ligger jag nedbäddad i soffan och ser på premiären av Robinson. Ser ut att bli en hård säsong för deltagarna, avundas dem inte. Ingen vit sandstrand så långt ögat kan nå. Inte alls vad deltagarna tänkt sig verkar det som. Blir nog spännande!




Nu börjar helgen
Publicerat den


Nu är det slut på veckans sista arbetsdag och helgen kan äntligen börja. Nu ska jag bege mig ut i det vårlika vädret och njuta av solen och ledigheten.



T.G.I.F
Publicerat den


Dagens outfit:
Aprikos farfarströja: Ellos.se, väst: H&M
vit scarf, jeans och vita tygskor till detta

Så var det äntligen fredag, som jag har längtat! För första gången på 5 veckor så är kalendern helt tom för helgen. Allts inga inplanerade aktviteter vilket känns otroligt skönt. Enda planerna jag har för helgen är att försöka köpa ett köksbord på blocket och bada katten Lillis. Inget av det borde vara någon större problem förutom att bordet ska med hem på något vis och att Lillis avskyr att bada. Vi får helt enkelt se hur det går.

Hoppas ni får en underbar fredag  ♥



Nyheter hos H&M
Publicerat den


Återigen har H&M fyllt på weboshopen med mängder av härliga sommarfynd.
Skynda att fynda innan det tar slut



Torsdagens outfit
Publicerat den


Idag har jag på mig detta.:
Jeans leggings: VILA
Skjorta och kofta: H&M
Stövlar: Nilsons

Somnade med gårdagens flätor kvar i håret så vaknade med lockigt hår på morgonen. Fäste upp luggen och resten fick vara som det var.






Godmorgon torsdag
Publicerat den


Mina fina tulpaner håller sig fortfarande
Står på jobbet och har precis ätit lite frukost. Är tröttare än tröttast idag, kändes som att jag precis gått och lagt mig när väckarklockan skrällde kl:05:30. Men snart är det helg så då får jag förhoppningsvis vila upp mig.
Efter allt fxande nu senaste dagarna så ser lägenheten ut som ett helt nytt hem nästan.

Var lite amtitiös imorrse och bäddade sängen, längtar redan hem till den. 



Nu är dom på plats
Publicerat den


Nu är bokhyllorna på plats och böckerna har fått inta sina hyllor. Kunde snabbt konstatera att de var bra många fler än jag trodde. Är mycket nöjd med resultatet. Bokhyllorna köptes på Mio för 99kr/st.


Även lampfoten som igår sprayades vit är nu på plats med sin nya lampskärm. Så nu ser den likadan ut som golvlampan



Totalt kaos
Publicerat den


Just nu råder totalt kaos här hemma. Inte ofta det ser ut som ovan i vardagsrummet.
Håller för tillfället på att montera och sätta upp bokhyllorna som införskaffades igår. Fick med mig snälla pappa hem som hjälpte till att borra hål och nu fick jag fortsätta göra klart det hela.
Återkommer med bilder på resultatet om en stund



Inspirerande vit inredning
Publicerat den


Detta lantliga, vita hem ger inspiration för sommar och saftkalas för mig.
Mitt framtida hus får gärna se ut som detta



Vilken härlig och ljus hall, älskar tapeterna och den fina bänken

Bilder från SkönaHem.se



Lunchpromenad i solen
Publicerat den



Vi begav oss ut i solskenet på lunchen för en frisk promenad till den lokala indiska restaurangen. God mat och frisk luft är en bra kombination för att fylla på med energi för eftermiddagen.




Onsdag
Publicerat den


Dagens kläder:
Mörkblå chinos: Gina Tricot 199kr (finns i butik)
Blå/vit randig body: Gina Tricot
vit kofta: H&M

Vaknade upp till en fantastiskt fin onsdagsmorgon. Solen skiner och det ser ut att bli en lovande dag. Kvällens projekt blir att försöka få upp bokhyllorna i vardagsrummet som köptes igår. Får kanske slå en signal till min far och hoppas att han har tid att hjälpa till.

Ha en underbar onsdag  ♥



Fixartagen
Publicerat den

Är verkligen i fixartagen här hemma nu. Har precis fyllt igen springorna mellan golvlister och väggarna i hallen med målarfog.

Före

Efter, vilken skillnad det blev. Fantastiskt vad man kan trolla med målarfog

Bordslampan har sprayats 2 vändor och blir allt vitare



Shoppat inredning
Publicerat den


Lamspärm EKÅS från IKEA inköptes till lamporna i vardagsrummet

Blev en del shopping på vägen hem. Det som skulle köpas var en lampskärm till den ommålade golvlampan och det hittde jag på IKEA. Köpte även en mindre modell till min bordslampa som även den nu ska målas vit för att matcha. Hittade även 2st vita bokhyllor på Mio som jag ska försöka sätta upp imorgon så då får ni se bilder på dem.

Nu ska det ätas middag här och efter det ska lamfoten målas



Sidoprojektet äntligen klart
Publicerat den

Ni har tidigare läst om projektet då köksstolarna skulle målas vita här hemma i bla dessa inlägg: här och här. Som sidoprojekt har också mammas gamla golvlampa fått en omgång med vitfärg på sig och idag hittade jag den perfekta lampskärmen till och så här blev slutresultatet:

Före

Efter





Solsken = vår?
Publicerat den


Köpte 2 buketter med rosa tulpaner igår för 10kr/st. Dessa förgyller nu mitt hem med sin prakt

Slänger längtande blickar mot fönstret och konstaterar att man borde få ledigt när solen skiner så som den gör idag. Skulle mycket häldre ge mig ut på långpromenad i det vackra vårvädret än att sitta inne och missa det hela. Men men nu är den bara 30min kvar tills det är dags för hemgång.



jag vill ha
Publicerat den


Denna snygga klänning från Gina Tricot. Kostar 199kr och kommer bli supersnygg till sommaren.



Tisdag
Publicerat den


Dagens klädsel
Blommig tunika: Gina Tricot
Linne: H&M
Grå jeans: ONLY
Brun kofta: Gina Tricot
Stövlar: Nilsons

Halva tisdagen har redan avklarats med en väldig fart och snart är det hemgång. Röjde runt som en galning hemma igårkväll. Tvättade i tvättstugan, dammsög, städade och torkade golven. Extremt effektiv och det var så skönt att vakna upp i en nybäddad säng i en renstädad lägenhet. Ikväll ska jag förhoppningsvis träffa vänninorna och se på Desperate, så som vi alltid gör på tisdagar. Men efter några avhopp inför kvällen så få vi se vad det blir.

Hoppas ni har/får en toppen tisdag  ♥



Måndag
Publicerat den

Väckarklockan började väsnas kl:06:00 imorrse och trött som aldrig förr var det till att släpa sig upp och masa sig till jobbet för en ny "spännande" arbetsvecka. Möttes av ett underbart vårliknande väder ute som genast höjde det buttra morgonhumör och när sedan Adam Alsing började prata om sin toppsningsincident på radion så brast det helt för mig, asgarvade resten av vägen till jobbet. Så nu känner jag mig på riktigt bra humör faktiskt. Ser ljust på denna vecka, tror den kommer bli riktigt bra!

dagens citat:
"För varje minut som vi är arga förlorar vi 60 sekunder av lycka."
/ Ur "En härlig bok".



Lördagens schlagerfest
Publicerat den







Blev en hejdundrandes fest på Blue Moon Bar med rosa drinkar och schlager i massor denna lördagkväll. Är inte helt nöjd med att operatanten vann, det drog ner stämningen lite när det annonserades. Men den höjdes snabbt igen när fler drinkar serverades och gamla härliga schlagerklassiker började spelas på dansgolven.

En tjejkväll som blev riktigt lyckad. Tyvärr är det ett helt år till nästa Melodifestival, längtar redan!



Kvällens outfit
Publicerat den




Klänning från Gina Tricot och lackpumps från H&M , hjärtformade örhängen från Glitzy.se



Kvällens frisyr
Publicerat den


Nu är kvällens frisyr klar och jag är supernöjd med resultatet, tog dock nästan 2h att göra detta.
Började med att locka hela håret till korkskruvar, därefter satte jag upp en del av håret i en hårsnodd baktill. Efter det var det bara att  börja fästa upp hårlingor runt snodden med hårnålar tills allt satt där det skulle. Avlsutade med massor av hårspray
   



Janet Leon - Missing You
Publicerat den


Lyssnar på Janet Leons skiva medans jag fixar mig, en ny favorit som är riktigt bra.



Inspirations bilder för frisyren
Publicerat den

    
dessa bilder får inspirera mig till kvällens frisyr som jag nu ska börja med



God morgon Lördag
Publicerat den

Och god morgon alla härliga bloggläsare. Förberedelser inför ikväll är i full gång här hemma. Ikväll är det som alla säkert vet, Melodifestivals final och denna ska vi se på Blue Moon Bar där finalen kommer visas på storbildskärmar och till det serveras samtidigt trerätters middag. Kommer även vara uppträdanden m.m så vi ser fram emot en helkväll i schlager anda.


Detta blir kvällens party klänning. Till det kommer jag ha lockat, uppsatt hår och lackpumps.

Nu börjar det bli dags att börja med frisyren om den ska hinnas med så återkommer lite senare



Tips från Lindex
Publicerat den


Såg denna snygga kjol hängandes på Lindex, mycket snyggare i verkligheten så kan verkligen rekomenderas.
Kostar 299kr och ni hittar den här



Sommarbikinin -09
Publicerat den


Ett av dagens inköp är denna snygga bikini som kommer bli en stor favorit till sommaren.
Köpt på H&M



Fredagskväll med skärpmat och spa
Publicerat den

Så äntligen är fredagen här, som jag har väntat. Har varit dåligt med bloggande denna vecka men jag har helt enkelt inte hunnit och orkat. Men nu är helgen här och batterierna fylls med ny energi.
Shoppade lite på vägen hem från jobbet och med hem följde två välfyllda påsar från H&M och Gina Tricot. Visar senare vad som köptes.
Blev välförtjänt pizza till middag och nu går Lets Dance på Tv:n medans jag sitter här och bloggar med nylackade naglar.


Fransk manikyr är min favorit för naglarna så det blir det ikväll

Tidigare ikväll färgade jag ögonfransarna svarta också, skönt att slippa mascara ibland.



Dagens outfit
Publicerat den


Mörkblå stickad tröja: H&M
Vit topp: Lindex
jeans och vita tygskor

Inte så inspirerande väder vilket färgar av sig på klädseln när det enda man vill är att klä sig i myskläderna och kura i soffan



Nya favoriter
Publicerat den



Igår kom paketet från Ellos.se med mina nya sommar favoriter. Supernöjd med dessa sandaler, kommer bli perfekta till sommaren






Snökaos
Publicerat den

Vilket snökaos det blivit under nattet. Tog mig 1,5h att åka till jobbet pga. alla som inte klarar av att köra bil när det kommit lite snö, en väg som vanligtvis tar 20min.




Måndagsfix
Publicerat den

Min imorrse så kallade skitbil är numera nybesiktigad utan anmärkningar och skötte sig utmärkt på besiktningen. Hade lite ont i magen över att den inte skulle starta när den skulle provköras men den gick som en klocka. Så skönt att slippa mecka och åka på återbesök hos besiktningen.

Skulle bara klippa av de något för långa köksgardinerna när jag såg att elementet skulle behövas målas. Sagt och gjort, helt plötsligt stog jag med elementfärg och pensel i högsta hugg och målade kökselementet. Var inte helt planerat men välbehövligt.

Före

Efter

Har även haft tvättstuga hela kvällen samt lagat middag, herregud vilken produktiv kväll!!



Måndag
Publicerat den

Veckan börjar med ett grått, mulet väder utanför fönstret, inte så inspirerande med regn. Hade gärna stannat hemma med en bra film och myst ner i soffan resten av dagen. Men verkligheten ser lite annorlunda ut så det var till att hoppa in i skitbilen (som inte ville starta) och bege sig till jobbet. Står dessutom träning på schemat för idag så kl:12:00 är det till att släpa mig ner till gymmet och köra ett pass. har skolkat lite från träningen sista veckan och har slut på ursäkter till att slippa så biter i det sura äpplet idag.

Hoppas ni får en härlig måndag



Söndagen avslutades
Publicerat den

Med middag och mys i soffan. Imorgon börjar ytterligare en ny vecka och jag har en hel del skojigheter att se fram emot.


Till middag gjorde jag en god pastasallad innehållande:
Pasta
Tonfisk
Insbergssallad
Rödlök
Tomat
Fetaost
Kalamata oliver
Till det rörde jag ihop en dressing


Snabbt, enkelt, gott och nyttigt!

Sov gott alla läsare ♥



Söndagsmys
Publicerat den


Så här mysigt har mina älskade katter Lillis och Daisy just nu. Och själv ligger jag i soffan och ser reprisen av Desperate Housewives som jag missade i tisdags



Söndag
Publicerat den

Äntligen är stolarna färdigmålade! Så skönt att detta projekt äntligen är klart och nu kanske jag kan börja äta i köket igen. Ska bara köpa ett köksbord först:)

Självklart kan jag inte gå sysslolös nu när stol-projektet är klart, nejdå utan nästa projekt är redan igång.
Denna gång överger jag målarpenslarna och går på spray flaskorna istället.

Dessa lampor, inköpta i Thailand, är det som ska sprayas vita.



Min lördag
Publicerat den

Lördagen blev en lugn och mysig dag. Fortsatte mitt målande av köksstolarna som ni nog tröttnat på vid det här laget. Ett lager färg till så är de sedan klara och jag ska nog aldrig mer ge mig in på ett sådant projekt, mycket jobbigare än jag tänkt mig. Självklart var det Melodifestivalens "Andra Chansen" som gällde på kvällen. Tycker att alla låtarna blivit så mycket bättre nu när man hört dem några gånger men hade häldre sett att Scotts och Star Pilots gått till final.


Så nu har vi den stora finalen nästa lördag att se fram emot



Fredagen
Publicerat den


Kvällens outfit:
T-shirt : Gina Tricot
Svart kavaj: H&M Trend
Jeans, svart ros-brosch och Stövletter (H&M)



Fredagens After Work i bilder
Publicerat den



  
  

Sjukt trevlig kväll, tack alla härliga kollegor :)



Hemtex webshop
Publicerat den


Jag har helt missat att Hemtex äntligen öppnat webshop, det var verkligen på tiden. Ni hittar den här.
Ska genast in och spana



TGIF
Publicerat den

Så äntligen är det fredag igen. Har precis ätit indiskt till lunch och inväntar nu After work ölen om några timmar. Blir ett stort gäng kollegor som ska ut och drick öl ikväll efter jobbet, lite mat ska nog också hinnas med. Kommer bli trevligt!


"Det är den sång man sjunger och de leenden man sprider, som får solen att lysa överallt"
/James Whitcomb Riley.



Spring fashion
Publicerat den




H&M släpper lite titt som tätt nyheter i sin webshop och idag har de fyllt på med många härliga vår och sommar plagg. Ovan kan ni se lite av mina favoriter som släppts idag



Bara några timmar till
Publicerat den

Nu är det bara några timmar kvar av denna arbetsdag och denna torsdag. Vi har fått lite nya arbetstider på arbetet vilket gör att jag jobbar kväll ibland. Som tur är innebär det även sovmorgon så imorrse kunde jag i lugn och ro äta frukost och se på morgon-tv, vilket annars är ovanligt hos mig. Mjukstartade alltså torsdagen och snart närmar den sitt slut. Längtar så efter helg och ledighet.



Torsdag
Publicerat den


Dagens oufit:
Stuprörs jeans, Vit skjorta, Mörkblå väst, halsband och vita tygskor

  




Bloggtips
Publicerat den

Vill ni också ha fler läsare til er blogg så kan jag rekomendera  denna sida, Viraltrafik.se. Ett bra sätt att få fler att besöka till er blogg



Roligt = trötthet?!
Publicerat den

Ofta blir det ju så att har man haft riktigt roligt så får kroppen sedan lida. Nu börjar tröttheten ta ut sin rätt efter gårdagens festligheter och ögonlocken känns tyngre och tyngre. Tur att det är snart är hemgång för annars vet jag inte hur jag skulle klara mig. Ska träffa mina kära vänninor ikväll, ska bli supermysigt men hoppas på att hinna ta en power nap innan.



Snyggt för killar från H&M
Publicerat den


Såg att H&M fått in dessa snygga koftor förr killar så passa på att beställa dem.
Visst borde även vi tjejer kunna ha dem? Jag kan verkligen tänka mig den mörkblå



Kvällen igår
Publicerat den

   

Hade verkligen toppen skoj igår. Kvällen startades med middag på fridays och jättegod mat. Direkt efter det bar det av till Berns salonger för att se Björn Gustavsson bli "grillad" av sina stand up kollegor på Roast.

Från vänster: Erik Haag, Soran, Petra Mede, David Batra, Björn Gustavsson, André Wikström, Özz Nujan och Magnus Betner.

Var riktigt skoj när de satte igång att driva med stackars Björn och ibland var det hårda ord som slängdes men som tur var så fick Björn försvara sig sista 15min genom att kasta tillbaka rejält med skit på sina kollegor.

   
Detta kommer sändas på Kanal5 så ni som missade det live kan se det på tv:n istället




Fridays + Berns
Publicerat den


Nu är det snart dags att bege sig mot stan. Vi kommer starta med middag på Fridays och efter det börjar Roast kl:20.00 på Berns. Ska bli kul att se alla komikerna men Björn lockar ändå mest. han är ju för söt.



Janet Leon
Publicerat den


Har lyssnat på Janets skiva de senaste dagarna och den är faktiskt riktigt bra. Hon låter som en ung Jennifer Lopez fast på ett eget vis. Helt klart värd att köpas



Lexington summer 09 collection
Publicerat den


Bilder. Lexington

Så himla mycket snyggt i Lexingtons sommarkollektion, längtar till sommaren och landet när jag ser dessa bilder. Skulle mer än gärna inreda hela mitt hem i sann Lexington anda med ränder i alla tänkabara färger. återförsäljare hittar ni här



Humor tisdag
Publicerat den

Tog lite paus från bloggandet igår som ni märkte. Inte för att jag var särskilt upptagen utan mer för att jag inte hade något alls att skriva. Har snöat närmare en decimeter inatt ute i Kungsängen där jag bor och jag som älskar snö tycker det är rätt fantastiskt att komma ut och se att allt är täckt i vit pudersnö. Ikväll ska vi till Berns och se Roast, som jag skrev om tidigare. Kommer bli super skoj så ser verkligen framemot det. 



Sammanfattning av helgen
Publicerat den

jag har:
- jourat sedan i fredags (inte så hett)
- målat 2st stolar, en lamfot och en pappershållare...
- förkylningen har blivit värre trots allt vilande (borde det inte bli bättre?)
- varit utanför dörren = 2ggr (?????)
- sett X antal avsnitt av Rachel Zoe, beroende framkallande!
- lagat fisk en söndagkväll (vad var det som hände med söndagspizzan?)
- träffat pappa och halva tjocka släkten (trevligt)

japp det var den helgen det. Sätter höga förväntningar på nästa, kan bara bli bättre!

Sov gott ♥



Bröllopsduellen
Publicerat den


Ikväll har jag myst i soffan med filmen "Bröllopsduellen". En tvättäkta tjejfilm om två vänninor som hela sina liv drömt om dagen då drömbröllopet sker. När den dagen väl kommer så blev det inte riktigt som de tänkte sig. Vill ni veta resten får ni lov att se filmen. Underhållande och härlig. 



Tips på snabb fiskrätt
Publicerat den

Testade ett recept ikväll som jag fått av en kollega. Söker ständigt efter enkla men goda maträtter som går snabbt att laga och detta var perfekt sådant så tänkte därför dela med mig av det.


Detta behöves:      Tid: ca 10-15min
1pkt djupfryst torsk
4dl ris
8dl vatten
1st gul lök
1st vitlöksklyfta
1st citron
2-3dl ärtor
salt och peppar
Hacka gul lök och fräs i en stor kastrull tillsammans med en pressad vitlöks klyfta. När detta är lätt brynt så häll i vatten, ris och lägg i den djupfrysta fisken. Riv i citronskal och pressa i saften från halva citronen. salta och peppra efter smak. lägg på ett lock på kastrullen och låt koka. Häll i ärtorna efter ca 5min och låt dessa koka med. Rör om då och då med en slev.  Rätten är klar när vätskan är borta. Serveras gärna med lite aioli och några citronskivor till

Gott, snabbt, enkelt och dessutom nyttigt!



Biljetter
Publicerat den


Så nu är biljetten hämtad. Tillsammans med ett gäng kollegor så ska vi gå på Roast på Berns nu på tisdag. Roast innebär att ett antal stand up komiker, bla. Petra Mede och Magnus Betner, "grillar" en av sina stand up kollegor och denna gång är det Björn Gustavsson som ska grillas. Kommer bli super roligt. Läs mer om det här



090301
Publicerat den

Ny månad, idag startar mars månad och den gör den med en strålande vacker dag. Solen skiner och det är ett par minus grader ute, verkligen toppen. Jag har blivit lite förkyld så håller mig inne trots det fina vädret och sysslesatte mig med att måla stolar och lite annat så snart ska detta projekt äntligen vara klart.


Målar med högblank vit färg från Beckers

Det tar dock lite på krafterna att fixa och dona så medans katterna tar sin eftermiddags tupplur så ligger jag i soffan och tittar på avsnitt från The Rachel Zoe Project som finns att se på webben. Alldeles lagom underjållning en söndags eftermiddag. Hon är en riktigt duktig stylist som tar till uttrycket " I die!! " när hon ser något hon verkligen tycker om.
  
Tog ett varv och fotade alla skönt sovande katter här hemma.