Valborgshelgen
Publicerat den


Den otroligt vackra Kate som igår fick sin prins i en underbart vacker skapelse från Alexander McQueen, en riktig drömbrud. Såg ni bröllopet igår?

Denna valborgs helg började med afterwork i eftermiddagssolen på Boule Bar i Rålis. Äntligen kan man sitta på uteserveringarna runt om i stan, som vi har väntat. Därefter intogs middag på restaurangen Salt med god mat och trevligt sällskap tillsammans med vännerna.

Ikväll vankas det grillning i Åkersberga och de mörka molnen som tidigare tog sig förbi börjar nu skingra sig så ser ut att bli en fin valborgs kväll :)




Kort vecka och snart ledigt
Publicerat den


Lite lyx i vardagen behöver alla! denna förpackning full med färglada Macaronger kom pojkvännen hem med till mig häromdagen, underbart goda.

Det närmar sig påsk och vi har en lång helg framför oss. Alldeles lagom att jobba måndag till onsdag och sedan ta helg. Några timmars jobb blir det imorgon också innan vi packar bilen och far iväg på roadtrip. Vi börjar med Göteborg där vi ska hälsa på pojkvännens farmor. Under Göteborgsvistelsen tänkte jag också besöka Freeport där Odd Molly har en stor outlet butik, nyligen påfylld med nya plagg från provkollektion SS10. Hoppas på att göra bra fynd där.

Efter Göteborg åker vi vidare till Malmö där vi ska träffa goda vänner och deras nyfödda bebis :)
Två nätter på hotell, ett soligt Malmö och trevligt sällskap, kan det bli bättre?




Söndag = vårstädning
Publicerat den


Vackra tulpaner i vasen Alvar Alto från Iitalla

Idag är det vårstädning här i vår lilla bostadsrättsförening och som nyinflyttade måste vi ju mingla och hjälpa till så klart. Kratta löv, putsa fönster, ställa fram utemöbler och grill m.m. stod på schemat att göra. De två sistnämnda kändes trevliga för det betyder att vi nu kan sitta ute på innergården och grilla, det ser jag fram emot :)

Lördags kvällen spenderades med trevlig middag tillsammans med tjejerna hemma hos Maria. Vi bjöds på stordådig middag som vi alla inmponerades av och precis som sist vi hade middag så blev det en mycket lyckad och härlig kväll. Tack alla för att ni är ni :)




Äntligen vår och värme
Publicerat den



Våriga bilder tagna vid kursgården Aronsborg vid mälaren i Bålsta.

Efter tre dagars arbete så avslutades arbetsveckan med två dagars konferens på Aronsborg i Bålsta. Föreläsningar, grupparbeten, presentationer och slutligen god middag hans med innan innan det var dags att åka hem igen.

I dag lördag läser vi för första gången i år 15c (i skuggan) på termometern. det är fantastiskt vårväder utanför fönstret och solen skiner som aldrig förr, äntligen vågar jag nog säga att våren är här för att stanna. Pojkvännen jobbar och jag har hittils hunnit med en promenad till ICA för att returnera fina stövlar från Creative Lounge som var på tok för små. Inköp av en liten present inför kvällens tjejmiddag avklarades också.

Nu står det helgstädning på schemat vilket känns mindre roligt en fin dag som denna, och efter det börjar det bli dags att göra sig fin inför kvällens middag :)

Trevlig helg!




Shopoholic? Inte alls, det är bara Tradera...
Publicerat den

dsc00181 (MMS)

Shopoholic? Inte alls, det är bara Tradera-tomten som varit på besök :)




Tavelväggen äntligen på plats
Publicerat den


Steg 1: klipp till ett papper till önskad storlek för tavelväggen. Placera därefter ut tavlorna och rita av dem. Mät ut och markera för vart spiken ska vara för respektive tavla.


Steg 2: häng upp "mallen" på väggen och spika i spikarna på markerad plats.


Steg 3: Ta bort "mallen" och häng upp din samling av tavelramar.

Så här bra blev vår nya tavelvägg. Det steg som kvarstår är att fylla dessa ramar med fina fotografier. Några bilder är på redan men måste framkalla några till innan tavelväggen är helt klar. Mycket nöjd med resultatet :)




Nya TV-bänken på plats
Publicerat den





Visade tidigare i veckan att vi hämtat hem vår nya TV-möbel och så här fint blev det när den kom på plats. Tyckte väldigt mycket om den gamla vi hade med denna nya som är lite längre fyller bättre upp väggen där TV:n hänger.
På bänken ställde jag ett fint silver fat som jag fyndat på loppis och på det ljusstakar från Åhlens och Sia. Krukan med blomma i köpte jag på butiken "My Home" här i Sundbyberg. Mycket nöjd med alltsammans.

För övrigt har lördagen spenderats med att stortstäda här hemma. Jobbigt men så skönt när det är klart. Nu börjar det snart bli dags för god middag och efter det tänds det ljus och tittas på någon bra film här denna lördags kväll.

ps: Den gamla TV-bänken åker snart ut på Blocket om någon är intresserad.




Mina senaste Tradera fynd
Publicerat den

20110408035 (MMS)

Mina senaste Tradera fynd. Handledsvärmare som är perfekta som förlängare när man har kortärmade toppar på sig under jackan. Och fina virkade blommor som kan sättas som broscher på jackan, halsduken eller något annat. Får se vart de hamnar :)

nu ska vi iväg på Middag hos Karro & daniel, hoppas ni alla får en trevlig fredags kväll!




Tisdagens projekt.....
Den gamla tv-bänken...
Publicerat den

20110405032 (MMS)

Tisdagens projekt.....
Den gamla tv-bänken ska ersättas med en ny som vi precis varit och hämtat.




Idag har vi åkt på roadtripp ut nykvarn dä...
Publicerat den

20110402031 (MMS)

Idag har vi åkt på roadtripp ut nykvarn där vi hann med besök på antikladan i qvartinge, fika på taxin slott och ett efterlängtat besök på inrednings affären mångfaldens hus. Trots utebliven sol och värme som lovats till helgen så blev detta en toppendag med mycket trevligt sällskap.




Robyn på Cirkus
Publicerat den

Herregud så länge det var sedan sist jag bloggade, lovar att bli bättre på det. Har bla bilder att visa på vår tavelvägg som äntligen är klar och som blev jättefin. 
Sitter just nu på cirkus och väntar på att robyn ska gå på. Blir andra gången iår som vi ser henne uppträda. Bilden ovan är tagen vid middagen på t.g.i fridays för några timmar sedan.