Testar ny sångstund
Publicerat den

 
Idag har vi varit i Solna centrum och testat sångstunden på deras bibliotek. Kul att pröva på något nytt även om vi tycker väldigt mycket om sångstunden på "vår" öppna förskola i Sundbyberg. Var en del nya sånger vilket var roligt och Elsa trivdes som fisken i vattnet och var allt annat än blyg där hon kröp runt inne i cirkeln och spanade in alla kompisarna.
 
 
 



Morgonmys med den bästa
Publicerat den

 
Vad är väll bättre än att starta en ny vecka med lite skönt morgonmys tillsammans med världens bästa lilla tjej
 
 
 
 



Värmer oss framför brasan
Publicerat den

Elsa i sin nya cupcake-pyjamas framför brasan
 

Höstrusket håller i sig och denna söndag bjöd på grå himmel och regn. Maken gav mig en välbehövlig sovmorgon innan han gick ut och hjälpte till på gårdsstädningen. Jag och Elsa mötte senare upp Karro och gick till Marabouparken där det var loppis men vi blev riktigt besvikna över det dåliga utbudet, var inte så många loppisförsäljare som orkat sig ut i detta väder. Så vi gick istället vidare till vårt nya shoppingställe Signalfabriken och kikade i affärerna där. Frusna efter den kyliga dagen så eldade vi höstens första brasa här hemma, så himla varmt och mysigt att kura upp framför. En av de största fördelarna med hösten, en sprakande brasa!
 



Invignings lördag
Publicerat den

 
Idag har vi varit på invigning av Signalfabriken här i Sundbyberg. Flera affärer har flyttat in där och några nya har tillkommit så som H&M och Bodyshop. En stor tillgång för vår lilla stad och här kommer vi hänga en hel del framöver tror jag. Däremot har inte restaurangerna och cafeét öppnat än så dom får vi vänta på ett tag till. Därefter testade vi den nyöppnade pizzerian i Annedal som var helt okej. Inredningen kändes kanske inte helt 2013 men maten var god och bra service. Forsatte till Bromma Blocks för lite fika och shopping. Fullt upp en regnig lördag :)
 



Fredag
Publicerat den


Paus i busandet
 

Så var det fredag igen och snart helg. Känns som att vi bara har måndag och fredag, måndag och fredag hela tiden för veckorna går så himla fort! Idag startade vi fredagen med sångstund och lek på öppna förskolan (känns som det enda vi gör just nu) tillsammans med Elsas kompis Ella och mamma Johanna. Sen köpte vi med lite lunch till oss mammor och gick hem till oss så barnen fick leka medans vi åt. Fredagseftermiddagar innebär babysim och så även idag. En mycket mysig stund som hela familjen ser fram emot. Kvällen avslutades sedan med det vanliga fredagsmyset, charkisar och serier. Älskart!
 



Nu är det höst på riktigt!
Publicerat den

Riktigt kallt idag så Elsa är rejält påklädd
 

Nu är nog hösten här på riktigt för när vi gick ut idag var det bara 5 grader och kyligt värre. Startade torsdagen med babyrytmik på öppna förskolan tillsammans med Karro och Alfred. Därefter var vi hembjudna på mammalunch i Annedal. Full fart på barnen medans vi mammor åt god lunch samt fikade. Jättetrevligt!'
Gick en sväng till Bromma Blocks på vägen hem och efter middag och bad så sover nu Elsa. Jobbigt att hålla igång hela dagen :)
 
 
Elsa och Alfred på sångstund
Fyra av sex barn samlade på samma bild
Elsa testar glasögon och tyckte det var himla roligt när alla skrattade åt henne
Barnen bjöds på majskrokar, riktig fest!
 
 



En tripp till Barkarby
Publicerat den

Lunch på IKEA med en mycket pratglad tjej som glatt vinkade till alla lunchgäster 
 
När kalendern är tom så får man passa på att uträtta lite ärenden. Så efter en välbehövlig förmiddagsvila packade vi in oss i bilen och åkte ut till Barkarby. Hade spanat på ett par ljusstakar från det gulblå möbelvaruhuset så vi startade vår tripp där för lite shopping och lunch. Elsa var på helt galet glatt humör idag, satt i sin vagn och hade långa konversationer med sig själv och vinkade till andra besökare. Supermysig! Hittade de eftertraktade ljusstakarna som jag får visa bild på någon annan dag. Fortsatte vidare till Barkarby Outlet i jakt på en höstkappa och hittade en supersnygg på Boomerang, var dessutom 40% rabatt på den så slog till. Vi hann även med ett blöjbyte i Kappahls provrum, kanske inte helt korrekt men vad gör man inte när nöden kräver. Ikväll är Eddie iväg så vi tjejer är ensamma, funderar på att baka sega chokladsnittar som jag hittat recept på.
 
I Kappahls provrum efter blöjbyte
  



Grattis Elsa 9 månader!
Publicerat den

Vår lilla solstråle!
 

Idag blir vår älskade lilla tjej hela nio månader, stort grattis!
Sedan två veckor tillbaka så kryper Elsa nu med lite varierad fart men hon tar sig fram utan problem och för var dag som går så går det fortare och fortare. Från att ha varit vår lilla Ferdinand som lugnt satt still på samma plats i timmar och lekte med sina leksaker så far hon numera runt och gör mest sådant som hon inte får. När man säger åt henne så vänder hon sig mot en och ler världens största leende. Hon har börjat vinka med högerhanden men gör det bara när hon själv känner för det, händer dock mer och mer. 
Hon pratar för fullt på sitt egna lilla språk, låter lite som gurglande blandat med mammammama och marsvinsliknande pip. Hon äter numera helt mjölkfri kost och sedan vi började med detta så har hennes mage fungerat bättre än någonsin och Elsa känns mycket gladare och mer nöjd.
På dagarna är Elsa världens goaste lilla tjej som oftast är på strålande humör men vi har ännu inte fått till nätterna. Just nu vill Elsa gärna ha två-tre flaskor med välling/ersättning per natt så det är bara för oss föräldrar att gå upp och göra iordning flaskor mitt i natten. Får se hur länge vi orkar med detta. 
Allt hon leker med ska stoppas i munnen och smakas på, när kompisarna kommer för nära eller tar hennes leksaker så gråter hon tills mamma kommer och räddar henne och mat äter hon gärna men bara när hon själv känner för det. Annars är det omöjligt att mata henne.
 
En bestämd liten fröken med stenkoll på allt och alla och med ett leende som man är beredd att göra allt för.
Så otroligt mycket kärlek!
 



Heldag med kompisarna
Publicerat den

 
Det var en gråmulen tisdag som mötte oss när vi klev ut genom porten imorse för att ge oss iväg och möta upp mammorna för att gå på babyrytmiken på öppna förskolan. Fler hade samma plan som oss så det var knökfullt med föräldrar och barn i lokalen. Bebisarna uppskattar dessa sångstunder välldigt mycket och efter får de leka av sig och busa med alla leksaker. Efter att alla små fått i sig lunch så tog vi oss ut i regnet för att ordna lunch till oss mammor. Köptes med sallader och vi begav oss hem till Linda och Emmy i Annedal där vi spenderade resten av eftermiddagen. Perfekt en regntrist dag som denna att vara hemma hos någon, bebisarna får röja loss och vi mammor får lite sällskap :)
 
Det var en riktigt trött Elsa som bäddades ner i vagnen på vägen hem.
 
Majskrokspaus till alla bebisars stora lycka
 
 



Utflykt till Haninge
Publicerat den

Förvaringskorg införskaffad till alla leksaker här hemma, jag plockar i och Elsa plockar ur, Lillis övervakar... Evighetsarbete?!
 
 
Så var det en ny vecka igen och denna är fullbokad med skojigheter. Tänk under tiden man arbetade, vilken ångest det kunde vara när måndagen närmade sig. Men nu som mammaledig så innebär måndagen en ny, spännande och härlig vecka med mammahäng, shoppingturer, fika, sångstunder på öppna förskolan och annat roligt och trevligt. Älskar det!
Idag var jag och Karro iväg till barn secondhand-butiken Som en saga. 400kvm barnartiklar med kläder, leksaker och mycket annat gjorde det helt klart värt resan ut dit. Hittade en del fint och även Karro gjorde bra fynd. Var egentligen på jakt efter en höst/vår jacka till Elsa men hittade ingen tyvärr. Åkte även vidare till secondhand-butiken i Hammarby sjöstad men inte heller där hittades någon jacka. Så nyss hemkomna från vår heldagstur ligger det ett paket i posten från Elsas farmor och farfar, innehållandes världens finaste jacka. Vilken tur att jag inte köpt någon på dagen :) Nu kommer Elsa hålla sig varm under hösten tills det är dags för overall, men det får gärna vänta.



Söndagseftermiddag med Elsa
Publicerat den

Elsa tröttnar på lekhörnan och ger sig av på upptäcktsfärd till barn(katt)vakten Lillis förtvivlan
Lillis: Elsa man får inte röra apparaterna
Elsa: Ingen fara Lillis, ingen som ser oss
Är det roligare här borta tro?
Kolla Lillis en kuddhög, superskoj!

Ja herregud, det här med krypning öppnar upp en helt ny värld för vår lilla tjej och katterna har fullt upp med att försöka hålla koll på vart lillbusan tar vägen. Efter en dag i vagnen så har man ju fullt med energi i kroppen så söndagseftermiddagen spenderades med att fara runt i lägenheten och undersöka allt som såg spännande ut medans mamma städade och lagade middag.
 
 
Och när man blir trött på att krypa kan man alltid tigga lift med pappa :)
 



Elsa på ponnytrav
Publicerat den

Det var med skräckblandad förtjusning som Elsa hälsade på sitt livs första häst, men spännande var de :)
 
Idag har jag och Elsa varit på Solvalla och hejat på när min kusin Liselotts häst Mira tävlade. Elsa som aldrig tidigare träffat en häst var rätt skeptisk och rädd till en början men tyckte samtidigt att dessa varelser var rätt spännande så kunde inte riktigt slita ögonen från dem. Men om det blir en liten hästtjej av henne får tiden utvisa :)
Efter ett spännande lopp som slutade med en andraplacering för Mira så fikade vi lite innan det var dags för nästa lopp. Träffade även gamla vänner från tiden då jag tävlade ponnytrav och vi mindes tillbaka på hur skoj vi hade när vi for runt och tävlade med våra ponnyer. 
 
En trött Elsa på vägen hem, iklädd kofta och sockor stickade av farmor.
 
 
 
 



På kalas i Sandviken
Publicerat den

Elsa hade så roligt med alla leksaker, men ännu roligare var nog kusin Isabella.
 

Idag har vi varit på kalas i Sandviken och firat Elsas kusiner Josefine och Isabella som fyllde år. Vi bjöds på god lunch och fika, njöt av en promenad i det härliga vädret och firade flickorna med sång och paket. Elsa visade stolt upp hur hon nu kan krypa runt och oj vad hon njöt av all uppmärksamhet och allt bus under dagen. Hon hade fullt med roliga leksaker som sysselsatte henne och så busade hon med kusinerna som är så roliga. En härlig lördag tillsammans med familjen.
 
 



Fredagskväll
Publicerat den

 
Då tar vi fredagskväll här hemma nu. Elsa sover, alla ljus är tända och fredagsmaten håller på att dukas fram. Blir självklart de obligatoriska fredagscharkisarna och till det tittar vi på veckans avsnitt av Breaking Bad och Suits samt New Girl som har säsongstart. Ett perfekt avslut på fredagen.
 
Imorgon ska vi upp tidigt för att åka till Sandviken och fira Elsas kusiner som fyllt år tidigare i veckan och på söndag ska vi hejja på när min kusins häst ska tävla på Solvalla. Hoppas på att helgen bjuder på bra väder också så blir den riktigt bra!
 
 
 Trevlig helg!
 



Äntligen fredag!
Publicerat den





Elsa blev bjuden på jordgubbe av bartendern på Vapiano och hon älskade det
 

Så var det äntligen fredag igen, gud så skönt! Startade fredagen med vägning och mätning på BVC som gick sisådär och nu ska vi boka tid hos läkaren för utredning bla pga hennes misstänka mjölkallergi. Därefter bar det av till Danderyds sjukhus för att koppla bort Eddies cellgiftsdropp, lika skönt varje gång en behandling är över och det är en och en halv vecka till nästa gång. Ger lite tid till att andas emellan behandlingarna och att försöka leva som vanligt. Vi åkte sedan vidare till Täby centrum för lite shopping och passade där även på att äta lunch på nyöppnade Vapiano, testade deras risotto som var riktigt god. Elsa blev bjuden på en jordgubbe av bartendern och hon blev alldeles salig, så god var den. Smaskade i sig denna som om hon aldrig smakat något godare och ville knappt släppa pinnen när jordgubben var slut. Hon är för söt vår lilla älskling :)
Fredagseftermiddagen avslutades sedan med babysim tillsammans med Karro och Alfred och bebisarna var på mycket bra humör idag och plaskade runt i bassängen som små grodor. Kan varmt rekommendera att gå på babysim, det är en supermysig stund tillsammans med sin bebis och tror även att det är bra att vänja dem tidigt vid vatten.



Lunchdate och playdate
Publicerat den

Bus på lekmattan hemma hos kompisen Cian
 

När Eddie är hemma pga behandling varannan vecka så passar han ibland på att bjuda hem vänner och kollegor på lunch och så även idag. Det bjöds på pannkakslunch och fika innan kollegorna åkte tillbaka till jobbet. Mycket bra initiativ!
Under eftermiddagen hade jag och Elsa playdate med mammorna inplanerat och vi träffades hemma hos Lisa och Cian som flyttat in tvärs över gatan från oss. Bebisarna busade med alla roliga leksaker medans vi mammor fikade. Dagen avslutades med en välbehövlig promenad runt sjöarna. Galet att det blivit höstkänsla så snabbt! Så sent som förra veckan kunde man gå klädd i shorts och linne men nu behöver jag nog plocka fram jackorna för det är ingen direkt värme längre. Känns lite sorligt att denna underbara sommar nu gått mot sitt slut och vi har hösten och vintern framför oss. Har nog varit bland de bästa sommrarna i mitt liv och att få vara mammaledig och bara njuta till fullo av varje dag tillsammans med Elsa har varit en sådan lyx. Nåja, vi får leva på minnena från sommaren och njuta av hösten med allt vad den har att erbjuda. 
 
Höstkänsla på promenaden runt Råstasjön
 
 



Mycket bättre idag
Publicerat den

Inbrytar-Ingvar i full fart att försöka öppna luckor i köket
 

Idag mår vi mycket bättre här hemma som tur är. Runt 03:00 inatt gick febern över och full av energi tyckte Elsa att vi då skulle kliva upp och leka. Mamma och pappa tyckte inte att detta var en lika bra ide och försökte förgäves få Elsa att somna om. Märks idag ingenting från gårdagens sjukstuga utan Elsa är åter igång och tränar krypning för fullt. Hon har idag hunnit bocka av det mesta på att (inte)göra listan: hittat toaborsten, eluttagen, glasvas i hallen och köksluckor... vart ska detta sluta?
 
Trots att Elsa mår mycket bättre så håller vi oss ändå lite lugna och var inne större delen av dagen. Eddie startar sin 8:e cellgiftsbehandling idag och var rätt trött när han kom hem från sjukhuset så jag inhandlade lite mat att fylla på kylen med och lagade middag bestående av lax i tomat och örtsås som blev himla god.
 



Sjukstuga
Publicerat den

 

Idag har vi sjukstuga här hemma. Stackars liten har fått feber under natten och var varm som en kamin när vi vaknade, tempen visade 38,8 grader :(
Så vi tar det lugnt här hemma idag och Elsa ligger just nu och sover bredvid mig i soffan. Hoppas detta går över snabbt, inte roligt när de små är sjuka.
 
Lite lek innan hon somnade, iklädd sötaste mysdressen från bästa faster
 



Då var det dags!
Publicerat den


I åtta månader har vi burit runt på vår lilla tjej och att hon en dag skulle kunna ta sig fram på egen hand har känts avlägset när hon snällt legat i babygymmet eller suttit och lekt. Vi har följt Elsas vänner som en efter en börjat krypa och röjja runt men Elsa har inte haft någon brådska alls utan nöjt sig med att titta på när de andra farit runt. Men fredagen den 13 september tyckte Elsa att det var dags och tog sina första krypande steg mot en ny epok. Sedan dess så kryper hon mer och mer men har ännu inte insett vilka möjligheter denna nya förmåga för med sig och tur är väll det. Hon får mer än gärna mjukstarta med detta så att vi föräldrar hänger med och hinner inse att detta betyder ett helt nytt kapitel för oss och att det är dags att börja babysäkra vårat hem. Men gud så gulligt det är och vad stolt man blir som mamma när ens lilla bebis helt plötsligt blivit lite större och lärt sig något så stort som att krypa!




Förutom att träna krypning så har vi idag måndag besökt mitt jobb och fikat med några av alla mina härliga kollegor. Elsa hade lite svajigt humör under besöket och skiftade mellan glad och härlig bebis till ledsen och alvarlig för att sedan bli glad och härlig igen. Tror minsann att man blir rätt trött av allt krypande också för det var en trött prinsessa som bäddades ner vid kl 19:00 ikväll.





Kalas söndag
Publicerat den

Mjukstartar söndagen med lite lek iklädd pyjamas
 
Idag har vi varit på kalas hos min mamma och Elsas mormor för att fira hennes födelsedag. Större delen av släkten var där och åt lunch och fikade. Elsa busade lite med sysslingen Theo som storleksmässigt växt om henne ordentligt. Så gulligt att se bebisarna tillsammans, tänk för 30 år sedan så var jag och min kusin så här små och lekte ihop. Efter kalaset så åkte vi till pappa i stäket och lämnade tillbaka stolar och porslin som vi fått låna till mitt kalas förra helgen. Äntligen börjar vårt hem återställas till det normala efter alla festligheter som var då. Söndagskvällen avslutades med charkisar, tända ljus och mys framför veckans sparade avsnitt av Breaking Bad och Suits. Perfekt avslut på en mycket trevlig helg



Alfreds dop
Publicerat den


Några av alla fina bilder vi tog under dagen
 
Idag har vi firat finaste Alfreds dop i Järfälla kyrka och som stolt gudmor så var detta lite extra speciellt. Efter dopcermonin bjöds det på fika i församlingshemmet och allt var så gott, det gedigna kakbordet bjöd på både tårta, muffins, kakor, bullar och mycket annat gott. Elsa höll sig på strålande humör hela dagen och smaskade nöjt på sina majskrokar medans vi andra fikade. En mycket fin dag som vi är glada att få varit med på!
 
 
 
 



Lördagsmorgon
Publicerat den

Förbereder inför dagens dop
 

Startade helgen med en välbehövlig sovmorgon. Efter en rätt jobbig natt så tog Eddie med sig Elsa ut på promenad på morgonen så att jag kunde sova en stund. Vaknade utvilad och fixade lite här hemma i väntan på att de skulle komma hem igen. Nu ska vi snart göra oss iordning och åka iväg på Alfreds dop.
 



Fredag
Publicerat den


På promenad runt råstasjön

Efter en vecka full av skojigheter så var det idag skönt att mjukstarta fredagen med att vara inne och mysa på förmiddagen. Efter frukost så kröp jag och Elsa ner i sängen igen och medans hon sov så läste jag senaste nummret av Amelia. Utvilade och mätta efter lunch så gick vi ut på promenad runt sjöarna i det fina vädret och Elsa passade på att sova lite till. På eftermiddagen var det dags för babysim och idag följde Elsas farmor och farfar med och tittade på när Elsa dök och plaskade i bassängen. Fredagen avslutades med middag på kvartersrestaurangen Parma där vi åt deras goda pasta.



Kompisbus i sommarvärmen
Publicerat den

Elsa leker loss med leksakerna på öppna förskolan efter sångstunden
 
Det här med att gunga blir bara roligare och roligare
 
 
 
Det är nästan för bra för att vara sant när september bjuder på ordentlig sommarvärme och man kan sitta iklädd shorts och linne på en filt och känna hur solen värmer. 
Efter dagens sångstund på öppna förskolan så åt vi en god lunch på restaurangen i Marabou parken och därefter gick vi vidare till lekparken i Annedal där barnen fick gunga och leka loss medans vi mammor njöt av solen och livet som mammaledig när det är sim bäst :)
 
Dagen avslutades med middag på "byn" tillsammans med Karro och Alfred. Ett perfekt avslut på en härlig dag. 
 
 



En dag på stan med Elsa
Publicerat den

Skönt att sträcka lite på benen emellanåt

Gick däremot inte att få Elsa att sitta still tillräckligt länge för att ta en okej bild

Fönstershoppar ny bil till pappa

Mellanmål i Gallerian

DJ-Elsa testar nya lurar
 
 
Denna onsdag har jag och Elsa spenderat i stan. Var nog första gången på min nio månader långa mammaledighet som vi åkte in till stan och bara strosade runt. Vi började med att gå sveavägen fram och tillbaka, vidare ner till Stureplan och shoppade på Zara, biblioteksgatan bort mot norrmalmstorg och vidare till Mood gallerian för lite fika till mamma och bensträckare åt Elsa. Sen bar det av till NK och rundan avslutades i Gallerian innan vi tog tåget hem igen. Blev en del shopping för hösten och mycket nöjd med vår mysiga dag.





Tjej-tisdag
Publicerat den

 
Idag fick vi finbesök på lunch. Jenny och hennes flickor Vera och Stella samt Karro och Alfred kom och åt smörgåstårta hos oss. Mätta och belåtna gick vi sedan till tornparken för lek och fika i solen. Elsa testade att gunga för andra gången i sitt liv och tycker det är mycket roligt. 
 
En riktigt mysig tisdag med finaste tjejerna, och Alfred såklart!
 
DJ-Elsa spelar piano för kompisen Alfred
Jätteskoj att gunga :)
 
 Passar på att flika in ett middagstips här också. Lagade denna superenkla pastarätt till middag och den blev grymt god så kan verkligen rekomenderas. Elsa fick smaka lite på såsen och även hon tyckte den var himla smaskig.
 



Från det ena till det andra
Publicerat den

Den vackra vasen Dagg från Svenskt Tenn har hittat sin plats på köksbänken
 

Vilka kontraster livet har. I helgen var det fest och firande och när måndagen kommer byts festligheterna ut mot läkarbesök på Danderyd. Det har nu gått över 3 månader sedan min man påbörjade sin cellgiftsbehandling, för två veckor sedan var han på röntgen och idag var det dags att träffa läkaren och få besked om behandlingen har hjälpt. Det var nervösa och oroliga steg vi tog mot onkologavdelningen på Danderyds sjukhus men detta vände snabbt när vi fick det positiva beskedet att alla tumörerna svarat bra på behandlingen och samtliga har minskat. Detta innebär att behandlingen man valt att sätta in fungerar och att vi kan fortsätta med den. Nu har vi ytterligare fem behandlingar framför oss innan vi återigen ska träffa läkaren för ett nytt utlåtande. Även om vi hatar dessa cellgifter så vet vi nu att de hjälper och förhoppningsvis ger det min man extra krafter att ta sig an varje ny kur, när vi vet att de gör nytta mot det onda. 
 
Så skönt att vi äntligen får lite positiva besked i detta annars så dystra mörker i cancerlandet.
 



Avslut på en fantastisk helg
Publicerat den

 
Söndags kvällen bjöd på ordentlig sensommarvärme så vi passade på att avsluta denna härlig helg med att bjuda över Karro och Daniel på spontanmiddag. Dukade upp på vår innergård och till middag bjöds det på smörgåstårta och morotskaka som blivit över från dagen. 
 
 
 



30 års firande dag 3
Publicerat den

Även idag glömde vi helt bort att fotografera så detta är den enda bild jag har från dagen, tagen strax innan resten av alla gäster kom.
 
 
Fortfarande lite trötta efter lördagens fest så var det till att kliva upp tidigt på söndagen för att förbereda för den sista dagen med födelsedagsfirande. Idag var det familj och släkts tur att komma och fira att jag fyllt "lite äldre". Vi hade bjudit in till öppet hus mellan kl 12-17 med förhoppning om att de 25 gästerna inte skulle komma samtidigt men strax efter klockan tolv så ramlade allihopa in. Blev dock hur trevligt som helst och det gjordes plats åt alla att äta god smörgåstårta samt fika. Fick otroligt mycket fina presenter som jag är så glad och tacksam för och herregud vilken otrolig födelsedagshelg jag fått!
 
 
 Det fina kortet ovan är handgjort av vännen Stefans sambo Annelie, otroligt duktig!
Några av alla de fina presenter jag fått under helgen, bla. klocka, armband, presentkort på Sova, SPA-övernattning på Trosa stadshotell, kryssning, vasen Dagg från Svenskt tenn, silvertårtspade m.m.
 
Stort tack till alla er som varit med och firat min 30-års dag, jag känner mig mycket hedrad och så glad över att ni ville dela detta med mig. Känner mig nu redo för att klliva in i livet som 30-åring :)
 
 



30 års firande dag 2
Publicerat den

På lördagskvällen bjöd vi på snittar med bla. chevrecrostini, laxrullar, ostbricka, choklad & hallon mousse och cake pops
 
Fredagens firande blev inte riktigt som planerat då jag drabbades av matförgiftning under torsdagskvällen. Istället för att äta lunch på stan, få massage och äta god middag så låg jag mestadels i sängen och mådde riktigt pyton, så himla tråkigt och typiskt :(
Men framåt lördagen var allt återställt och kvällens festligheter gick av stapeln som planerat. Alla våra härliga vänner kom och vi bjöd på snittar, efterrätter och drinkbar. Ljudvolymen var på topp när alla sjutton vännerna minglade loss tillsammans och vi hade så trevligt hela kvällen. Vår lilla stjärna Elsa höll igång i två timmar men vid åtta så tyckte hon att det fick räcka och sov trots allt oväsende resten av kvällen. Det var fest ända in på småtimmarna och kvällen blev mycket lyckad om jag får säga det själv :)
 
Vi hade nog lite för trevligt för blev inte så många bilder tagna under kvällen, denna ovan är en av få och den som var minst suddig :)
 



Hipp hipp hurra på min 30-årsdag!
Publicerat den

 
Hipp hipp hurra på min 30-årsdag!
 
Ja idag fyller jag alltså 30 år och hela veckan har gått åt till att ordna inför helgens firande, för självklart ska detta firas i dagarna tre. Fredagen firas tillsammans med min man som planerat skojigheter, lördagen har vi fest tillsammans med alla våra härliga vänner och på söndag så kommer all familj och släkt på smörgåstårta och fika. Ska bli så himla roligt!
 
 
 



Kräftskiva i Skärgårdsstad
Publicerat den

 

I lördags var vi på trevlig kräftskiva igen. Det ösregnade nästan hela dagen men framåt kvällen så sprack de mörka molnen upp och det blev en fin kväll, om än lite kall. Elsa var på strålande humör hela kvällen och smaskade glatt på sina majskrokar medans vi andra sörplade kräftor.