Utflykt till Haninge
Publicerat den

Förvaringskorg införskaffad till alla leksaker här hemma, jag plockar i och Elsa plockar ur, Lillis övervakar... Evighetsarbete?!
 
 
Så var det en ny vecka igen och denna är fullbokad med skojigheter. Tänk under tiden man arbetade, vilken ångest det kunde vara när måndagen närmade sig. Men nu som mammaledig så innebär måndagen en ny, spännande och härlig vecka med mammahäng, shoppingturer, fika, sångstunder på öppna förskolan och annat roligt och trevligt. Älskar det!
Idag var jag och Karro iväg till barn secondhand-butiken Som en saga. 400kvm barnartiklar med kläder, leksaker och mycket annat gjorde det helt klart värt resan ut dit. Hittade en del fint och även Karro gjorde bra fynd. Var egentligen på jakt efter en höst/vår jacka till Elsa men hittade ingen tyvärr. Åkte även vidare till secondhand-butiken i Hammarby sjöstad men inte heller där hittades någon jacka. Så nyss hemkomna från vår heldagstur ligger det ett paket i posten från Elsas farmor och farfar, innehållandes världens finaste jacka. Vilken tur att jag inte köpt någon på dagen :) Nu kommer Elsa hålla sig varm under hösten tills det är dags för overall, men det får gärna vänta.






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?