Grattis älskade Elsa på fyramånaders dagen
Publicerat den
Lek och bus mest hela dagarna
Publicerat den


Leksakerna i form av fjäril och nyckelpiga från faster är Elsas absoluta favoriter, dem kan hon leka med länge :)

Denna vecka startade med besök hos öppna förskolan med mammagruppen från BVC. Där fick vi en presentation av vad man kan göra på öppna förskolan följt av en liten sångstund som Elsa helt missade då hon bestämde sig för att sova middag just då. Tisdagen var vi iväg på fika hemma hos en av mammorna från mitt MVC-gäng som hade bakat gott. Detta gäng lärde jag känna redan när vi var gravida och vi har följt varandra sedan dess. Minns hur vi i vintras träffades med våra bebisar för första gången efter förlossningarna, då var de små spädbarn som inte sa så mycket och vi var trötta mammor som inte riktigt kommit igång med rutinerna än. Nu har de blivit lite större bebisar som numera inte vill sitta still utan gärna ligger på golvet och rullar runt, leker med leksaker och kikar på varandra. Vilken skillnad det har blivit och vad snabbt det har gått!

Idag blir det en promenad, ska hämta ut paket på posten och ikväll ska vi träffa prästen för dopsamtal.
Liten makeover på byrån i sovrummet
Publicerat den

Före:

Efter:

Inköpsställen: Byrå och ramar IKEA, strutsfjädrar Tofsar & Ting, blommor ArtFlowers, vas Chilli

 


Det riktigt kliar i fingrarna att få göra om här hemma, ser möjligheter till förbättringar överallt men får hålla tillbaka inredningssuget lite, kan bli så dyrt annars. Mitt senaste projekt var en liten makeover av byrån i sovrummet och ovan ser ni före och efter-bilder. Är riktigt nöjd med slutresultatet och de fina bilderna på vår lillskrutta blev pricken över i:et.

 

Har varit lite dålig på att blogga på sista tiden och skylle det på fint väder, massa skoj aktiviteter och en blogg.se-app som inte vill fungera :)
Nya kunskaper
Publicerat den

Sedan några dagar tillbaka har Elsa börjat greppa och hålla i saker och helt plötsligt öppnar sig en ny värld där man själv kan leka med och undersöka sina leksaker. Ett litet steg för världen men ett stort steg för Elsa och oss! 

Idag har vi träffat mammagruppen på BVC, kul att följa alla bebisarna i gruppen och se hur de växer och utvecklas och alltid trevligt att träffa mammor med jämngamla bebisar och prata sömn, mat och annat spännande mammaprat :)

Imorgon ska vi på andra omgången av babymassage, Elsa tyckte om första tillfället och somnade som en stock efteråt. Jobbigt liv som bebis att få massage och sedan bäddas ner i vagnen :)