2-års kalas
Publicerat den


En mycket taggad Elsa har idag varit på 2-års kalas där vi firade världens bästa Alfred!
Tårta, presentöppning och disco var riktiga favoriter :)


Läkarbesök och shopping
Publicerat den


På dejt med denna underbara böna!


Vi överlevde vinterkräkis och denna vecka är vi åter på banan igen med förskola och jobb. Håller tummarna att vi får vara friska ett tag nu. 

Idag har jag och Elsa varit på besök hos barnläkaren för fortsatt utredning om hennes allergier och blodprover. Därefter åkte vi till Täby centrum för present shopping och passade samtidigt på att unna oss tjejmiddag på Vapiano. Första gången vi var på restaurang bara vi två så det var en mysig stund och Elsa älskade sin pizza som var formad som en katt :)

Pyssel från Alla hjärtans dag
Publicerat den
Medans sjukstugan fortsätter här hemma så bjuder jag på några bilder från Alla hjärtans dag då Elsa pysslade och målade teckningar till pappa Eddie.
Vinterkräkis är verkligen inte att leka med. Hela familjen är utslagen, Elsa har hög feber och jag började nyss att må illa igen.
Trodde att man var safe efter att ha kräkts hela måndagen men i värsta fall så blir det väll en omgång till :(

Hej vabruari
Publicerat den


Hej vabruari, du är ovälkommen!

Elsa har blivit förkyld under helgen så vi startar veckan med lite vabb, frukost i soffan och självklart filmen Frost.
Ungefär 1 timme efter att denna bild togs så bröt helvetet lös här hemma och vinterkräksjukan slog till för mig. Ett dygn senare så är nu hela familjen drabbad, bara katterna som klarat sig undan denna fruktansvärda pest. Usch och fy för att kräkas, det är det värsta jag vet. 

Du & jag Elsa!
Publicerat den


Glad alla hjärtans dag önskar jag och Elsa!

Här hemma har vi tjejmys idag medans Eddie jobbar och ikväll blir det middag och mello. Tidigare idag kom en stolt Elsa hem med blommor till mig och till pappa har hon bakat en favorit som överraskning till när han kommer hem.

När Elsa får bestämma
Publicerat den


När Elsa får välja aktivitet för dagen så ropar hon "Hest, hest" och det innebär att hon vilk åka till huvudsta för att klappa hästarna på ridskolan, titta på när det rids i ridhuset och gången sväng till 4H gården och klappa söka djuren. Så precis detta har vi spenderat denna söndagen till att göra. Tur att mamma tycker att denna aktivitet är lika skoj :)

Söndagen avslutas med tjejmiddag i Bålsta där vi ska fira Laura som fyllde år igår. Ska bli skoj att träffa gänget och äta god mat. 

Så här kan man ju också äta mellis
Publicerat denTorsdag
Publicerat den

Dessa vackra blommor hade Elsa och hennes farmor köpt idag, mycket uppskattat!

Idag har Elsa varit med sin farmor hela dagen då vi bägge behövde jobba. Allt hade gått bra och äntligen börjar Elsas mage bli bättre så snart kan hon nog gå till dagis igen. 
Tisdag hemma
Publicerat den


Idag kör vi tjejer lite frukost i soffan och myser framför tv:n. Passar på bara för vi kan nu när vi vabbar.


Och medan Elsa sover middag så passar jag på att jobba ikapp lite av allt som inte hunnits med på jobbet. 

Resten av veckan kommer Eddie att vabba för jag behöver in till jobbet


Ny vecka - fortfarande Vab
Publicerat den

Elsa hjälper mamma att fota lite Odd Molly kläder som ska ut på Tradera och hittade en prinsessa-klänning som absolut skulle provas :)


Fortfarande ingen bättring på Elsas mage så i eftermiddag ska vi träffa doktorn och se vad som kan vara fel. Tills dess kollar vi Frost för hundraelfte gången och pysslar runt här hemma.