Torsdag
Publicerat den

Bild tagen vid Råstasjön igår

 

Så härligt det är med solen som skiner, är våren på intågande kanske? Igår fick vi till en långpromenad i det fina vädret och det var skönt att känna hur solen värmde. Idag ska vi till Mälarhöjden för mammafika hos Carina och Sigge. Alltid trevligt att träffa andra mammor och prata om allt sådant som vi mammor behöver lufta så som sömnrutiner, matvanor, babysim osv.

Idag går även en tanke till våra älskade vänner som nu är på BB och väntar på sin lilla prins ankomst. Så himla spännande!!!
Onsdags mys
Publicerat den

 

Idag har vi ingenting inplanerat i kalendern så vi startar denna onsdag med sovmorgon i sängen. En liten trött tjej ligger fortfarande och sover här bredvid mig och jag tittar på serier. Så himla mysigt! Utanför fönstret skiner solen så efter frukost så ska vi nog bege oss ut på en promenad runt sjöarna.
Grattis Elsa på tvåmånaders dagen
Publicerat den

Den vackraste stunden i livet var den när du kom!
Stora tjejen
Publicerat den

Vår lilla tjej börjar bli stor! De senaste fem nätterna har hon sovit i sin egen säng och det har fungerat jättebra. Hon somnar vid 23:00, vaknar sedan vid 05:00-06:00 för att amma och somnar om direkt igen för att sova vidare till 09:00. Kändes lite tomt att sova utan henne första nätterna men skönt om detta håller i sig och fungerar. Blir sedan lite extra mysigt på morgonen när vi ligger kvar i sängen och myser. Då är det en glad tjej som ligger bredvid och sprattlar, pratar och ler :)
Två dagar i kärlekens tecken
Publicerat den

Varje år vid den här tiden så är det lite extra kärlek i luften. Den 13 februari har vi årsdag och i år firar vi fyra härliga år tillsammans. Detta följs sedan av alla hjärtans dag, kanske den mest romantiska dagen på året. I år ordnade jag en romantisk middag här hemma då man blir lite begränsad med en liten i familjen. Blev lyckat med fin dukning, god mat och det första glaset rödvin på över 11 månader :)

Romantisk middag med mina två hjärtan, vad mer kan man önska?!Helgpyssel
Publicerat den

Gud så fort veckorna går! Förra veckan hade jag något inplanerat varje dag så då rusar veckan förbi. Även helgen var full med skojigheter med överraskningsfest på lördagen för min kära vännina Laura som fyllde 30 år och i söndags blev det en spontanmiddag med vännerna Karro och Daniel där det bjöds på pulled pork som min man tillagat. Vi han även med att pyssla lite här hemma. Vår älskade, snälla dotter fick ställa upp och få sina små händer och fötter målade med vattenfärg för att göra hand och fot-avtryck i sin "Min första bok". Passade även på att göra avtryck på ett papper som ska ramas in och bli en tavla på hennes rum.