Fjärde advent
Publicerat den


Julmus, Julskinka & Julgröt... kan det bli juligare?

Tänk vad fort december har gått. Känns som att månaden precis började och idag är det redan fjärde advent och nästa helg är det julafton. Äntligen har det kommit snö, om än väldigt blöt snö men ändock lite vitt på marken vilket genast ger lite mer julkänsla. Mitt i värsta snöstormen igår begav vi oss ut för att köpa årets julgran och vi hittade en toppenfin, bild kommer.

 

Hoppas att ni alla haft en mysig fjärde advent och försök att inte stressa allt för mycket nu sista dagarna fram till julafton!
Störst av allt är kärleken
Publicerat den


Våra vackra ringar

Så äntligen ställde min älskling den största frågan av dem alla: "vill du gifta dig med mig".
Den 18/11-2011 är datumet då och vi tog steget närmare att bli en egen liten familj och jag är verkligen den lyckligaste tjejen i världen som äntligen har funnit den jag vill dela resten av mitt liv med.
Lussekatt till andra advent
Publicerat den


Två lussekatter vid frukost fikat denna andra advent

Vi läser idag andra advent i almanackan och inte ett spår utav snö och vinter syns till ute. Misstänker att det kommer när som helst nu men tills dess så får man göra så gott det går med att framkalla julkänslan här hemma. Imorrse serverades nybakade lussebullar till frukost som sambon köpt från bageriet medans jag tog sovmorgon, så himla gott med lussebullar :)

Under dagen har vi varit ivär på en tur till Sickla köpkvarter för att lämna tillbaka lite mattprover hos inredaren som vi tagit hjälp av, mer om dem hittar ni här. Lite shopping blev det också när vi ändå var där, nya kuddar och ett fat med ljus fick följa med hem.

Nu är brasan tänd här hemma, sambon står i köket och bakar muffins och vi inväntar middagsgäster som ska bjudas på hamburgare, mycket juligt :)