Mia Skäringer på Cirkus
Publicerat den
Har haft en lugn och skön helg med fredagsmys i fredags och melodifestivalsmys hos Karro i lördags och hela helgen avslutades ikväll med god middag på Wagamama och därefter Mia Skäringer på Cirkus. Såg hennes show "dyngkåt och hur helig som helst" som var så rolig och härlig full med många skratt. En perfekt avslutning på en härlig helg.
Hallmöbeln är klar
Publicerat denSå här fin blev hallmöbeln som vi fyndade på Blocket. Lite färg, lite mer färg och så slipa, slipa för att få fram den gamla slitna looken. Helt i min smak och är så nöjd med resultatet!
Odd = Love
Publicerat denDetta fina paket kom pojkvännen hem med på Alla hjärtans dag så gissa om jag blev glad :)
Två dagar i kärlekens tecken
Publicerat den


Bilder från resor vi gjort tillsammans: Ystad, Rom, London & Thailand

Den 13:e och 14:e februari är två härliga dagar i kärlekens tecken för oss. Igår firade vi vår tvåårs dag med middag på restaurangen Zink och ikväll har vi firat Alla hjärtans dag med en mysig middag hemma i vår underbara lägenhet. Vid den här tiden förra året satt vi på en takrestaurang med utsikt över Bangkok och firade vår ettårsdag. Nu ett år senare är vi sambos och har ett händelserikt och härligt år bakom oss. Och vem vet vad som sker under nästkommande åt tillsammans!

Tack älskling för två underbar år med dig!
Idag Snökaos - snart sol och värme
Publicerat denOvan: bilder från vår härliga resa till Thailand 2010

Så var vintern tillbaka igen! Sedan igår råder snökaos här i stocholm och inget verkar fungera som det ska på grund av detta. I snö och motvind fick vi gå till jobbet imorrse då det inte var någon mening att ens försöka skotta fram blilen i snödrivorna.

Längtar så till den 4 mars då vi åker iväg till värmen för en veckas välbehövlig semester. Resan som först var planerad till Egypten bär nu av till ön Lanzarote :)
En helt vanlig måndag
Publicerat den


Ibland kan jag komma in i ett rum och känna att något inte står helt rätt till? Framförallt när tre par ögon oskyldigt tittar på mig :)

Efter en lugn och skön långhelg så var idag vardagen tillbaka. Måndagar är väll inte den roligaste dagen på veckan men man får göra det bästa av det hela för det blir ju inte roligare än vad man gör det. Dagar som dessa kan det vara bra att ta sig tid och fundera på allt bra man har att vara tacksam för i sitt liv. Prova att skriva en lista där du börjar varje mening med "tack för att....." och så fyller du på med något som du är tacksam för. Efter att ha fått ihop ett par punkter så ser man snart att man har en hel del att tacka för. Som en del i min utbildning i personlig utveckling hos Mia Törnblom så är detta en uppgift som jag ska göra varje kväll, i min "bra-bok" så skriver jag tre saker som jag gjort bra, tre saker som jag vill tacka för och tre saker som jag vill ha hjälp med. Detta hjälper mig att må bra även alldeles vanliga dagar som denna idag :)


"Tacksamhet handlar om att uppskatta det vi faktiskt har istället för att snegla på det som andra har"
Lugn lördag
Publicerat den


Dessa fina Ittala kivisar fick följa med hem från shoppingturen på Ittala outleten förra helgen.

Idag har vi en lugn och skön lördag här hemma. Lyx är att kunna sova ut på morgonen, vakna utsövd och ligga kvar i sängen och läsa lite bok eller tidning innan man sedan går upp och dukar fram frukost som man äter i soffan framför lite bra tv-serier som man samlat på sig under veckan. Precis så såg våran morgon ut idag.
Därefter gick vi på promenad genom Sundbyberg, kikade i affärer och shoppade lite innan vi strosade hem igen.

Nu sprider sig doften av nybakade chokladmuffins här hemma som pojkvännen har bakat, mums :)

Hoppas ni också har en underbar lördag och ikväll börjar melodifestivalen, det missar ni väll inte?
Tandoperation och födelsedagsfirande =salig blandning
Publicerat den


Idag fyller världens finaste Vera 3 år och detta ska självklart firas ikväll.

Veckan har flytit förbi rätt obemärkt, inte hänt så mycket mer än jobb och vardagsrutiner. Idag däremot så händer en hel del. Började dagen med ett motvilligt besök hos tandläkaren som opererade lite i min mun. Gick därifrån men en avdomnade och supersvullen underläpp så ser inte klok ut just nu. Dessutom börjar bedövningen att släppa och ersätt med lite lätt smärta isället. Inte allt för rolig start på helgen.

Desto bättre blir det ikväll då Jennys lilla Vera fyller 3 år och detta ska så klart firas.