Fortfarande sjukling
Publicerat den


Hur många gosedjur får plats i soffan? Svar: alla!!


Inget mer kräks men fortsatt dålig i magen så Elsa har stannat hemma från förskolan hela veckan. Vad gör man då när det vabbas så många dagar? Jo man tittar på Frost 711 miljarder gånger, fikar och leker med dockor och gosedjur. Jag har lyckats jobba lite under veckan och natten till idag sov Elsa och Eddie i åkersberga så att jag kunde jobba hela dagen. 

Fortfarande ingen bättring på Elsas mage så nu tar vi helg och hopppas att den är bättre till måndag
Liten sjukling
Publicerat den


Då var det dags för vår första VAB. Stackars liten Elsa kräktes när vi kom hem från Emmys kalas igår och varit lite hängig sedan dess så vi befarar kräksjukan. Hoppas verkligen att vi andra klarar oss för Eddie har ju sin sista cellgiftsbehandling denna vecka och den vill vi inte ska skjutas på.

Hon har ingen aptit så vi försöker med allt vi kan, idag bjöds det saft och popcorn till mellis men inte mycket som åts. 
Sista dagen på jullovet
Publicerat den


Tre veckors ledighet har snabbt rusat förbi och nu är vi tillbaka till vardagen. Det har varit oerhört mysigt att få vara hemma med Elsa så lång tid och efter att jul och nyår var förbi så har vi mest mysit och tagit det lugnt tillsammans och njutit av dagarna. Idag är första dagen tillbaka på förskolan för Elsas del och Eddie är på jobbet. Men jag drar ut på ledigheten en dag till och passade på att ta en lång promenad runt sjöarna efter en välbehövlig massage hos bästa Anny. Imorgon väntar jobb och då är vardagen igång på riktigt, skönt med lite rutiner igen för det har inte varit så mycket av den varan under ledigheten. 
Frost
Publicerat den


Elsa fick i födelsedagspresent filmen Frost av familjen Hardinge igår så idag startar vi dagen med att se på den. Hela familjen är samlad i soffan och Elsa är helt förtrollad av prinsessorna Elsa och Anna. Misstänker att denna film kommer gå varm här hemma men mysigt att kunna se på film tillsammans.
Elsa på husdjursmässan
Publicerat den

Då nyåret började med att Eddie hade cellgiftsbehandling så har vi tagit det rätt lugnt i helgen men idag tog vi oss iväg på husdjursmässan i kista vilket var uppskattat av Elsa. Tror minsann att hon delar mammas intresse för djur av alla dess slag. 
Nyårsafton
Publicerat den
Nyårsafton del 2

Nyårsaftons kvällen spenderades med att äta massor av god mat och Elsa och kusinerna höll igång tills hon stupade i säng. Medans vi firade in tolvslaget med fyrverkerier och bubbel så sov Elsa gott inne i sängen.

Nu dags för ett helt nytt år, förhoppningsvis fyllt av  glädje och möjligheter och mindre tråkigheter än tidigare år. Vågar vi hoppas på att allt nu kommer bli bra?!

Se upp i backen!
Publicerat den

Nyårsafton del 1

Tidigt på nyårsaftons morgon packade vi in oss i bilen och begav oss mot Sandviken. Alltid ett kärt återseende när Elsa och kusinerna återförenas. 
Här fanns det gott om snö så det gick att åka pulka. Modiga Elsa åkte både pulka och "madrass" ner för backen och tjöt "mer, mer!" tills vi inte orkade dra henne upp för backen mer och gick hemåt.