Att avsluta en underbar dag med en minst l...
Publicerat den

20110720082 (MMS)

Att avsluta en underbar dag med en minst lika underbar kväll... Middag på restaurang svinet i gamla stan och en kvällsdrink på. Söders höjder. Livsnjutning!
Att sitta på en klippa, känna hur solen vä...
Publicerat den

20110720076 (MMS)

Att sitta på en klippa, känna hur solen värmer och det enda man hör är vågor som kluckar... Det är sommar och semester när det är som bäst!
Ännu en dag...
Publicerat denÄnnu en dag har passerat och semestern närmar sig. Vi är mitt uppe i högsommaren och vi förväntas vara glada och sociala, aktivera oss och ha roligt hela tiden. Men verkligheten kan ibland komma ikapp en och då kan det vara skönt att ha ett citat, mantra eller ordspråk att påminna sig om.

Idag väljer jag detta för min del:


Avsluta varje dag och lägg den till handlingarna. Du har gjort så gott du har kunnat. Enstaka misstag och konstigheter har smugit sig in, glöm dem så snabbt som möjligt. I morgon är en ny dag. Ta itu med den med ogrumlat sinne och med ett humör alltför gott för att du ska låta dig hindras av gårdagens dumheter.

Ralph Waldo Emerson
Nya favoritfruar
Publicerat denVad passar väll bättre en grå och trist söndag än att hitta en ny serie att slötitta på avsnitt efter avsnitt? Jag har en förmåga att fästa mig vill alla möjliga tänkbara serier och denna gång har jag hittat ett gäng nya favoritfruar, "The real housewives of Beverly Hills". 6st rika kvinnor som lever lyxliv i Beverly Hills, långt ifrån den vardagen man själv lever i. Pengar i överflöd, märkeskläder, gigantiska hus och rejält med intriger. Allt i en enda salig blandning. se avsnitten här.

Kan även rekommendera "The real housewives of New Jersey" som nu börjat på sin tredje säsong.

Vad gör ni denna söndagskväll?
Tips i värmen
Publicerat denHär kommer ett tips till alla er som likt mig älskar Cocos. Nya Loka Coconut Dream är ett måste denna sommar.

har du inte provat den än så gör det!
Solig fredag som spenderas inne
Publicerat den


Likt innekatten Lillis så spanar jag ut och ser sommar solen stråla för fullt

Så var det äntligen helg igen, gud så skönt. Kroppen och sinnet verkar förbereda sig för semester för har varit otroligt trött hela veckan. Nu är det bara en arbetsvecka kvar att jobba och sedan blir det semester för hela slanten. Längtar så och håller tummarna att värmen och solen håller i sig tills dess.


I helgen vankas tjejmiddag hos Laura, längtar så efter att få träffa alla tjejerna. Och förövrigt i helgen så hoppas jag på sol så att jag kan jobba på solbrännan emellan beredskapssamtalen som dimper in på telefonen. Har nämligen beredskapsvecka.

Trevlig helg och njut av sommaren!
Härliga, varma sommarkvällar!
Publicerat den


Middag på rökeriet på härliga ön Fjäderholmarna, detta är sommar!

Denna vecka har bjudit på riktigt härlig sommarvärme och med detta kommer härliga, varma, ljusa sommarkvällar! Vad är väll bättre då än att ta båten ut till Fjärderholmarna med goda vänner och äta rökta räkor en helt vanlig vardagskväll. Riktig vardagslyx :)

Veckan har fortsatt i samma tecken. Lördagen spenderades med vänner i Åkersberga där vi åkte på sightseeing i Österskär, därefter drinkar i eftermiddags solen och avslut med middag på restaturangen MM Bar & Bistro beläget vid en kanal med bryggor och båtar. Supermysigt och toppen god mat!

Helgen avslutas med grillmiddag i Bålsta hos vännen Jenny som jag inte träffat på alldeles för länge.

God mat, härliga vänner, många skratt och varma sommarkvällar, detta är livet!