Lyx i vardagen
Publicerat den

Har drömt om en Mulberry Bayswater så länge jag kan minnas och igår slog jag äntligen till. Är så nöjd med valet nu och den kommer bara bli finare och finare med åren.




Inspiration till nya lägenheten
Publicerat den


En liknande tavelvägg skulle jag vilja få till i nya lägenheten. Bilden är tagen i Ralph Lauren butiken i London.




Äntligen helg!
Publicerat den


Min älskade pojkvän, brunbränd och snygg på Krabis flyplats tidigare i år.

Så äntligen var helgen här, som jag väntat! Pojkvännen är nyss hemkommen från sin kursvecka och nu iväg och köper pizza till middag. Därefter blir det soffmys resten av kvällen, en stor skål popcorn och kanske en film. Alldeles lagom efter en körig vecka.

Hoppas ni får en underbar helg!




Snart helg
Publicerat den


Vy från köket i vår nya lägenhet

Den här veckan har känts extremt lång och dagarna har masat sig fram i snigelfart. Pojkvännen har varit iväg på kurs sedan i måndags så nu längtar jag något enormt efter både honom och den annalkande helgen. För att kompensera den fullbokade helgen som varit så ska jag försöka få till en lugn helg med en massa mys.

Nu är det mindre än två veckor kvar tills vi får nycklarna till vår nya lägenhet. Längtar så enormt tills vi står där med nycklarna i handen och låser upp dörren till vårt framtida, gemensama boende. Kan se framför mig hur vi efter en lång arbetsvecka kommer hem och tänder en brasa i kakelugnen, lagar lite god mat i vårat fina kök och bara njuter av att få vara tillsammans i våran drömlägenhet.

Snart är det helg, bara en arbetsdag kvar!




Längtar hem
Publicerat den


Dessa två ljusstakar var tidigare  mörkbruna men efter lite målning och slipning så är de nu så här snyggt vita och Shabby chica.

Sitter på jobbet och längtar efter att få åka hem, bädda ner mig i soffan, tända ljus och mysa med katterna. Är så trött efter en fullspäckad helg full med aktiviteter. Lördagen började med "släktträff" hos min far och därefter bar det av vidare på 30års fest som pågick ända i på småtimmarna. Söndagen fortsatte i samma stil. Visning på pojkvännens lägenhet, födelsedags fika och därefter middagsbjudning hos pojkvännens föräldrar i Åkersberga. Även måndagskvällen bjöd på aktiviteter i form av tjejkväll hemma hos Maria.

Himla trevligt att träffa alla nära och kära men det har lämnat efter sig en enorm trötthet så ikväll blir det till att ladda energi batterierna genom att göra så lite som möjligt.




Snö i oktober?
Publicerat den

dsc00046 (MMS)

22 Oktober 2010 ser vi årets första snö läggas sig här i Stockholm. När hände detta senast, att det snöar redan i oktober? Fick direkt lite julkänslor nu när marken här utanför fönstret är vit. Supermysigt. Dock mindre kul att vi inte hunnit sätta på vinterdäcken än :( Några timmar till här på jobbet och därefter är det efterlängad helg.




Snart slut på helgen
Publicerat den


Mys med en av mina älsklingar, Daisy ♥

Söndagen har spenderats är hemma. Har börjat packa lite smått så nu står det flyttkartonger här och där och väntar på den kommande flytten. Herregud vad saker man sparar på sig märkte jag när jag började tömma skåpen. Blir en sväng till tippen imorgon för att slänga prylar.

Har även skruvat ner alla hyllor och tavlor som suttit uppe och spacklat igen hålen från dem. Ska målas ett lager färg på väggarna så är de som nya för köparen som flyttar in.

Helgen har avslutats med pizza och mys i soffan med katterna. Pojkvännen som skulle jobba några timmar igår stötte på problem och jobbar fortfarande, så får spendera söndagen för mig själv. Tur att jag har mina tre älsklingar (katterna) som håller mig sällskap.

Hoppas ni alla har haft en toppen helg!




Lördagssysslor
Publicerat den


Detta är en av fynden jag hittade på Hem och Villa mässan i Älvsjö. den och mycket annat fint hittar ni här.

Äntligen är det helg igen och idag har varit en mycket vacker, solig höstdag. Tyvärr jobbar pojkvännen hela dagen så har hållit mig sysselsatt med annat. Besökte Jenny med familj en sväng mitt på dagen. Hemma hos dem pågår köksrenovering för fullt, ska bli så spännande att se slutresultatet. Väl hemma därifrån började jag packa böcker i kartonger och skruva ner hyllor från väggarna. Inte långt kvar nu tills vi flyttar så lika bäst att förbereda. Lite storstädning blev av också, ett ont måste men så skönt när det är klart.

Tidigare i veckan var vi och hälsade på i våran nya lägehet. Ägarna visade runt berättade allt vi kan tänkas behöva veta om vår nya bostad. Längtar så tills den är vår och vi kan börja flytta in. den är så himla fin!




Hem och Villa mässa i Älvsjö
Publicerat den


En mäss-monter helt i min stil, vitt och gammeldags

Idag har vi besökt Hem och Villa mässan i Älvsjö som pågått sedan i torsdags. Så roligt att gå runt och leta efter inspiration nu till vårat nya hem och lite shopping blev det också. Har även flera webshopar som ska besökas för mer inspiration/shopping :)

Efter mässan åkte vi ut till Kungens kurva och besökte ett gäng med inrednings butiker för ännu mer indeér och inspiration till lägenheten. Vi börjat få en rätt klar bild över hur lägenheten ska se ut och vad vi behöver till den.

Nu är det dags att börja ladda inför en ny vecka som bla. kommer innehålla besök i nya lägenheten och ett nytt pepp-möte hos Mia Törnblom-gruppen. Längtar!




Renovering av möbler
Publicerat den

Ni som läst min blogg ett tag vet vid det här laget att jag älskar vitt, vitt, vitt! Och ibland åker penslar och målarfärg fram när någon möbel behöver sig ett ansikslyft. Inför kommande flytt så är det hög tid att fixa till de möbler som återstår så just nu pågår målning av brudkista, byrå och ljusstakar här hemma.

Tänkte sätta ihop en "målarskola" för er som är nyfikna på hur man gör men tills den är klar så kommer här lite bilder på vägen.


Förebild på byrån


Bortmontering av luckor, självklart hjälper "alla" till.


(Katt)Förvarings skåp eller kanske ett dockskåp (kattskåp) ?? :)

Fler bilder på resultatet kommer senare.




Äntligen helg
Publicerat den

Det har varit en minst sagt fullspäckad vecka med kontraktskrivning på lägenheten, kurs full med lärdom och insikter och som avslut på veckan träffades tjejgänget igår för middag, bowling och utgång för dem som orkade. Alltid lika trevligt när vi alla får en lucka i schemat och kan ses hela gänget.

Har skapat en ny kategori här på bloggen som heter "Celiah flyttar". Där kommer ni framöver hitta alla de inlägg som rör den kommande flytten och nya lägenheten :)

Hoppas ni alla har/får en supermysig helg!




Nu är den äntligen vår
Publicerat den

Vår drömlägenhet är äntligen vår! Medans jag varit iväg på kurs de senaste dagarna så har pojkvännen skrivit på kontraktet för vår blivande lägenhet. Den 10 november får vi nycklarna och kan flytta in, kan knappt vänta tills dess även om det är ganska snart. Vi är så glada och detta kommer bli ett spännande, nytt kapitel i våra liv.

Lite bilder på vår nya lägenhet:









Måndag och packning
Publicerat den


Ovan ser ni bilder på Näsby slott där jag kommer spendera de närmaste dagarna.

Måndagen rasade förbi i en himla fart. Det är väldigt mycket på gång just nu, både på jobbet och privat så dagarna räcker knappt till. Efter jobbet åkte vi och hämtade lite flyttkartonger och en fåtölj på Telefonplan och därifrån bar det vidare av ut till Bålsta för ett fikabesök hos härliga Jenny med familj. En hektisk men härlig måndag.

Nu håller jag på att packa för fullt. Ska iväg på kurs i 3 dagar på Näsby Slott och är inställd på riktigt tuffa dagar, för det blir nog en hel del arbeten och pluggande.




Besök Bromma Blocks
Publicerat den


Igår gjorde vi ett besök på den nya shopping gallerian Bromma Blocks som öppnats vid Bromma flygplats. Denna galleria är inte lik något annat du tidigare sett och med de 77st butiker som gallerian har kan bra shopping garanteras. Så har ni vägarna förbi så kan jag varmt rekomendera ett besök dit. Om inte för soppingen så för upplevelsen.




NYX på Café Opera
Publicerat den





Lite bilder från fredags kvällen på Café Opera dit Karro hade bjudit med mig. Sminkmärket NYX bjöd på skönhetstävling med ett helt gäng snygga tjejer som tävlade om att få bli Miss NYX Sweden 2010. Karro var där och representerade sin arbetsgivare Froosh som sponsrade evenemanget. En helt klart annorlunda och trevlig kväll, tack Karro!