Semester
Publicerat den

Nu bär det av på två veckors härlig semester i USA. Vi börjar i San Fransico, därifrån ska vi sedan bila till Los Angeles för att sedan avsluta resan men några dagar i New York.
Längtar!När två blir tre
Publicerat den

 
Den uppmärksamme har kanske reflekterat över den putande magen som syns på några av bröllopsbilderna och det beror på att vi två snart ska bli tre. Jag har mått välldigt bra under hela graviditeten, var lite trött och illamående första veckorna men lagom till bröllopet så släppte detta och sedan dess har jag mått i princip som vanligt. Magen växer nu och blir större för varje vecka som går, på bilden ovan var jag i v15 och nu har jag kommit ända till v22. Har gått så himla fort och om några månader har vi vår lilla prinsessa hos oss.Bröllop - Brudfölje
Publicerat den

Bilder på vårt vackra brudfölje

Att planera ett bröllop innebär otroligt mycket jobb och planering. Men när man kan dela det tillsammans med sina närmaste vänner så blir det betydligt mycket roligare. Och när den stora dagen äntligen kommer och man får dela den tillsammans med sin "Maid of Honor" och "Best Man" som är med och stöttar och finns där vid ens sida så kommer man varandra närmare än någonsin.
Jag är så tacksam för all hjälp och allt stöd som jag fått av min underbara brudtärna och vi kommer för alltid ha dessa fina minnen kvar, hur vi under våren 2012 planerade mitt livs största dag!Bröllop - Vigseln
Publicerat den

Vår vackra vigsel i Järfälla kyrka tillsammans med alla nära och kära. Ett oförglömligt ögonblick som jag aldrig kommer glömma.

Vår duktiga solist Maria sjöng de vackra sångerna "Som en saga" och "Answer".

Efter ett halvårs förberedelse så kom då äntligen det stora ögonblicket. Det var en nervös brud och brudgum som ställde sig utanför kyrkans portar och vändade på att det skulle öppnas. När vi sedan gick upp för altargången och såg alla fina, uppklädda släktingar och vänner så var det en sådan lycka som strömmade genom kroppen. Varenda minut av förberedelse och planering var väl värt detta ögonblick. När solisten sedan sjöng första orden i sången "Som en saga" var det många som fick kämpa med att hålla tårarna tillbaka, inklusive mig själv. Men störst av allt var att få säga "Ja" till min älskade man som stod där och strålade framför mig, Ja till att dela mitt liv med honom i nöd och lust tills döden skiljer oss åt. Det är stora ord med stor mening men inget har någonsin känts så rätt. Cermonin gick över aldeles för fort och efter det kunde vi ta emot alla glada lyckönskningar utanför kyrkan.
Nu kunde vi slappna av och bara njuta av resten av kvällen och allt den hade att erbjuda med skojigheter, god mat och dans ända tills solen gick upp igen nästa dag.Grattis på födelsedagen min man
Publicerat den

Idag har vi inte bara varit gifta i 6 veckor utan min älskade man fyller år.
Stort grattis!Bröllop - Porträttsfotograferingen
Publicerat den

Bilder från vår porträttsfotografering vid Ulriksdals slott

Nervösa, pirriga och lite stressade anlände vi till Ulriksdals slott ett par timmar innan vigseln för att möta upp vår bröllopsfotograf, samtidigt som molnen skinkgrade sig och en strålande sommarsol tittade fram. Många fina bilder togs innan vi for vidare till kyrkan och vigseln. Några av dem ser ni här ovan.