New York, New york!
Publicerat den

2011-05-31 kl:09:37

Det går fort när man har roligt, imorgon är det redan dags att lämna denna fantastiska stad New York!
Här kommer lite bilder från veckan som gått:



















Nu ska vi njuta av sista dygnet här i staden så skriver mer när vi kommer hem.




New York here we come!
Publicerat den



Nu är det bara några få timmar kvar tills vi sitter på flygplanet på väg till New York. Väskorna är packade och allt är förberett så nu bär det av!




Blir det någon resa?
Publicerat den



Som vi har längtat och väntat på den stundande resan till New York. Typiskt är det väll då att en vulkan på Island bestämmer sig för att få utbrott just precis när vi ska åka. Vi får de hur det går för oss, mycket kan hända tills på torsdag.

Nu håller vi tummarna hårt, hårt att vi kommer iväg!




Odd Molly på Campadre imorgon
Publicerat den

Imorgon bitti släpper Campadre Odd Molly plagg till fantastiska priser, missa inte! HÄR blir du medlem för att få ta del av erbjudandet. kommer sitta klistrad vid datorn kl:07:00 imorgon bitti, och jag som är ledig imorgon hade tänkt sovmorgon men så blir det inte.




En vecka kvar
Publicerat den





Bilder från vårt första besök i New York i maj-2009, om bara en vecka åker vi tillbaka till denna fantastiska stad!

Nedräkningen har börjat. Om exakt en vecka befinner vi oss i New York och det ska bli så härligt. Denna fantastiska stad har jag längtat tillbaka till ända sedan jag senast var där, 2009. Ser fram emot att promenera i ett vårigt Central Park, hoppa in i en gula taxi, strosa runt på gatorna och insupa stadens magi, shoppa, äta gott och njuta. Denna enormt stora stad är full av möjligheter och är svår at få nog av. Har man en gång varit här så vill man tillbaka och det finns alltid något man inte hunnit se eller som man vill se och göra igen.

Detta kommer bli en grym resa och jag längtar så!




Fredagens Odd Molly & helg
Publicerat den




Fredagens outfit bestod av 153 Voile short dress, chalk, unde rden en 258 Chrysalis minigown i färgen light lilac, och över koftan Lovely knit, powder.

Efter en lång vecka så kom äntligen den efterlängtade helgen... Har hunnit jobba en del och även städa, tvätta och plocka här hemma. Inte riktigt vad jag tänkt mig med helgen, men ändå skönt att vara lite ledig. Idag söndag ska jag försöka komma ut lite, behöver leta klänning till bröllopet vi är bjudna till i början på juni. Har även spanat in en super snyg jeans jacka på Kappahl som måste provas.

Hoppas ni har en härlig helg.




Bara en dag till....
Publicerat den


Bäst man passar på när solen lyser med sin närvaro genom fönstren... Lillis älskar att ligga i solen och värma sig

En mycket tuff arbetsvecka börjar äntligen närma sig sitt slut. Känns i hela kroppen att tempot och stressnivån har legat på topp i flera dagar och nu är jag så trött. Ska bita ihop en dag till och sedan är det välförtjänt helg där jag ska ta igen mig.

Ser så fram emot vår resa till New York om två veckor, semester i denna fantastiska stad kommer bli underbart och precis vad jag behöver nu!




Från Provkollektionen
Publicerat den

har ju helt glömt bort att visa vad som fanns i påsen från besöker hos Odd Molly i Barkarby.
Bland annat dessa godingar fick följa med mig hem, de är från Provkollektionen för Vår/Sommar 2010 Lady Hippie.


233 Lovely Knit Grey

 255 Suiteheart Minidress i färgen powder

230 Fonda dress i färgen dark indigo


746a Dolce Skirt i färgen powder

Ytterligare några godingar fanns med i påsen men dem får jag visa en annan dag. Denna shoppingtur gav även köpstopp på OM-plagg för resten av Maj men det kan jag leva med efter att ha fått tag på dessa fynd :)




Ny vecka
Publicerat den




Med varje Odd Molly plagg följer en etikett som berättar vad plagget heter och från vilken kollektion de kommer. Blir en hel del etiketter att hålla reda på när man samlar på OM :)

Hoppas så att solen nu är här för att stanna. Helgens sol och värme höll i sig även idag och tror det utlovas att fortsätta resten av veckan. Känns däremot lite trist att sitta inne på jobbet när värmen äntligen är är, vi har ju väntat en hel vinter så nu vill vi ut!

Tjejmiddagen i helgen blev så trevlig och fortsatte långt in på småtimmarna, följt av övernattning och frukostbuffé dagen efter. Middagen blev till ett elt dygn med mina härliga vänninor. Tack allihopa och framförallt, tack Jenny som ordnat så fint :)




Nytt favorit fynd från Tradera
Publicerat den




Mitt senaste och mitt nya favorit fynd från Tradera. En puderrosa tunika från Odd Mollys kanske bästa kollektion någonsin, "Burn Baby Burn" - 2007.

Det är konstigt hur glad och lycklig man kan känna sig av ett helt vanligt klädesplagg. Så himla vanligt är ju dock inte just detta plagg, det vet vi som samlar på Odd Molly. Detta är ett mycket speciellt samlar-exemplar från Odd Mollys kanske bästa kollektion någonsin. Ser fram emot att något speciellt tillfälle dyker upp så denna får komma till användning.

Annars denna lördag så har jag hjälp killarna lite som idag har svensexa för vår vän Jonny som ska gifta sig om en månad. De började dagen med en lyckad kidnappning av en intet ont annande, sovande "groom to be" pch aktivitererna lär fortsätta ända in på småtimmarna inatt.

Nu ska jag börja göra mig i ordning inför en trevlig middag med tjejerna i Bålsta.

Hoppas ni alla har en underbar och solig lördag!




Odd Molly förgyller en grå onsdag
Publicerat den



En påse full med underbara ting från Odd Mollys outlet i Barkarby

Snö, regn och grå himmel är ord vad som sammanfattar början på denna vecka välldigt väl. Då behöver man lite solglimtar som förgyller vardagen och detta står Odd Molly för. Redan i söndags fick jag reda på att en ny provkollektion anlänt till Odd Mollys Outlet affär i Barkarby. Därefter följde tre spännande dagar med dagliga samtal till butiken med frågor om när kläderna hängs ut. Först idag fick de hängas fram och via telefon fick jag dem att hänga undan två plagg från vår/sommar kollektionen från 2010 som jag visste skulle gå åt snabbt om de hängdes ut. Väl på plats i butiken gjordes fler fina fynd och jag kunde åka hem nöjd och glad. Träffade även på trevliga Odd molly-tjejer som gärna samtalade om dessa fantastiska kläder.

Galenskap eller alldeles, alldeles underbart?