Även idag bjuder gotland på strålande sol ...
Publicerat den

20110813089 (MMS)

Även idag bjuder gotland på strålande sol och vad är väll då bättre än lite glass i hamnen.
Så ha vi anlänt till ett soligt visby. Kid...
Publicerat den

20110812086 (MMS)

Så ha vi anlänt till ett soligt visby. Kidnappningen gick som planerat och nu sitter vi på en bar och blickar ut över visbys hustak med en Klarblå himmel och solen som fortfarande värmer. Ska snart gå och äta middag på någon av alla restaurangerna här. Kan ma ha det bättre?
Födelsedagsfirande med överraskning
Publicerat den


Grattis min älskling på födelsedagen

Idag är ingen vanlig dag för idag är Eddies födelsedag hurra, hurra hurra!
"
Detta ska självklart firas och det gör vi med en stor överraskning. Kl:10:30 kommer sambon "kidnappas" av mig från sitt jobb för att åka iväg på en födelsedags mini-weekend. När detta inlägg kommer upp på bloggen så sitter vi på färjan på väg till underbar Gotland. Vädret utlovar strålande sol och min förhoppning är att detta ska bli en fantastisk helg med roliga aktiviteter, god mat och vackra Visby.
Införa nya rutiner
Publicerat den


En prova-på kassa från Linas matkasse

Så var semestern över och vi är redan inne på andra arbetsveckan. Med ovädret som drog in över Stockholm igår så känns det nästan, men bara nästan, som att hösten är här. Men håller verkligen tummarna för att sommarvärmen håller i sig ett tag till, vill inte ha höst riktigt än.

En ständigt återkommande fråga här hemma är vad vi ska äta till middag och detta blir mer påtagligt när den härliga semestern är över och vardagen drar igång igen. Då Linas matkasse erbjöd prova-på pris så tänkte vi att det kan man väll testa. Sagt och gjort, idag kom första leveransen. En stor kasse full med matvaror samt tillhörande recept som nu ska testas. Ska bli roligt, alltid något som lyfter spänningen en måndag :)