En tur på stan
Publicerat den


Dagens blev denna nya Odd Molly klännning tillsammans med underkjolen Dolce Skirt och linnet Pointelle Tank. Till detta Moheda träskor och koftan Begonia Cardigan (OM självklart).

Vad passar väll bättre i detta underbara sommarväder än att få ta på sig en sommrig, härlig klänning och känna sig lite extra fin. Denna skönhet fyndades på Tradera för en tid sedan, vet inte namnet på den men den är från kollektionen "The art on non sens" våren 2007. Full med vackra välarbetade detaljer, mönster och blommor och helt enkelt perfekt!

Idag utsatte jag mig återigen för den olidliga smärtan som medföljer när man vill bli hårlös. Köpte nämligen tre behandlingar laserhårborttagning på Groupon till ett bra pris och idag var sista behandlingen. Gör så in i  bomben ont men så fort det är över (tar typ 30sek) så känns inget alls och håren i armhålorna är ett minne blott. Bara att bita ihop om man vill vara fin.

Därefter promenerade jag till Odd Mollys butik på Humlegårdsgatan för att spana in rean (30%) och den nya Prefall-kollektionen som precis släppts, mycket fint men inget för mig. Gick sedan vidare till butiken Mathilde i PK-huset som hade 40% rea på alla OM-plagg samt till Åhlens vid sergelstorg som också hade lite OM-rea. Men inga nya finingar fick följa med hem den här gången. Inväntar 50-75% rean, först då börjar det bli intressant, har spanat in några plagg som gärna får flytta hem hit.

 "Sprang" även på Erik Saade som hade skivsignering inne på Åhlens samt ett hundratal flickor som köade fram till honom :)

Det var min onsdag, hur var er?
Onsdagsnöje
Publicerat den


Kläder packade och redo att säljas vidare till nästa hem.

Onsdagsnöjet denna vecka fick bli att fotografera, packa och lägga ut kläder till försäljning på Tradera. Har tidigare endast köpt kläder på Tradera men nu var det dags för tre Odd Molly plagg att flytta vidare. Så nu får jag hålla tummarna att de blir sålda. Det bästa med att några Odd Mollysar flyttar ut är att då finns plats för nya att flytta in. Kanske kan bli en tur förbi Odd Mollys outlet butik i Freeport på väg till Göteborg nu till helgen, vi får se vad pojkvännen säger om det.
Fler bilder från New York
Publicerat den

Här kommer lite fler bilder från vår härliga vecka i New York 


Vårt hotellrum med stora fönster i två väderstreck.
 

En 70-tals jänkare utanför hotellet på Lower East Side.


En smakrik och näringsrik frukost.


Utsikt över Central Park från toppen av Rockefeller Center.


Brooklyn Bridge sett från South Street Pier.


Återuppbyggnaden av World Trade Center.Brandbil på utryckning i Harlem.


Bra utbud på sneakers.


Shabby Chick shopping i East Village. 


En av många korsningar i China Town.


En smaskig hamburgare till lunch första dagen.


Frukost på Katz's Delicatessen, känd från filmen
När Harry mötte Sally där kommentaren "I´ll have what she´s having" uttalades.


St. Patrick's Cathedral brevid Trump Tower på 5:e avenyn, enorma kontraster i denna stad.


Apollo Theater i Harlem.


Ett par skor köptes under veckan (alla var inte till oss).


New York Stock Exchange nere på Wall Street.
Tack N.Y. för denna gången
Publicerat den


Bild tagen högst upp på Rockefeller Center

Så var vi hemma igen efter en fantastisk vecka i New York. Vi har ätit grymt god mat, sett en massa, åkt Sightseeing buss, varit uppe i Rockefeller Center, shoppat och gått, gått och gått. Var otroligt varmt i staden, över 30 grader varje dag så det var lite ansträngande men hellre för varmt än för kallt :)

Trötta och jetlaggade försöker vi nu ställa om oss till svensk tid nu för i morgon ska vi på bröllop.