En tur på stan
Publicerat den


Dagens blev denna nya Odd Molly klännning tillsammans med underkjolen Dolce Skirt och linnet Pointelle Tank. Till detta Moheda träskor och koftan Begonia Cardigan (OM självklart).

Vad passar väll bättre i detta underbara sommarväder än att få ta på sig en sommrig, härlig klänning och känna sig lite extra fin. Denna skönhet fyndades på Tradera för en tid sedan, vet inte namnet på den men den är från kollektionen "The art on non sens" våren 2007. Full med vackra välarbetade detaljer, mönster och blommor och helt enkelt perfekt!

Idag utsatte jag mig återigen för den olidliga smärtan som medföljer när man vill bli hårlös. Köpte nämligen tre behandlingar laserhårborttagning på Groupon till ett bra pris och idag var sista behandlingen. Gör så in i  bomben ont men så fort det är över (tar typ 30sek) så känns inget alls och håren i armhålorna är ett minne blott. Bara att bita ihop om man vill vara fin.

Därefter promenerade jag till Odd Mollys butik på Humlegårdsgatan för att spana in rean (30%) och den nya Prefall-kollektionen som precis släppts, mycket fint men inget för mig. Gick sedan vidare till butiken Mathilde i PK-huset som hade 40% rea på alla OM-plagg samt till Åhlens vid sergelstorg som också hade lite OM-rea. Men inga nya finingar fick följa med hem den här gången. Inväntar 50-75% rean, först då börjar det bli intressant, har spanat in några plagg som gärna får flytta hem hit.

 "Sprang" även på Erik Saade som hade skivsignering inne på Åhlens samt ett hundratal flickor som köade fram till honom :)

Det var min onsdag, hur var er?NAMN
 

MAIL


URL

Spara?