missade melodifestivalen helt
Publicerat den


Blev en mysig middag och kväll hemma hos pappa men det drog ut lite på tiden. Hade planerat att hinna hem lagom till melodifestivalen men så blev det inte riktigt. Så får nog se reprisen av kvällens melodifestival imorgon istället och nu slå på en film eller något.

Hur har eran lördagskväll varit?



God morgon sköna helg
Publicerat den

Min älskade Love hade intagit en av kuddarna i soffan som sovplats, en riktig prinsessa!

Vet inte vad som hänt med vanligtvis morgontrötta jag men imorrse vaknade jag super tidigt och kände inte alls för att somna om. Skönt men ovanligt! Har gått lös med storstädning nu på morgonen med dammsugning och våttorkat golven. När det väl var klart var det skönt att få sätta sig ner och äta en välförtjänt frukost. Ska träffa farmor och farfar hemma hos min far vid 15-tiden så har några timmar över nu. Får se vad jag ska hitta på. Slå på en bra film eller måla stolar?



Fredag kväll
Publicerat den



Behövde verkligen en lugn kväll och det är precis vad jag har haft. Bortsett från 2st joursamtal så har jag bara slappat hela kvällen. Köpte med pizza hem till middag och efter det intogs soffan med Lets Dance på tv:n och en hel flock med keliga katter runt omkring mig som alla vill ha mys och klappar. En perfekt myskväll!


Är det inte ett himla tjatande om Lailas och Niklas romans i kvällens program? har väll inte undgått någon senaste dagarna att detta är det nya kärleksparet men det pratas ju knappt om något annat i programmet. Måste vara oerhört pinsamt för dem båda med dessa kommentarer och skämt.
Bortsett från detta var det en bra omgång ikväll, coolt rock-tema, snygga kläder och skitduktiga dansare.

Om jag fick bestämma så blir det Elisabeth om får lämna tävlingen ikväll!



Äntligen fredag
Publicerat den


Idag har jag på mig detta:
jeansleggings : Vila
randig skjorta: Gina Tricot
Benvit cardigan: Gina Tricot
Bruna stövlar: Nilsons 

Äntligen fredag igen, gud så skönt med helg. Känns som att jag längtat hela veckan efter helgen och nu är det nära. Några timmar till på jobbet och sedan blir det fredagsmys. Kommer ha jour för jobbet fredag-söndag så det få lov att bli en lugn helg (tackar dock ej nej till ev. inbjudningar till fest, bara så ni vet om något dyker upp!!)
Ska även försöka bli klar med mina köksstolar som ska slutmålas.





Torsdags lugnet
Publicerat den


Även en vardagskväll så är det mysigt med tända ljus när mörkret faller på

Nu har lugnet lagt sig här hemma. Alla katterna somnade gott efter att vi haft kamning och borstning här ikväll. Alla tre tycker det är väldigt skönt att bli pysslade och det är ett måste för att slippa drivor av katthår i hörnen. Ätit lite snabb middag och nu blir det soffan resten av kvällen.

Hoppas ni får en skön torsdags kväll och imorgon är det fredag :)



Sommar sandaler
Publicerat den


Kunde inte låta bli att klicka hem dessa snygga gladiator sandaler från ellos för 399kr.
Längtar redan till sommaren då jag kommer ha dessa tillsammans med shorts, linne och brunbrända ben!



Torsdag
Publicerat den


igår var det spindeljakt på köksbänken, Lillis är dock lite för feg så hon följde mest efter den och petade lite på den med tassen ibland

Idag är det alltså torsdag och helgen närmar sig med stormsteg. Sörjer lite att snön är på väg att smälta bort, var så fint förra helgen när det var helt vitt ute. Men får se det positiva med snöslasket nämligen att ju snabbare den försvinner desto snabbare närmar vi oss sommaren. Alltid nått!
Vaknade upp med halsont så skippar träningen idag och kurerar den eventuellt inkommande förkylningen istället.




Frisyren idag
Publicerat den




Så här ser frisyren ut idag. Gjorde flätor på vardera sida som jag lade över huvudet och fäste med hårnålar på andra sidan, likt ett hårband. Blev rätt nöjd med resultatet



Vita drömmar
Publicerat den


Detta är några av möblerna som står högt på min önskelista.
Matbord, sideboard och byrå från IKEA.se

Så här på kvällarna svävar tankarna ofta iväg och renoveringsfantasin sätter direkt igång att planera om hela mitt hem. Vet inte om inspirationen och skapandet är extra stort vid den här tiden men många ideér och projekt har startat just som en tanke som filosoferats fram vid läggdags. Finns ingen hejd på mig när det kommer till renovering och just nu går jag i planeringsstadiet för att starta projektet "måla om vardagsrummet" och när man ändå är igång så varför inte måla om i sovrummet på en gång? och även köket skulle behöva en ny omgång vitfärg på väggarna. Som ni ser så drar det lätt iväg och det bör nämnas att jag bott i min lägenhet i knappt 3år och de flesta rum har redan renoverats 2ggr var.

Får sova på saken helt enkelt.



Vitare tänder
Publicerat den


Här kommer ett tips för er som vill ha vitare tänder. Innan ni bokar tid för tandblekning hos närmaste tandläkare så rekomenderar jag att ni testar Pepsodents nya tankräm "white now". Finns att köpa i de flesta mataffärer för en rimlig summa och efter ett par gångers användande så börjar man faktiskt se resultat.


Blir helt blått i munnen av den dock



Fullt upp
Publicerat den

Har verkligen haft fullt upp hela dagen idag, inte hunnit med något annat än att jobb, jobba, jobba. Därav lite dåligt med uppdatering från mig. Kom iväg och åt indiskt till lunch iallafall, jättegott. Sedan var det bara att skynda tillbaka och jobba vidare.

Men snart är det hemgång så får ta igen bloggandet ikväll :)



Dagens outfit
Publicerat den


idag har jag på mig detta:
Randig body: Gina Tricot
marinblå kofta: Zara
Blommig scarf: Gina Tricot
Jeans: ?
Tygskor: Din Sko



Tiden kryper fram
Publicerat den

Varför kryper tiden fram när man väntar på något? Det jag väntar på är att få gå hem. Inte för att jag har något inplanerat för kvällen utan jag längtar hem till mjukiskläderna och soffan. Tänker slappa som aldrig förr ikväll också. Så väldigt trött!

30min kvar sedan går bilen mot Kungsängen, skönt!



Fettisdagen
Publicerat den


Ni har väll inte missat att det är fettisdagen idag?!



Vårsnyggt på Lindex.se
Publicerat den




Denna snygga outfit kan jag tänka mig till våren, finns att beställa på Lindex.se



Tisdag
Publicerat den


Tunika: Gina Tricot
Stuprörs jeans: H&M
Tygskor: Din Sko
Scarf: H&M

Har ni tänkt på hur ljust det har blivit på mornarna? Det underlättar helt klart att vakna upp i ett ljust rum istället för att det är becksvart, framförallt för mig som är så himla morgontrött. Igår blev det en lugn händelselös måndag med slappande i soffan framför tv:n på kvällen.


Dagens frisyr: har tvinnat håret på båda sidorna och fäst med hårnålar baktill. Satte sedan upp resterande hår i en knut baktill, skönt att få bort allt hår ibland.



Måndag
Publicerat den


Idag har jag på mig: randig skjorta, jeans H&M, svarta stövletter och randigt skärp

Klev ut genom porten imorrse och möttes av detta härliga vinterlandskap som skapats av allt snöande i helgen, säkert kommit en decimeter snö på bara 2 dagar. Super härligt! Idag börjar v9 och detta är sista veckan på februari månad. Har jobbat sedan kl:08:00 och detta ser ut att bli en lugn dag, inget särskilt planerat förutom att det ska tränas på lunchen.





På spaning med Bridget Jones
Publicerat den


Såg precis att filmen på spaning med Bridget Jones går på tv3, får bli underhållningen denna kväll



Söndagsmys
Publicerat den

Pizza-behovet är nu tillfredställt. Jag och Laura köpte med oss pizzor och åkte upp till Jenny och åt söndagsmiddag. Slappade lite i soffan ett tag och nu är jag hemma igen, ser på favoritserien Gossip Girl och njuter av det sista lugnet för den här helgen.




pizza, pizza, pizza!!
Publicerat den

Så himla hungrig och dessutom sjukt sugen på pizza. Dessvärre måste jag ta mig ut till bilen, säkerligen skotta fram den under det 1 decimeter tjocka snölagret och ta mig till pizzerian om det ska bli någon pizza-middag. Känns inte så lockande med kyla men belöningen kanske gör det hela värt att frysa ett tag.



Melodifestival + reggae ?
Publicerat den


Gårdags kvällens outfit
Puderrosa linne: H&M Trend
Svart kavaj: H&M
Halsband: Chicy.se
Armband: kyssjohanna.se
Svarta jeans

Blev en helkväll på stan igår.
Jag och några av tjejerna från jobbet träffades hemma hos kollegan Anna och åt god middag och såg på melodifestivalen. EMD och Molly gick ju vidare till finalen och jag tycker att det var helt rätt. De hade bra låtar och killarna i EMD är bara så söta! Efter detta bar det av in till Hornstull och gamla Street där det igår var spelning med bla Syster Sol, en duktig och cool reggaesångerska som igår hade releasespelning för sin nya skiva "Dömd att bli berömd". Ni kan gå in på hennes hemsidan här och lyssna på låtarna om ni är nyfikna.

Blev en jätte trevlig lördag kväll så tack tjejer, måste vi göra om snart :)




Promenad i solskenet
Publicerat den



Det vackra vädret håller i sig och solen värmde skönt i kylan på promenaden imorrse. Måste ha snöat i natt för det låg ett tunt lager av nyfallen snö på marken. som gnistrade i solskenet. Var extra gott med frukost när jag kom hem igen så dukade upp med massor av gott och såg klart på filmen som jag inte orkade se färdigt igår kväll.


En perfekt start på helgen

 



Härliga lördag
Publicerat den

Vaknade tidigt idag och kände mig så utvilad och pigg att det inte var någon mening att ligga kvar i sängen. Det är helt underbart väder ute, solen skiner och ett par minusgrader. Så nu ska jag ner till tvättstugan ochfylla ett par maskiner med tvätt innan jag beger mig ut på en skön morgon promenad.

God morgon   ♥



T.G.I.F
Publicerat den

Äntligen fredag!! Så himla skönt med helg snart. Ska först jobba i några timmar till med paus för sushi-lunch med kollegorna och därefter ska jag möta upp en vän i stan för en fredags fika. Blir nog välldigt trevligt.
Fick även precis reda på att Laura och Maria ska släpa sig in till stan ikväll så kanske hinner med att möta upp dem lite senare. Finns risk för en helkväll då gissar jag.

Hur ser eran fredag ut, några planer? 



Fredagens outfit
Publicerat den


Skjorta: H&M
Grå kofta: Lindex
Jeans leggings: Vila
Stövlar: Nilsons
Skärp (inte på bild): H&M



Snart fredag
Publicerat den

Efter en lång arbetsdag, allt målande och med lite mat i magen så hamnade jag i soffan och där ligger jag kvar nu. Slötittar lite på tv:n, lyxfällan för tillfället. Kan inte förstå hur dålig koll vissa har på sin ekonomi. Hur kan man inte veta vart pengarna som man spenderar kommer ifrån eller hur mycket man har i skulder? Så oansvarigt!

Snart ska jag gå och lägga mig och imorgon är det äntligen fredag. Ska bli så härligt med helg och har dessutom en hel del roligheter inplanerat så har en fullbokad helg att se fram emot. Berättar mer om detta imorgon

Sov gott, kram  ♥



Kvälls pyssel
Publicerat den


Detta möttes jag av i köket när jag kom hem idag, har tre misstänkta för dådet

För att få det gjort så satte jag direkt igång med att måla de två sista stolarna när jag kom hem idag. Nu är de klara och alla fyra stolarna är alltså grundmålade och klara för lackerings målningen.

Två vita och två omålade, 1,5h senare är alla nu grundmålade

Startade också ett nytt litet sido projekt när jag ändå var i farten men det får ni se bilder på när det är klart

Smybild av nya projektet



Idag lanserar H&M Home sin första kollektion
Publicerat den

Äntligen har vår väntant gett resultat. Idag hittar vi nu de första sortimentet för H&M Home på hemsidan och det finns en del godbitar som kan vara intressanta.




Bilder: HM.se
Finns flera produkter som går i New England stil så samlade dem i collaget ovan.



Romantiska sovrum - låt er inspireras
Publicerat den


Gammeldags sovrum i sann Shabby Chic anda med ros tapet och mjuka färger

Avskalat, ljust och enkelt sovrum, en plats för drömmar och harmoni

Blommiga textiler är ett måste i det romantiska sovrummet

Vitt och lantligt sovrum med härliga gamla trägolv

Blanda nya och gamla inredningsdetaljer för att skpa atmosfär och stämning

Dessa bilder låter jag mig inspireras av när planeringen av nästa sovrum ska ske
Bilder från SkonaHem.se




Torsdag
Publicerat den


Svarta jeans, Grå topp och marinblå väst från H&M. Svarta stövletter

Piggheten som jag kände i början av veckan börjar nu svika mig. Imorrse var jag så himla trött, hade helst somnat om och vaknat igen framåt lunch. Men så fungerar det ju tyvärr inte så det var till att upp och hoppa kl:05:30 och bege sig mot jobbet. Igår målade jag klart ytterligare en stol som ni kunde läsa om i föregående inlägg. Jäklar vad det luktade målarfärgs ångor i hela lägenheten efter det. Ikväll måste jag måla klart de sista två stolarna så jag blir klar någon gång.

Ha en riktigt toppen torsdag ♥




Sov gott
Publicerat den


Nu är vi jättetrötta här hemma så det är dags för sängen. Vissa av oss somnade visst i godisskålen som ni kan se ovan, verkar fungera bra som huvudkudde. Sötisen :)
Sov gott kära blogg läsare  ♥



2 av 4 klara
Publicerat den


Ni kanske minns mitt projekt som jag startade för en tid sedan. Fyra köksstolar skulle målas vita, inte så jobbigt.
Nåja idag grundmålades stol nummer 2. Alltså är 2 av 4 stolar målade än så länge. Och därefter så ska alla fyra målas med lack färg. Lätt som en plätt!!



Gladiatorsandaler
Publicerat den


Jag vill ha dessa gladiatorsandaler ifrån Nelly.com, kostar 299kr.
Tvärr är de slut i min storlek men hoppas på att de får in flera av dem.



Jeans leggings - ett måste!
Publicerat den



Dessa fyra par hittar ni hos Nellys.com från Vila och kostar 299kr/st

Jeans leggings har verkligen blivit ett måste för alla tjejer nu när stuprörs trenden kommit för att stanna.
Har ni inte testat än så rekomenderar jag er att beställa/köpa ett par snarast :)



Onsdag
Publicerat den

Helgen närmar sig med stormsteg, känner ni det? Nåja det är ju bara onsdag men halva veckan är faktiskt avklarad, solen skiner och det var -7c när jag åkte till jobbet. Tror detta blir en toppendag.

Igår möttes alla vi tjejer hemma hos Jenny. Vi riktigt svullade i tacos buffén som serverades och efter det landade vi på soffan likt strandade valar, så proppmätta. Blev en trevlig och mysig kväll med mina kära vänner.

Idag ska det tränas som alltid i gymmet och ikväll ska jag försöka få till att åka och hämta ett köksbord som jag hittat på Blocket.se. Någon som har bil + släp + vill hjälpa till??


Hoppas ni alla får en toppen onsdag  ♥




Tisdag
Publicerat den


T-shirt från Gina Tricot, jeans leggings från Vila och favoritstövlarna från Nilsons

Var uppe tidigt i ottan känns det som. Väckarklockan är ställd på 05:20 denna vecka och det är ruskigt tidigt. Bara man tar sig till jobbet så går det dock ganska bra och dessutom slutar jag tidigt dessa dagar. Ska träna på lunchen även idag har jag tänkt, lite träningsvärk ifrån igår men nog ingen fara.



Måndag
Publicerat den


Puderrosa sidentopp och linne från H&M Trend, jeans leggings från Vila och stövlar från Nilsons

Så var det måndag igen då. Ny vecka och nya möjligheter. Hittills har denna veckan varit helt okej, mycket att göra men så brukar det vara på måndagarna. Tränade på lunchen och det behövdes verkligen. Har slarvat med träningen senaste veckorna så då får man lida idag, kändes tyngre än vanligt. Så måste skärpa mig!




Söndagkväll
Publicerat den

Så börjar helgen återigen lida mot sitt slut. Har haft lite hemma spa här på kvällen vilket innebar ansiktsmask, hårinpackning och fransk manikyr, skönt att känna sig fräsch och nu är jag redo för en ny vecka. Lagade även en god middag som pricken över i:et.  Det är viktigt att ta hand om sig själv och unna sig saker tycker jag.Har fått mycket gjort idag så nu har jag med all rätt satt mig tillrätta i soffan och ska se på några avsnitt av Lost.

Hoppas ni har en riktigt skön söndagskväll  ♥ 



Cult Design
Publicerat den

Kunde inte låta bli att betälla några av alla snygga nyheter från Cult Design hos Carlsson Interiör


Rosa diskmedels pump

Tvål pump + tandborst-mugg till badrummet



Varför är det så svårt att bara ta tag i saker?
Publicerat den


Det är precis vad jag nu gjort.
I snart ett halvår har jag sneglat på mina lite för korta gardiner och tänkt att jag borde ta tag i att fixa dem.
Sagt och gjort. På 20 min så är de nu klara.

Sprättade upp sömmarna och sydde om dem. Fram med strykgärnet, stryka lite och vips så var det klar.

Skönt, ett projekt mindre!



Vad tycker ni
Publicerat den

om min nya header??



Söndag
Publicerat den

Vaknade upp tidigt och kände mig pigg och utvilad, väldigt skönt. En bra start på söndagen.
Okuperade tvättstugan och springer nu fram och tillbaka dit för att fylla på maskinerna med mer tvätt. Inte så roligt men ett måste när det börjar bli ont om rena kläder.

Samtidigt som det tvättas så ser jag på reprisen av Lets Dance som jag missade i fredags. Lagom underhållning en söndagsförmiddag.

Hoppas ni också har en bra söndag   ♥



Melodifestivalen deltävling 2
Publicerat den



Ikväll är det så dags för deltävling 2 av årets Melodifestival och jag sitter bänkad framför tv:n med massor av gott uppbunkrat på soffbordet.

Så här ser kvällens startfält ut:
Lili & Susie - Show me heaven
Lasse Lindh - Jag ska slåss i dina kvarter
Jennifer Brown - Never Been Here Before

H.E.A.T -  1000 Miles
Markoolio - Kärlekssång från mig

Amy Diamond - It's My Life

Cookies n Beans - What If

Måns Zelmerlöw - Hope & Glory


Direkt till final går:  Måns Zelmerlöv och Markolio
Till andra chansen : Amy Diamond och H.E.A.T

Får se om mina gissningar stämmer denna vecka :)



Lördag
Publicerat den


Blev pizza till middag ikväll, så onyttigt men ack så gott

Som ni såg på tiden för sissta inlägget igår så blev det välldigt sent. Spelades biljard som om det vore på liv och död nästan men det var himla roligt när jag fick in snittsen på spelet. Slank ner ett antal öl under kvällens gång också vilket idag innebär rejäl trötthet och det är först nu jag är igång helt. Storstädat lägenheten men för övrigt har jag varit väldigt oproduktiv idag.



Giganternas möte - location JoLo 13/2
Publicerat den






( Haha visst ser vi seriösa ut? )

(inte nu längre kanske?)



Slut för idag
Publicerat den

Vill bara säga god natt till alla er läsare.

har haft en mycket trevlig kväll med god mat och ett väldigt massa biljardspelande.
Nu är jag hur trött som helst så får återkomma med bilder imorgon, sov gott!



Snart så
Publicerat den

Snart så är detdags för hemgång och helg. Ska tillsammans med några kollegor äta middag på restaurangen Koh Phangan och efter det är planen att vi ska spela biljard någon stans. Blir nog en trevlig kväll.


Hoppas ni får en bra fredagskväll   ♥



H&M Home
Publicerat den


19 Februari släpper H&M sin första heminrednings kollektion men redan nu kan ni beställa katalogen här så ni hinner spana på alla godbitar som ska beställas :)



TGIF
Publicerat den


Svarta jeans, randig t-shirt från Gina Tricot, vit kofta från H&M och berlock armband från Lindex

Äntligen fredag! Har längtat hela veckan efter helg, ska bli så skönt. Hittills har allt flytit på bra idag och min bil som bråkat så hela veckan startade på första försöket imorrse. Den kanske också är glad över att det är fredag?

Ikväll ser jag framemot en lugn kväll framför tv:n med lite god mat, snacks och kanske Lets Dance eller en bra film.

Den här helgen har jag som mål att mina köksstolar ska vara färdig målade innan söndag. Känns som jag skrivit om att de ska målas färdig massor av gånger men nu jäklar. Ska även hinna med att gå på minst en promenad och gärna umgås med vänner.


Är fortfarande super nöjd med håret och har börjat vänja mig vid att vara så ljushårig



4 timmar senare
Publicerat den

Efter totalt 4h i frisörstolen har jag äntligen fått ordning på mitt hår efter den "lilla olyckan" som skedde i måndags.
Jag måste verkligen ha varit alla frisörers mardröm som fixar lite på egen hand och sedan behöver hjälp att rätta till felen


Det var inte helt smärtfritt att få ordning på håret kan jag lova och frisörskan fick ta hjälp av deras praktikanten.

Med hjälp av en superduktig frisörska fick vi alltså tillslut ordning på håret och resultatet blev över mina förväntningar. Visst, håret är välldigt blont nu men 100 gånger bättre än det var i måndags så jag är jätte nöjd verkligen.




Väldigt blont men väldigt mycket bättre, inte ett oranget hårstrå kvar


Köpte även lite hårvårdsprodukter, till vänster: en hårinpackning som tar bort gula nyanser i blont hår, luktar fantastiskt gott. till höger: en värmeskyddande kräm som motverkar slitage på håret vid föning och plattång.

Vill skicka ett stort tack till alla frisörskor på salong Klipporna i Sundbyberg som involverade sig i ordningställandet av mitt hår idag. Tack så mycket :)



Önskeoufit
Publicerat den


Kofta från Moschino Cheap & Chic och jeans från Current/Elliott


Stövletter från och på axeln hänger vi en Marc Jacobs

Alla fyra finns att beställa hos net-a-porter



Hemma hos Carrie
Publicerat den


Söker ständigt efter inspirerande inredningsbilder och idag inspireras vi av hemma hos bilderna från Carries lägenhet i SATC-filmen. En härlig tjejig lägenhet i sann New York anda med en avundsvärd walk in closet och personligt hemtrevlig inredningsstil.
 
Lägenheten är utsmyckad av Jeremy Conway som hela tiden strävade efter att den skulle vara realistisk i både inredning och storlek. Möblerna ville han skulle ha en känsla av att de var fyndade på loppmarknad (vilket många av dem var) ett av dessa fynd var "Aiden" stolen som var lite lätt sliten och hade en fläck.



Så var det torsdag då...
Publicerat den


Idag blev det nya jeans-leggings från Vila, T-shirt Gina Tricot, Svart kofta från Lindex och ett brett sidenband knytet runt håret.

Torsdagen började med en bråkig bil som inte ville starta. Fick snällt vänta på att bilen skulle ändra humör och tillslut efter 15min bestämde den sig för att nu åka. Ingen bra början alltså. Bortsett från bilen så har det varit en lugn torsdags morgon och i eftermiddag ska jag äntligen få ordning på håret (förhoppningsvis). Bort dmed det oranga och in med underbar guldfärg, eller nått.




En shopoholics bekännelser
Publicerat den

Om "Sex and the City" var förra årets stora chick flick kommer "En shopaholics bekännelser" att bli årets!
Filmen baseras på Sophie Kinsellas storsäljande bok med samma namn och har precis haft premiär i USA.



"En shopaholics bekännelser" handlar om singeltjejen Rebecca Bloomwood (Isla Fisher) som älskar att shoppa. Kanske lite FÖR mycket"

Här kan ni se den officiella film trailern för "En shopoholics bekännelser"



Filmen har svensk premiär den 20 mars och jag kommer definitivt se denna, boken var super bra. Har ni läst den?




Årets första
Publicerat den


Nu ska jag fika årets första semla, mmm gott :)



Unnade mig
Publicerat den

Unnade mig lite shopping i Stinsen som plåster på såren och detta fick följa med hem:


2st t-shirts från Gina Tricot


Marinblå sidenklänning 249kr Gina Tricot

Mörklblå Jeans leggings från Vila (gör sig inte rättvisa på bild)

Bråttom som jag hade så skippade jag att prova allt utom byxorna. Detta resulterar i att båda t-shirtsen måste bytas till mindre storlekar och klänningen funderar jag på att lämna tillbaka helt. Är väldigt snygg på galgen men tyvärr inte lika snygg på.



Snart så
Publicerat den

Nu ska jag snart ta mitt vit/oranga hår och masa mig hemmåt. Fick en akuttid hos min frisör på lunchen idag som fick sig ett gott skratt när hon fick se resultatet. Då det kommer ta ett par timmar att rätta till detta så fick jag en ny tid på torsdag så då ska jag förhoppningsvis få ordning på barret. Men för att klara mig tillsdess så la frisörskan en silver-inpackning för att ta bort de värrsta gulaktiga nyanserna. Blev lite bättre.....

Hörs lite senare
(får se om jag bjuder på en bild av monstret)



Det var ingen dröm
Publicerat den

Det var ingen dröm som jag hoppades, håret är fortfarande oranget :(
Har inte fått tag på någon hårfrisör än, måste jaga dem nu på förmiddagen för så här kan jag inte se ut. Man borde verkligen kunna ringa efter en ambulans eller dylikt i dessa akutfall och typ tas in för akut operation av håret för att få färgen åtgärdad.





Kanske inte ändå
Publicerat den

Kommer ni ihåg detta inlägg där jag funderade på att byta karriär och bli hårfrisör på heltid........ Well kanske inte ändå!?


Var lite trött på den mörka utväxten som blivit när de bleka slingorna växt ut tillsammans med håret.

  
Så slingmedel införskaffades och blandades till, känns som en jätte bra ideé att sysselsätta sig med en måndag


Blekmedlet är på plats på utväxterna, kanske lite väl mycket men känns fortfarande som en bra ideé!

Nu väntar ni er kanske att få se en efterbild på resultatet, vart tog den vägen?
Mmm var just det att den bra ideén 30min senare visade sig vara en mindre bra eller rent ut sagt usel ideé. Håret har intagit en udda orange färg blandat med platinablonda partier :( Tur att jag inte gick på hela håret utan bara uppe i mittbenan men det är illa nog!!

Imorgon är det Bobby som kommer få ett samtal från en panikslagen hemmafixare, Hjälp!!!



Uppföljaren till SATC-filmen 100 % bekräftad!
Publicerat den

"Hurraaa! Det BLIR en uppföljare till filmen "Sex and the City". Kim Cattrall avslöjade nyheten redan i november, men det är först nu det blivit officiellt.

Författaren/regissören Michael Patrick King har bekräftat nyheten för E! "


Text och bild lånat från Chic.se

Detta är verkligen en fantastisk nyhet för alla oss SATC-älskare.

Inspelningarna börjar i sommar och filmen beräknas ha premiär sommaren 2010.




Gossip Girl
Publicerat den


Ikväll hade en av mina absoluta favoritserier "Gossip Girl" säsongstart på Kanal5.


Intriger, snygga kläder och skvaller är det genomgående temat i denna fantastiska serie, jag kan inte få nog av det!!

Ed Westwick alias "Chuck Bass" gör inte serien sämre häller.
Så grymt het och läcker, en äkta bad boy !!!



Lugnet har lagt sig
Publicerat den

Lugnet har lagt sig här hemma. Alla katterna ligger och  sover runt om i lägenheten och jag ligger i soffan och ser på avsnitt av "Rachel Zoe Project". Ni hittar dem här . Detta är en realityserie om livet som hollywood stylist, man får följa med när kändisar ska kläs inför röda mattan-galor och på besök hos alla stora designers som mer än gärna lånar ut sina klänningar för detta. Lite småkul sådär....

Snart ska jag se reprisen av Melodifestivalen som jag missade igår. Börjar 19:40 på SVT24


Hoppas ni också har en skön söndag




Bilder från igår kväll
Publicerat den

Lauras 26-års firande i bilder:


 


Här lagas det födelsedags-middag av oss tjejer

Medan födelsedagsbarnet öppnade presenter

Lite fika på maten

Den fina tårtan bakad av självaste födelsedagsbarnet

Allas tävlingsinstinkter kom fram när det bildades lag och sjöns Singstar
Går det bättre när man står och sjunger tro?

Runt 02:00 sjöng vi på sista versen, inte fullt lika aktiva längre

Tack för en härlig och rolig kväll tjejer och grattis åter igen Laura!!



 




Söndag igen
Publicerat den


Så här såg jag ut igår när jag förberedde mig för Lauras födelsedags firande

Så var det söndag igen och helgen lider mot sitt slut. Blev rätt sent på festen hos Laura inatt, var nog hemma vid 02:00-tiden. Fick en välbehövlig sovmorgon idag också, första butiken ringde vid 11:10 (har jour idag med) så de kände kanske på sig att jag var trött och behövde sova. Har hunnit städa här hemma på förmiddagen och nu fastnade jag vid datorn.

Ska försöka måla klart köksstolarna idag, får bli dagens projekt.





Singstars
Publicerat den

Festen hos Laura pågår fortfarande för fullt och mikrofonerna till Singstar går varma mellan oss tjejer samtidigt som vinglasen tömms på rullande band.... Kommer bli en lång rolig natt här!!

Hörs imorgon, då lovar jag bilder från kvällen :)

(ps. missade melodifestivalen så får se reprisen imorgon istället)



Schlagerfeber
Publicerat den

Nu drar det äntligen igång, årets omgång av Melodifestivalen 2009



Ikväll kl:20:00 ser vi delfinal 1 i Göteborg med följande startfältet:
Nina söderquist - Tick Tock
Jonathan Fagerlund - Welcome To My Life
Shirley Clamp - Med hjärtat fyllt av ljus
Scotts - Jag tror på oss
Emilia -  You're My World
Alcazar - Stay The Night

Caroline af Ugglas - Snälla Snälla

Marie Serneholt - Disconnect Me


Här kan ni tjuvlyssna på kvällens bidrag
jag skickar Shirley Clamp och Alcazar direkt till finalen i globen
Andra chansen får Marie Sernholt och Scotts åka till tror jag

Äntligen äntligen kan vi börja andas och leva schlager närmaste fyra veckorna!!



Cult design
Publicerat den


Tycker ni precis som jag att Cult design har sjukt snygg saker så har nu Carlsson Interiör & Design äntligen fått in vårens nyheter.



Happy birthday
Publicerat den

Idag fyller min kära vän Laura 26år och detta ska vi fira ordentligt ikväll !

Grattis på födelsedagen Laura!!!




Lördag
Publicerat den

Har haft en skön mjustart på helgen idag. Vaknade först vid 09:30 då första butiken ringde och väkte mig. Jag har jour hela helgen för jobbet vilket innebär att jag ska hjälpa butiker som har problem med sin it-utrustning. Vanligtvis brukar de ringa direkt när jouren börjar kl:08:00 men idag fick jag alltså sova lite längre. Skönt!!

Låg kvar i sängen och läste lite i min nya bok "Den jag ville ha" av Sheila O´Flanagan och efter det blev det en god frukost bestående av rostade mackor, yoghurt och grönt theé.

Ikväll ska Laura firas med fest hemma hos henne, ser verkligen fram emot en härlig, rolig kväll med mina kära vänner



Missade
Publicerat den

Missade själva utröstningen på Lets Dance så gick in på Tv4.se nu och vem åkte ut om inte Hasse Aro. Precis som jag hade hoppats i tidigare inlägg. Tyckte han var tråkigast och minst underhållande av deltagarna även om det finns fler som är rätt usla på att dansa.

Sista timmarna nu har jag lagt ner på att uppdatera min hemsida för katterna. Har lagt upp nya bilder och uppdaterat flera av sidorna med ny information och skapat knappar för att komma till nya sidor med fler bilde rpå katterna. Välldigt pysslande men roligt tycker jag. Ni hittar hemsidan här om ni är nyfikna: www.dmiorettys.se (första sidan kan ta tid innan den laddas, vet ej varför? orkar ni inte vänta så byt sida i vänster kolumnen )


Sov gott alla där ute så hörs vi imorgon
kram  ♥



Vårfavoriter från H&M
Publicerat den



Klickade hem några av H&M´s vårfavoriter och här ovan ser ni lite av det som jag beställde.
Vill att paketet med detta i ska komma nu!



T.G.I.F
Publicerat den

Äntligen fredag och soffan har nu intagits. Har varit en hektisk dag på jobbet så jag har inte hunnit blogga tidigare. Handlade mat för att fylla på det tomma kylskåpet efter jobbet och den efterlängtade pizzan hämtades på lokala pizzerian på vägen hem. Så nu är jag mätt och belåten och överlycklig över att det är helg.

Nu ska jag titta på Lets Dance, undrar vem som åker ut ikväll? Tycker nog att Hasse Aro kan åka ut nu!


 



 
Ha en alldeles underbar fredag kära läsare    ♥




 




Nu säger vi god natt...
Publicerat den



Nu ska jag göra som katterna här hemma redan gjort, gå och lägga mig....
God natt !!!

Katter kan verkligen inta de mest knasiga sovställningar, men visst ser det skönt ut.

Ps. imorgon är det äntligen fredag :)



25% rabatt
Publicerat den


Ett tips!!
Du får 25% rabatt på valfri vara som köps via H&M´s webshop om du anger rabattnummer 8317
Gäller vid nybeställning senast 15/2 09



Dagens frisyr
Publicerat den




Grå topp och mörklblå väst, båda från H&M

Dagens frisyr blev ett virrvarr av lockar.
Gjorde så här: Tvinnade håret framtill och satte upp det tllsammans med resten av håret i en hästsvans baktill. Därefter gjorde jag en knut av håret med ytterligare en snodd och efter det fäste jag alla lösa hårslingor med hjälp av hårnålar.



IT för tjejer
Publicerat den


Är i stort behov av en väska till min laptop och funderar på att välja någon av dessa snygga ifrån Style4iT
En klassiska svart krokodilskinns väska eller en snyggt quiltad rosa?

Vilken tycker ni jag ska välja?



Angela Gotborn
Publicerat den


Hos Angela Gotborn hittar man massor av snygga armband i olika färger och former
Dessa två är helt klart mina favoriter, 149kr st. Får se om jag kanske lägger en beställning på dem



Har ni sett....
Publicerat den

Har ni sett vad det snöar utanför fönstret? Stora härliga snöflingor seglar ner från himlen, så himla mysigt

Vi hade mycket trevligt på lilla Veras kalas igår och det öppnades paket så det stod härliga till. Stackarn visste knappt vilken leksak hon skulle leka med. Bjöds på god middag följt av rosa gräddtårtor till fikat. Ett riktigt Princess-kalas!
Stupade i säng när jag kom hem, alldeles för trött för att blogg...

Nu är det näst sista arbetsdagen denna vecka, bara att kämpa på och blicka mot helgen.

Hoppas ni får en toppen torsdag  ♥




Shoe yourself 2009
Publicerat den



Ovan från vänster: Nelly.com 399kr, Asos.com £93, Ellos 399kr, H&M 298kr
Nedan från vänster: La Redoute 599kr, Asos.com £79, H&M 398kr




God morgon
Publicerat den

Äntligen onsdag! Detta betyder att vi kommit halvägs mot helgen med denna arbetsvecka.

Som ni kunde se av bilderna igår så målades det stolar hemma hos mig. Blev mycket nöjd med resultatet, kommer bli jättefint när alla fyra är vita. När målandet var klart för kvällen och pensel samt händer skulle tvättas fria från färgen upptäckte smarta jag att färgen inte var vattenlöslig så nu går jag runt med målarfärg på händerna. Välldigt dumt

Idag fyller Jennys lilla dotter Vera 1år så ikväll ska vi på kalas därhemma. Grattis på födelsedagen Vera!!

Hoppas ni får en underbar onsdag    ♥



Projekt köksstolar har börjat
Publicerat den

Ni kanske minns att jag tidigare skrivit om att jag planerat att måla om mina köksstolar. Ikväll satte jag äntligen igång med projektet och här kommer lite steg för steg bilder på arbetet som gjorts hittills med stolarna:


Fyra slitna stolar som helt klart sett sina bästa dagar


Började med att slipa stolen för att rugga upp ytan

Därefter torkade jag av den med målartvätt

Så nu var det dags att börja måla

Grundar först ett varv med Beckers grepp grundfärg och när det har torkat (typ någon annan dag) så ska det målas med högblank vit lackfärg

Första lagret färdigmålat, bara tre stolar kvar :)

Visst blir de fina ?



Träning idag
Publicerat den

Tränade på lunchen idag och då körde vi detta:
150st sittups
&
300st varv hopprep
Helt enligt vårat hårda CrossFit schema som jag och två kollegor tränar efter




Dagens outfit
Publicerat den


Blå/vit randig tröja H&M, jeans, vit scarf från H&M och nya berlock armbandet från Kappahl
Håret: har idag inbakade flätor på båda sidorna, skönt att få bort håret lite

 



Dagens...
Publicerat den

Humör: känner mig pigg och glad idag
Igår: Shoppade och fixade lite hemma
Gjort idag: Jobbat sedan kl:07:00, isch så tidigt
Lyssnar på: Anna Ternheim från kollegans högtalare
Dricker: Nytt grönt tea från "Lipton Indonesian Green Tea", ny favorit
Äter: Yoghurt med medelhavsfrukter, låter lyxigare än vad det är
Bästa: Fint väder och bra humör
Sämsta: Inget sämsta idag tror jag
Katterna: Sprang runt som galningar i lägenheten imorrse?
Väder: Snön ligger kvar på marken och ca-5c

Dagens citat
"Den som drömmer på dagen vet mycket, som undgår den som bara drömmer på natten"
//Källa: Edgar Allan Poe



Trött bloggkatt
Publicerat den



Livet som bloggkatt kan vara hårt ibland och då får man ta sig en tupplur och fundera ut nya roliga inlägg :)

Sov gott kära läsare  ♥



RAW comedy club
Publicerat den

Ni missade väll inte Kanal5:s nya humorsattsning som började ikväll, RAW comedy club?

Jag tycker att det är fantastiskt roligt med standup och tänker varje gång jag sett något uppträdande att "det här borde jag göra oftare". Har sett en del olika standup artister framträda men den överlägsna favoriten är helt klart Magnus Betnér, och han var med i kvällens program. Vilken lycka :)

Härligt bitter och ärlig som alltid, Magnus!


Även den här för mig okända kanadensiskan Laurie Elliot var riktigt rolig

Missade ni kvällens avsnitt så går det i repris den 6/2



Kappahl
Publicerat den


 Axelremsväska, 3-pack strumpor, armband med berlocker, hårnålar, hårsnoddar, strumbyxor

Fick ett presentkort på Kappahl av min snälla mamma i julklapp. Handlar dock inte så mycket där annars, ingen favoritaffär direkt. Men då presentkortet brände i plånboken och affären råkade ligga lägligt till när jag var ute och shoppade idag så blev det en sväng in dit. Hittade lite smått och gott som ni kan se på bilden ovan:



Måndagen
Publicerat den


Dagens outfit: Randig body från Gina Tricot, mörka jeans, grå kofta H&M, stövlar från Nilsons

Oj vilken hektiskt måndag det blev idag. En riktig hårdstart av veckan vilket gjort att det inte funnits en stund över till att blogga förens nu. Jobbar 07:00-16:00 även denna vecka så det var upp i ottan och iväg till en ny arbetsvecka. Ett par huvuden kort och en jäkla massa problem i systemen gjorde att vi hade att göra så det räcker och blir över.

Först nu som jag kan varva ner och känna lugnet




Filmkväll
Publicerat den


Har sett denna film fler gånger tidigare men kunde inte låta bli att se den igen när jag såg att den skulle visas ikväll på Tv3. Så mysig och romantisk, perfekt att drömma sig bort i en söndags kväll.



Söndags kvällen
Publicerat den

Var så duktig att jag sprang halva rundan i ca10min och promenerade resterande 25min. Konditionen är inte på topp än men kämpar på och målet är att kunna sticka ut och springa 1h ett par gånger i veckan.

Söndags kvällens mörker har nu infunnit sig och helgen lider mot sitt slut. Lagade lite god pasta till middag och nu tänkte jag se på de två första avsnitten av Lost säsong 5.


Tända ljus i hela lägenheten skapar en härlig hemtrevlig känsla, ett måste denna söndagskväll!



Springa eller promenera
Publicerat den


Träningsbyxor och linne från H&M sport, gammal collegetröja från Bondelid

Nu ska jag ge mig ut på promenad, eller ska jag kanske springa? får se vad det blir....

Hörs senare   ♥



Nya soffbordet
Publicerat den


Före: Gamla soffbordet som hängt med länge. Var verkligen på tiden att det byts ut

Montering av nya soffbordet

Självklart fick jag hjälp av bygg-Lillis som alltid ska var med och övervaka så det går rätt till



Efter: nya bordet är på plats och passar mycket bättre, jag är supernöjd



Söndag
Publicerat den

Redan söndag. Hjälp vart tog helgen vägen, herregud! Fick en skön sovmorgon idag också följt av en lugn förmiddag i soffan med lite god frukost och tv-tittande.

Nu har jag tänkt bege mig ut på en promenad i snön och i eftermiddag ska jag påbörja målandet av köksstolarna. Återkommer med bilder på det.