Tjejhelg på Gekås Ullared
Publicerat den
Äntligen hemma igen
Publicerat den

Inspirationsbilder
 

Nu är vi äntligen hemma igen från vår underbara resa. Tre storstäder på två veckor var rätt intensivt men gud så mycket häftigt vi sett. Mycket roligt har gjorts och en hel del shopping till både oss och framförallt bebisen har gjorts. Men hur härligt man än har det på semestern så är det alltid skönt att komma hem. Vet inte om det är gravidhormonerna som börjar spöka men känner stort behov av att vara hemma och fixa nu och helt plötsligt har en massa inspiration kommit kring hur jag skulle vilja göra om här hemma. Högt upp på listan står en ny soffa till vardagsrummet, skulle vilja ha en Ektorp hörnsoffa och fylla den med kuddar i nyanser av blått och grått samt massa mysiga plädar och fårskinnsfällar. Måste bara övertala min man och sedan blir det projekt "boa" här hemma.
 Birthdaygirl in New York
Publicerat den
Los Angeles
Publicerat den

I fredags fortsatte vår resa från San Francisco, med hyrbil tog vi oss längs highway 1 till Los Angeles och Hollywood för två intensiva dagar. Finns så mycket att se i denna stad så två dagar är lite kort med tid. Första dagen hann vi med Venice beach, en tur längst Rodeo Drive och en sväng upp i Beverly hills där vi spanade på kändisarnas hus. Dag två begav vi oss till Universal studios där vi åkte runt bland de olika studiosarna och bl.a. fick besöka Wisteria Lane och de desperata hemmafruarnas hus. Riktigt häftigt! På kvällen blev det en sväng på Hollywood blvd där man kan se de kända stjärnorna på Walk of fame. Många intryck är det att smälta och imorgon flyger vi till New York för resans sista stopp!
San Francisco
Publicerat den

Efter en lång flygresa så anlände vi till den blåsiga staden San Francisco. Maken var här för konferens så medans han jobbade på dagarna så strosade jag runt i denna mysiga stad. Jämfört med New York så känns San Francisco som en liten stad som man utan problem går runt i och man har nära till allt. Perfekt när man inte har det bästa lokalsinnet :)