Grattis Elsa 9 månader!
Publicerat den

Vår lilla solstråle!
 

Idag blir vår älskade lilla tjej hela nio månader, stort grattis!
Sedan två veckor tillbaka så kryper Elsa nu med lite varierad fart men hon tar sig fram utan problem och för var dag som går så går det fortare och fortare. Från att ha varit vår lilla Ferdinand som lugnt satt still på samma plats i timmar och lekte med sina leksaker så far hon numera runt och gör mest sådant som hon inte får. När man säger åt henne så vänder hon sig mot en och ler världens största leende. Hon har börjat vinka med högerhanden men gör det bara när hon själv känner för det, händer dock mer och mer. 
Hon pratar för fullt på sitt egna lilla språk, låter lite som gurglande blandat med mammammama och marsvinsliknande pip. Hon äter numera helt mjölkfri kost och sedan vi började med detta så har hennes mage fungerat bättre än någonsin och Elsa känns mycket gladare och mer nöjd.
På dagarna är Elsa världens goaste lilla tjej som oftast är på strålande humör men vi har ännu inte fått till nätterna. Just nu vill Elsa gärna ha två-tre flaskor med välling/ersättning per natt så det är bara för oss föräldrar att gå upp och göra iordning flaskor mitt i natten. Får se hur länge vi orkar med detta. 
Allt hon leker med ska stoppas i munnen och smakas på, när kompisarna kommer för nära eller tar hennes leksaker så gråter hon tills mamma kommer och räddar henne och mat äter hon gärna men bara när hon själv känner för det. Annars är det omöjligt att mata henne.
 
En bestämd liten fröken med stenkoll på allt och alla och med ett leende som man är beredd att göra allt för.
Så otroligt mycket kärlek!
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?