Avdelningsfesten 12/12
Publicerat den


I fredags var det alltså avdelningsfest med mina kära kollegor på restaurang Grodan, Grev Ture gatan i sthlm.
Det serverades fantastiskt god mat och till det underbart mycket gott att dricka. Stämningen var på topp och jag tror och hoppas att alla hade jätte trevligt.


Jag och kollegorna vid det dukade långbordet

Vi var ca 15st som var med och deltog under middagen. Vi hade i förväg valt ut vad vi ville äta och för min del blev det löjrom till förrätt, rödtunga till varmrätt och till efterrätt blev det en hjortron pannacotta som var helt fantastisk. All mat var underbar, perfekt sammansatta smaker.

       


       

Efter middagen hamnade vi i baren på Grodan och efter det gick vi vidare för att slå oss samman med fler kollegor som var ute denna kväll. Dessa möttes upp på restaurangen/baren 1900 där drinkandet forsatte ända fram till in på småtimmarna. Jätte trevligt sällskap även här, dock hade många vid det här laget rört sig hemmåt.
Kvällen anslutades på Golden Hits och efter det blev det en lång färd hem.

Sammanfattat så blev det en lyckad kväll med kollegorna, det bjöds på god mat med trevligt sällskap och en hel del att dricka, det blev många färglada drinkar och avslutades med dans till schlager. Receptet på en lyckad kväll :)


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?