Trött lördag...
Publicerat den


Tyvärr är det ju som så att destå roligare man har på festen destå tröttare är man dagen efter. Denna dag blev inget undantag. Bakis som aldrig förr och tröttare än tröttast så blev detta en icke produktiv dag. den spenderades med all rätt i soffan, slötittandes på "Bonde söker fru" maraton på Tv4 plus. Ungefär den nivån av tänkande jag klarade av vid det laget.

Frammåt kvällen när hjärna och kropp började vakna till liv så fick jag besök av min älskade vän Karro. Hungriga som utsvultna vargar mötte vi upp Laura på kallhälls lokala Vietnames restaurang "House We" och åt god mat. Karro och Laura är numera kollegor och hade under fredags kvällen julfest med sitt jobb. Detta innebar att de var minst lika bakis slitna och trötta som jag. Skönt med jämlika...

Ingen av oss orkade med så mycket mer efter maten så vi följde med Laura hem och iaktog henne medans hon packade upp sina flyttkartonger. Ni som följt bloggen har sett att vi hjälpt Laura med renoverandet av hennes nya lägenhet. Well nu är fröken äntligen inflyttad och installerad på plats... Här avslutades kvällen innan vi drog oss hemmåt mot våra lägenheter och mot den efterlängtade sängen..


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?