Hemma igen del 2...
Publicerat den

Del 2

Lördag morgon vaknade vi och kändes oss nog oförskämt pigga för upp hoppade vi och tog oss till frukost buffén i Food Garden. Älskar att få lyxen att äta frukost buffeér, där man kan gå runt och välja mellan alla möjliga tänkbara läckerheter och godsaker. Tänk att ha sådan valfrihet vid frukosten varje morgon, det vore lyx.

Mätta och belåtna blev det en andra vända til taxfree-shoppen men hittade inget direkt som lockade, tro det eller ej :)
köpte lite godis men inget annat.

Mötte upp de av oss tjejer som sovit lite längre och tillsammans gick vi till båtens spa-avdelning där vi kl:12:00 bokat in badritual. På med badrockar och tofflor och in i duschrummen. Alla fick en varsin påse med små flaskor i och därefter gjorde man ett flertal steg av scrubbande, peelande, tvättande osv. på med lermasker och hårinpackning och in i bastun.. Svettig värre! badritualen avslutades ute i bubbelpolerna där vi alla bokstavligt talat trivdes som fisken i vattnet :)


Några av oss bokade också in 10 min spabehandlingar. Jag fick nack och hårbotten-massage vilket var helt underbart skönt!
Precis vad jag behövde efter ett dygn på sjön med dans och hårda hytt-sängar.

När vi var klara med spaandet så var det bara 1h kvar av våran kryssning. Väskor packades och vi tog oss tillslut av båten. Trötta men välldigt nöjda


Tack för en trevlig resa tjejer, hade jätte trevligt och det har jag er att tacka för!!!Sandra

Tack själv gumman!! Det var jätteroligt!! God mat..supertrevligt å roligt sällskap å schlager..kan inte bli så mycket bättre ;)URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?