Konstigheter...
Publicerat den


Har nu visat sig att det inte bara är hissarna som lever sitt egna liv här. Börjar misstänka att hela detta hotell är förhäxat eller nått.

Låg på rummet och läste som bäst i min bok då det det blev kolsvart i rummet ??? Okej, what to do? Springer ut på balkongen och ser att hela staden är nersläkt... Börjar vid det här laget bli lite smått orolig och det blir inte bättre av att brandlarmet drar igång efter en kort stund. Kort där efter fick hotellet igång ett extra-agregat eller nått (UPS:en kanske? ) för en svag lampa tänds iallfall på rummet så lite såg jag. 
Vad gör man i detta läge tro? ska man packa ihop resväskan och dra? brinner det och jag kommer brinna inne? tänk om det kommer plundrare och plundrar mig här på rummet i mörkret? Hoppas de är snygga... va vad tänker ja nu?!

Tog min väska, en tröja och begav mig ut i korridoren. Möts av grannarna som ser lika undrande ut som jag. Fortsatte mot trapporna för jag tänkte då inte bli fast i helvetes-hissarna om det brinner eller är krig eller så. Ser att fler tänkt samma tanke som jag att vi nog bör överväga att utrymma hotellet. Lite Titanic-panik i blicken på folket men ingen Leonardo i sikte :(

Väl nere i lobbyn verkar alla så lugna, ingen panik här inte så får anta att det inte är någon fara.. tur det för det regnar ju fortfarande ute. Hade blivit kallt!


Detta senario inträffade i samband med min inbokade massage som ni kanske kommer ihåg?
Eftersom att alla verkade så lugna så gick jag ner till spaa:et och frågade hur det skulle bli med min behandling. Jodå det gick bra att få massage utan lampor.. fick bara tända lite fler ljus där nere.
Frågade receptionisten om vad som stog på och hon svarade att ' the goverment must have shut down the electricity again' som om detta händer och är inget konstigt. jaja är hon lugn så kan jag också vara det.

Men lite märkligt ändå??


Fredagsmys på malta = massage, chips, choklad och SATC (sex and the city-filmen)

Hoppas ni får en toppen fredag!Sofia

hur spenderas dagen? :)URL: http://brunetternasmode.blogg.se/


Maggi

Men gud så skönt. Om jag har tur så flyttar jag till dubai nästa år och då blir det massor av sol för min del.Jag arbetar som BC på bik bok. Skit kul faktiskt.

Vad gör du?KramURL: http://chaneli.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?