Regn på semestern?
Publicerat den


Vad är det som händer? vaknar upp och ser ut genom balkongfönstret och vad möts jag av, jo regn och halv storm?
Jättetråkigt, är ju inte så många dagar kvar här nu och vad finns det att göra när man inte kan vara utomhus. Kanske får bli en bra bok på rummet eller så.
Måste ju berätta om gårdagens äventyr också. Hoppade på en av lokalbussarna med känslan i magen av att jag aldrig någonsin kommer hitta tillbaka igen. Nåväl bussresan till Sliema gick över all förväntan och vipps så var jag framme. Redan vid busstationen kunde jag se skymten av ett flertal shoppingcenter så lyckan var fullständig.
Vandrade runt i stan och besökte i stort sett varenda affär som staden kunde erbjuda men favoriterna blev helt klart Mark & Spencer och Zara där jag kunnat bli kvar resten av dagen.

     

Promenerade även en bit längs strandpromenaden och kom då bort till en stor båthamn med helt fantastiska båtar. Herregud alltså!

     

Blev en härlig dag här i Sliema och hem kom jag också, efter att ha skickats runt av busschaufförerna i 30min. Först gick ingen buss till St Pauls bay och sedan gick helt plötsligt alla dit, blev inte klok på dem alls?
Resten av kvällen spenderades på hotellet.

Nä nu ska jag försöka hitta något att göra för att få denna regniga dag att gå. Har bokat massage ikväll så har det att se fram emot :)

PS: jag tar numera trapporna nar jag ska ta mig upp och ner på hotellet. Blir inte klok på hiss-f****n för de åker fel varenda gång? whats wrong with them?Laura

Utomordneligt vette fan, så du är väldigt välkommen tillbaka till kaoset..Sen är jag nyfiken på vad ***** står för, och är det det jag tror, så har fan hell frozen over.. =DURL: http://laurah.blogg.se/


mra

Jag tror **** står för "rasvåffla" så att ordet blir: "frasvåfflan".

Snart e're helg som 17. See ya måndag Cissi! Förväntar mig en utförlig rapport om Malta!URL:


Anna

Jag tror **** står för "iskpinnen" så att ordet blir:fiskpinnen....Hoppas din återstående semester blir bra, själv ska man måla, måla å så måla lite åxå hela helgen....Ses på måndag, och ser fram emot att få höra allt om Malta =)kraaaamURL:


Maggi

hej tjejen!

Hittade hit från Lauras blogg.

Kul att få följa med på dina äventyr också.

Hur länge har du varit borta?Kram kramMagiURL: http://chaneli.blogg

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?