Lördagen på Gotland
Publicerat den


Kom på att jag inte visat bilder från lördagen på Gotland. Kanske blir lite rörigt att skriva om lördagen idag men det får gå. Lördagen bjöd på underbar sol och blå himmel så vi tjejer packade bilen och begav oss till Kneipbyn. Snabbt intog vi tre solstolar där vi sedan låg resten av dagen. Laura fick med mig upp i vattenruschkanorna två gånger men sedan återgick vi till solandet igen.

Efter en shoppingrunda inne i Visby så åkte vi hem för att laga middag och det  skulle då grillas. Hur kommer det sig att det alltid är killar som tänder grillen och grillar köttet? Vi stod länge vid grillen och funderade på hur killarna brukar göra, men hur svårt kan det vara?

Inga problem det här inte. Grillen fick bra glöd och maten kunde grillas.

Blev en fantastiskt god middag tillslut och vi kunde från verandan njuta av den härliga sommarkvällen på underbara Gotland.

I väntan på färjan som skulle ta oss hem kl:00.50 så hyrde vi filmen "Brudens bäste man" och till det blev det chips, dipp och godis. Många timmar senare, rättare sagt 05:30 kom vi tillslut hem till Kungsängen igen. Glada och nöjda efter en härlig helg på Gotland. Tack Jenny för att vi fick komma och hälsa på :)


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?