Lördag
Publicerat den


Middagen är förberedd så nu väntar jag på att pojkvännen ska komma hem så vi kan äta en god lördags middag tillsammans

Som ni ser på bilden ovan så har jag precis förberett kvällens middag, rotfrukter som ska rostas i ugnen, köttet ligger i marinad och till det en god sås innehållande creme fraiche, vitlök, mynta, salt och citron.
Man bli hungrig av att pyssla och fixa här hemma och pojkvännen är nog lika hungirg han då han varit och bytt däck på bilen, lika bra att vara förberedd för man vet aldrig när snön och vintern slår till.

Veckan har varit full med händelser och den har därför gått mycket fort. I tisdags var vi på föreläsning med Mia Törnblom som var mycket inspirerande och intressant. Så enkelt och logiskt men ändå så svårt att ändra på sina beteenden, tankar och känslor, men finns viljan där så har man redan kommit en bit på vägen.
Onsdagen ägnades åt middag och fotboll efter jobbet tillsammans med ett glatt gäng kollegor, matchen i sig var kanske inte allt för spännande men sällskapet var desto trevligare så vad gör väll det.
Efter allt detta roliga så vips var det helg igen, hemlagad indisk mat och Idol på fredagen och nu inväntas alltså pojkvännen inför kvällens middag.

En toppen vecka och en hittils mycket mysig helg
mamma82

Åh, va gott!!! Var ett tag sedan jag gjorde rotfrukter i ugnen... kanske det får bli imon?Ja, bygga hus skulle verkligen vara "a dream come true"! Vet inte hur mycket man vågar hoppas bara. Men vi känner en som har byggfirma som kan bygga isf så det inte sticker iväg alldeles för mycket, plus att vi har elektriker och byggmästare i släkten, så en del kan vi ju göra själva. En dröm är att få ett riktigt dressingroom =)URL: http://mamma82.devote.se


Z A N D R A :)

Hej, allt bra idag? :)URL: http://decevven.blogg.se/


Johanna

Tips på en bra bok om ätstörningar:”Mat, Träning & Ångest – berättelser ur verkliga livet”En väldigt intressant bok som innehåller berättelser om olika personer som varit eller är drabbade av någon slags ätstörning där de berättar ingående om vägen till sjukdomen samt vad de gjort för att försöka bli friska och fria från allt. Ett kapitel innehåller endast handgripliga råd från de som varit sjuka.Superbillig också.

Läs mer på www.mattraningangest.se

URL:


Johanna

jäklar vad gott det där såg ut!URL: http://passepartout.webblogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?