Sista dagen på Lanta
Publicerat den

Igår flyttade vi från hotellet på Long Beach till ett annat hotell längre söderut på ön. Det heter Nice Beach Resort och ligger på stranden Klong Nin, en lite lugnare strand som vi fattade tycke för på en av våra moppe-utflykter


Idag tisdag hade vi bokat en heldags utflykt i som var en otroligt spännande. Vi paddlade kajaker genom stora grottor och utmed höga bergsklippor.

Därefter åkte vi vidare till ön Bu Bu Island där det bjöds på god lunch och därefter fick vi bada och sola en stund innan vi åkte vidare. På vägen hem med båten stannade de till vid Mongroove träsken där vi fick mata apor som inte var främmande för att hoppa upp på och roffa åt sig frukten som vi bjöd på.

Trötta efter en heldag i solen på havet sä intog vi en varsin stol\hängmatta och spenderade resterande eftermiddag där. En enorm lyx att sitta på en vacker strand, höra vågornas brus och göra absolut ingenting... mer än att läsa en bra bok och beställa in en till Singha.

Solnedgångarna här är helt underbara. 

Under tiden solen går ner så stannar all annan aktivitet upp på stranden och alla sitter och tittar på detta mirakel.

Imorgon åker vi vidare till Phi Phi Islands där vi kommer spendera närmaste dagarna
Marcus

Kom igen, visa lite pardon för oss här hemma - en endaste liten regnbild kan ni väl bjuda på? Eller en bild där åtminstone en av er har en tjock tröja?

Knäckande! :-)

Kajakandet hänger jag med på, typ som i The Man with the Golden Gun.

Singha på er!

/MarcusURL:


Sandra

Hejjj!!!Åhh..va härligt det ser ut!!! =) Kul att se att ni har det bra!!Joo..Melodifestivalfinal, Le bon palais säljer biljetter via ticnet som man måste köpa. Ska jag räkna med dig? Dom visar finalen på storbild och det är buffé. Allt kostar 270:- + serviceavgift på 25:-. Kommer ta någon avbeställningsförsäkring..vet inte riktigt vad den innebär =)Haaa d!!!!!KraaaaamURL:


Jenny

Fy fan.... =) Ta vara på tiden!URL: http://mittochmina.blogg.se/


Gabriella

Vi följer er dag för dag. Tjejerna hälsar de älskade störtkrukan Eddie! Må så gott...

Ps. mer snö kommer i natt, Underbart=)URL:


Jonny

Låter jätte bra, men Ed glöm förguds skull inte att köpa...du vet vad :-)URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?