Grattis älskade Elsa på åttamånadersdagen!
Publicerat den

 
Idag fyller vår älskade lilla tjej hela åtta månader. Inte klokt vad stor hon börjar bli!
Åtta månader gammal så sitter Elsa nu helt själv, stadigare än någonsin. Hon kan ta sig från sittande till magläge utan att landa på ansiktet. Hon vänder snabbt och smidigt från rygg till mage och lägger mycket energi på att försöka lista ut vad hon sedan ska göra när hon väl ligger på mage. Hon förstår att hon inte bara ska ligga där men vet ännu inte hur man tar sig vidare, stor frustration! Får ibland in backen och tar sig bakåt :)
Hon har till mammas stora lycka hittat m:et och säger mammammmamma mycket och ofta. Klart vi tolkar detta som att hennes första ord är MAMMA :)
Hon älskar majskrokar och äter dem med god aptit, blir arg när de tar slut och överlycklig när det kommer en till. Gråter högljutt när mamma lämnar rummet och sträcker ut armarna för att lyftas upp när mamma kommer tillbaka. Ett riktigt litet plåster för tillfället. Spelar blyg när folk hälsar på henne men tinar snabbt upp och ler efter bara några minuter. En bestämd men glad tjej som inte har någon brådska att bli stor utan tar allt i sin takt och är allmänt nöjd med livet.
 Jenny

Vera sa mamma första gången när hon var 8 mån, har det på film:) så det är klart att Elsa säger det med, det hör ju säkert vem som helst!:)
Så himla söt är hon iaf och ni har verkligen många fina bilder på henne!!URL:


Faster

Grattis bästa lilla Elsa!!!URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?