Fullt upp en helt vanlig torsdag
Publicerat den

 

Elsa sover skönt i vagnen efter babysång och lunch

Bus med kompisen Emmy, självklart ska man leka med samma leksak trots att det finns många fler att välja på
 
Efter ett långt sommaruppehåll så öppnade idag äntligen öppna förskolan igen och vi var där på höstens första babyrytmik. Innan sommaren så satt vi mammor med våra små bebisar i famnen medans nu så kunde de alla sitta och krypa runt på mattan medans vi sjöng, vilken skillnad! Tror barnen kommer uppskatta detta mycket mer nu under hösten och det kommer definitivt bli en hel del häng där på öppna förskolan. Efter sångstunden Promenderade jag och mammakompisen Linda till Bromma Blocks där vi lunchade och kikade runt i affärerna. När barnen tröttnat på att gå i affärer så fortsatte vi hem till Linda i Annedal där barnen fick leka loss på golvet, välbehövligt efter några timmar i vagnen.
 

Familjen på marknad i Sundbyberg och Elsa fick sin första ballong till skräckblandad förtjusning

 

Denna torsdagkväll anordnade Sundbyberg sin årliga kräft- och surströmmingsskiva så tillsammans med Karro o co gick vi ner på byn och kikade på alla aktiviteter och marknadsstånd. Alltid lika härlig stämning i vår lilla stad när sådant anordnas. Kvällen avslutades med middag på vår favorit asiat-restaurang och sedan var det hem och natta trötta bebisar. En fullspäckad torsdag :)

 

Ps. Elsa har nu sovit som en dröm i tre nätter på raken och för första gången på länge känner vi oss utvilade och pigga, underbart!NAMN
 

MAIL


URL

Spara?