Grattis Elsa 1 år!!!!
Publicerat den

Födelsedagsmorgonen startade självklart med presentöppning
 

Grattis älskade Elsa på din 1-årsdag!
Tänk att det nu gått ett helt år sedan vi för första gången fick träffa dig. Efter att ha spenderat hela julafton på BB så kom du tillslut, tidigt på juldagsmorgonen och vår lycka var total. Detta år med dig har varit helt underbart, fyllt med kärlek, glädje och härliga dagar där vi får följa varje steg du tar. Tiden har gått så fort och många gånger har vi velat stanna tiden och bara njuta samtidigt som varje ny dag med dig är ett äventyr.
 
Ett år gammal så är du full med bus på dagarna. Du har nu börjat ställa dig upp utan stöd och favoritsysselsättningen är att gå med gåvagnen fram och tillbaka här hemma. Tror att du bestämmt dig för att lära dig gå nu, krypa är ju för små bebisar :)
Sedan två veckor tillbaka så sover du i eget rum. Du är nämligen väldigt lättväkt så ett eget rum har gjort susen mot våra nätter med alldeles för lite sömn. Du somnar vid 19 på kvällen och sover till 07. Vaknar kanske vid 00 då du tappat nappen men somnar snabbt om. När du lägger dig på kvällen vill du nu ha en flaska välling men du vägrar att hålla i den själv så mamma eller pappa får snällt stå böjd som ett V över spjälsängen medans du tar god tid (10-15 min) på dig att dricka upp.
För några veckor sedan tyckte du att det fick vara nog med barnmat på burk och bestämde dig då för att du nu vill ha riktig mat, mat som kan ätas med händerna alltså. Bestick kommer inte på frågan! Så vi försöker nu vara inovativa och hitta på spännande plockmat åt dig. Helt i onödan kanske för om du själv får bestämma skulle du äta prinskorv, majs och mandarin klyftor till frukost, lunch och middag.
När du är ledsen så kommer världens gulligaste mamma maaammaaaa.
Du älskar att peka på saker med ditt lilla pekfinger och säga "Däää, Däää". Vi ska då gå fram till det du pekar på så att du får kika närmre och i nästa sekund hittar du något nytt att peka på som vi ska gå till. Himla rolig sysselsättning tycker du.
Du är fortfarande världens största solstråle och du ler med hela ansiktet, mycket och ofta. Flörtar med omgivningen och skickar iväg leenden till höger och vänster. Helt oemotståndlig!
 
Igår firade vi din första julafton och senare idag blir det födelsedagskalas. Fullt upp blir det  när allt ska firas på en gång men det gör vi så gärna för dig :)
 
Stort grattis igen och ser fram emot ett nytt år med dig!


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?