Julklapps shopping
Publicerat den

 
Veckorna rasar fram och vi har både jul samt Elsas stundande 1-års kalas att planera samtidigt som vi försöker njuta av december månad med allt vad den för med sig. Äter mycket lussebullar, pepparkakor och dricker julmust. Ett måste vid jul!
Vi har haft några kämpiga dagar och nätter med lilltjejen. Ända sedan hon var sjuk för snart två veckor sedan så har alla rutiner vänts upp och ner. Vi är återigen tillbaka i att vakna ofta på nätterna och vilja ha välling, detta hade vi ju äntligen fått bukt med strax innan hon blev sjuk. Även på dagarna är hon olik sig och kräver att konstant bli buren och gör vi minsta ansats att sätta ner henne så gråter hon stora tårar. Hoppas starkt att detta bara är en fas hon går igenom och att den snart är över, ge oss styrka!
 
Efter en lugn förmiddag gav vi oss ut i det underbara vädret, -1 sol och lite snö på marken. Tillsammans med Linda och Emmy gick vi till Bromma Brocks för bus i lekrummet och därefter fika samt julklapps shopping. Bäst att sätta fart så man slipper rusa runt i panik sita dagarna.
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?