En härlig sommardag
Publicerat den

 

Idag har vi haft en riktigt härlig sommardag, bara vi tre i vår fina lilla familj. Efter att ha hämtat ut Elsas pass på förmiddagen så for vi till vinterviken och åt en god lunch. Tog en promenad längs vattnet och njöt av solen och sommaren. Busade med vår lilltjej som mycket hellre vill bäras än sitta i vagnen. Så nyfiken och go, vill vara med hela tiden och inte missa någonting. Älskade unge! 
Ett snabbt besök på Danderyds sjukhus för att koppla bort cellgifts pumpen på min älskad man och sedan fortsatte vår fredag. Galet vilka kontraster vi lever med, i ena stunden lunch med familjen och nästa stund på sjukhuset som vi märkligt nog redan börjar känns oss vana vid. Därifrån åkte vi och handlade god fredagsmat, efter en välbehövlig powerwalk runt sjöarna så njöt vi av middag, tända ljus, sovande bebis och började titta på en ny spännande serie. Ett perfekt avslut på en mysig dag! 

Imorgon lördag lovas det kanonväder med strålande sol så då får Elsa spendera lite tid med sin pappa medans jag och väninnorna lägger oss i parken och solar.
Anna

Vilken vacker bild på er! ...och vilka kämpar ni är...inte en dag går utan att jag tänker på er...kram!URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?