Läkarbesök & café
Publicerat den

Roligast med cafeét var att klättra runt i soffan tyckte Elsa
 

Idag var det äntligen dags att få svar på de prover Elsa lämnade sist vi var hos läkaren. Eddie har behandlingsvecka så är därför hemma från jobbet och kunde följa med till läkaren. Proverna såg bra ut och denna gång visade de inte på några allergier alls, så vi kan nu avskriva orosmomentet gluten från listan vilket var väldigt skönt. Så den enda kända allergi hon nu har är mjölkprotein vilket vi kan leva med och förhoppningsvis växer det bort med tiden. 
Efter läkarbesöket passade vi på att fika på sumpan nyaste och definitivt bästa café, Princess. Kan verkligen rekomenderas till alla som har vägarna förbi. Gott om plats för barnvagnar är det också vilket är ett stort pluss.
Senare på eftermiddagen hade jag tid för "skönhetsbehandling" men så värst mysigt och skönt var det inte. Lasrade bort ytliga blodkärl runt näsvingarna med en metod som heter diatermi, innebär att de går in med en nål i varje kärl och bränner bort det. Inte så skönt direkt men hoppas på ett bra resultat när skorporna försvunnit.
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?