Grattis älskade Elsa 20 månader
Publicerat den


Idag kära Elsa fyller du 20 månader gammal och du har precis avklarat din första dag på förskolan på egen hand. Inskolningen har gått bra och du skyndar dig dit varje morgon och springer in till dina små kompisar. Mamma och pappa var så överflödiga under inskolningen att vi tillslut skickades hem. När vi kommer för att hämta dig så vill du absolut inte gå hem utan leker glatt vidare med kompisarna och fröknarna på gården. Det enda som förändrats är att nattningarna på kvällen nu tar längre tid och du vill gärna att vi sitter kvar hos dig tills du somnat. Du behöver även tanka lite närhet så under nätterna vill du gärna komma in till vår säng. Förövrigt är du precis lika sprudlande glad och busig som alltid :)

Mycket har hänt under de senaste två månaderna och du har utvecklats något enormt. Från att ha varit en ganska lugn och försiktig tjej så är du nu världens röjjis! Du har börjat klättra på precis allt, skrattar, busar, springer, snurrar och sprudlar av energi. Jättehärligt att spendera dagarna med dig och vi har inte tråkigt en enda sekund.

Du är fortfarande en mycket bestämd tjej med stark vilja och du vet precis vad du vill. Vi gör vårat bästa med att försöka förstå vad du vill men samtidigt sätta lite gränser :) inget du tycker om men det går snabbt över.

Du är en riktig fröken pratkvarn och snackar konstant på ditt eget språk men det börjar komma mer och mer ord som vi förstår: tack, hej hej, mer, mamma, Lillis, hopp, skål och kram är några av dina mest använda ord.

Favoritleksakerna är definitivt dockor och allt som hör dom till. Både hemma, på dagis, hos kompisar och hos din farmor och farfar så är det lek med dockorna och köra dockvagnen som gäller. Gärna med en handväska eller två runt halsen. Så gulligt!
I lekparken är gungorna din favorit men du har nu också börjat åka rutschkanorna själv och det älskar du.

Du är en modig, nyfiken, social, glad och kärleksfull tjej som ger oss så mycket kärlek och glädje. När du kommer springande mot mig med armarna utsträckta och ropar "kkjjjaaaaaamm", då smälter mitt mammahjärta och jag är din för alltid!NAMN
 

MAIL


URL

Spara?