Elsa 14 månader
Publicerat denTiden rusar iväg och vår stora lilla tjej är nu 14 månader och Elsa är underbarare än någonsin. Känns som att man alltid har tyckt att nu är hon härligare än någonsin men så blir det bara bättre och bättre. Just nu är hon så nöjd med livet, pysslar och leker förnöjt mest hela tiden. Älskar att leka med sina väskor och att bära runt på saker. Öppnar alla lådor och luckor som går att öppna och plockar ut allt i dem. Pratar som aldrig förr och det kommer nya ljud hela tiden och det senaste är när hon är upprymd och busar, då skriker hon ut: Aaaeeeddiiee vilket typ låter som att hon ropar pappa Eddies namn. 
Elsa har börjar pussas och det är rejält blöta pussar med öppen mun som hon bjuder på. Ber man om en puss så kommer hon mot en med vidöppen mun och lutar sig fram, även småkompisar och gosedjur bjuds på dessa tillsammans med en stor kram.
När du hör musik så dansar du på ditt alldeles egna vis, med böjda ben och gungande knän. Så sött att vi dör lite grann :) 
Du har fortfarande inte fått några fler tänder än de små risgrynen nertill som du haft ett tag nu.
Du förstår allt mer av vad vi säger, ber vi dig att ställa tillbaka något i hallen så gör du det. Bet jag om hjälp att bära tex tvätten till tvättmaskinen så gör du det och stoppar till och med in tvätten i maskinen. Mammas lilla hjälpreda.
Äter på egen hand har du nu gjort rätt länge men först nu har du börjat testa nya smaker med stor nyfikenhet. Ju mer smakrik mat desto mer tycker du om den. När du har ätit klart så ställer du muggen och besticken på tallriken och räcker den till oss samtidig som du säger "dack".
Din mjölkallergi tror vi har börjar växa bort så vi testar nu att införa mjölk i små små mängder och i olika former.


Du är en helt fantastiskt glad, nyfiken och härlig liten tjej som vaknar varje dag med ett leende och lyser upp vår tillvaro. Du får oss ständigt att skratta och vi gör allt vi kan för att få fram ditt härliga leende. Jag tröttnar aldrig på att överösa dig med pussar och kramar och kärleken blir bara större och större för varje dag, trots att man inte trodde att det var möjligt. Tänk vilken lycka att just vi fick äran att bli dina föräldrar!NAMN
 

MAIL


URL

Spara?