Elsa 17 månader
Publicerat den


Älskade Elsa vår stora lilla tjej!
Du är nu 17 månader gammal och så full i bus att hälften vore nog. Fast vi älskar när du busar, det fullkomligt lyser av bus i dina ögon och vi skrattar tillsammans med dig åt alla tokigheter du hittar på.

Du pratar på ditt egna språk mest hela dagarna och även om vi inte förstår dina ord så förstår vi mer och mer vad du menar och vill genom alla gester och pekande. 
Så fort du hör musik så börjar du dansa och tillsammans med din pappa så brukar ni dansa loss här hemma i vardagsrummet, det är er egna lilla grej just nu.
Äntligen har fler tänder börjat dyka upp och det med råge. Bägge framtänderna har tittat ner och likaså fyra stora kindtänder. Detta har inneburit värk och kli för din del så nätterna har varit lite tuffa senaste månaden och helst vill du sova hos mamma och pappa, uppkrupen på pappas kudde så att stackars pappa får sova halvt utanför sängen. Men det gör han så gärna för din skull, du är hans ögonsten och prinsessa!
Väskor är fortfarande en stor favorit och främst den blommiga ryggsäcken som du fått av din farmor och farfar. I denna har du en rosa mobiltelefon, ett läppsyl, tre träklossar och ett krämprov från någon av mina tidningar. En salig blandning kan man tycka men du är mycket noga med att dessa saker ska finnas där i. Ibland stannar du till och "tar ett viktigt samtal" i mobilen, sätter på lite läppsyl genom att stoppa in och ut fodralet i munnen och sen går du vidare med din väska. Denna ritual upprepas ofta! 
Vi har fått dagisplats till hösten, den 20 augusti börjar du på förskolan karusellen. Nervöst för oss som är vana att få spendera hela dagarna med dig.
Du är en bestämd ung dam som tydligt visar vad du vill, tar oss i handen och leder iväg oss och blir otroligt arg när du inte får det du önskar. Men du har både din mamma och pappa virade runt ditt lillfinger så vi smälter ofta när du gör något tokigt och gulligt. 
Du har precis lärt dig ditt första ord "mamma" och använder det flitigt till allt och alla. Känner mig såklart extra stolt varje gång du säger det och det värmer i mammahjärtat :)

Skulle kunna skriva en hel uppsats om dig och alla hyss du har för dig vår älskade ögonsten. Du förgyller våra liv och vi är förlorade i kärleken till dig för alltid. NAMN
 

MAIL


URL

Spara?