Midsommar
Publicerat den



 






 






Så var årets midsommarfirande avklarat. Eddie har haft cellgiftsbehandling hela veckan, väderprognosen visade kyla och regn och vi hade inte orkat planera in något speciellt för denna dag så när lillebror Rickard ringde på förmiddagen och undrade vad vi hade för planer så blev vi himla glada. Trodde att vi var de enda som inte hade något planerat för denna dag men så var tydligen inte fallet.
Vi begav oss tillsammans till Stäket och firande midsommarafton hos pappa/morfar på sjömacken.
 
Lagom till det var dags att resa midsommarstången så somnade Elsa och för att hon inte skulle missa dansen så väckte vi henne men hon hade ingen lust att delta utan tittade på från vagnen, nerbäddad under sin filt medans vi andra huttrande stod och tittade på de tappra som sjöng och dansade.
 
Elsas mormor anslöt också till firandet så tillslut var hela familjen samlad även om morfar mestadels jobbade på restaurangen. Vi körde femkamp på ängen och Elsa fick vara hundvakt till morfars hund Tore så hon var nöjd med dagen och det är det viktigaste. 
Kan väll inte påstå att det infan sig någon somamrkänsla direkt utan detta kan nog vara bland de sämre midsommaraftonar i mannaminne.
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?